Partyflock
 
­ Nederland

Battle of da Thitanz III afgelast

gepubliceerd door , op
De voorbereidingen voor Battle of da Thitanz III waren in volle gang. Het geluid, licht, en de lasers waren al geregeld. Het zou nog bruter gaan worden dan de voorafgaande edities. Ook de line-up was al maanden rond en zeer sterk te noemen. Het decoratie team van TheThirdfloor.nl was ook al in volle gang om van de Bunker weer een ware techno tempel te maken.

Toen was het woensdag 12 januari, 17 dagen voor het feest. De organisatie kreeg om 17 uur een telefoontje van iemand die had gehoord dat de AOR in de Bunker per direct gesloten en leeggehaald was. Direct daarna heeft de organisatie contact gezocht met het bestuur van de AOR. Hier kreeg zij bevestigd dat het gerucht waar was. De AOR is niet meer..…

Hoe verder? Het antwoord was snel gevonden, niet meer verder. Het bleek na uren van overleg helaas niet mogelijk om de AOR nog 1 avond te openen. Ook uitwijken naar een andere locatie was helaas niet haalbaar. TheThirdfloor.nl heeft dan ook helaas moeten beslissen om de derde editie van Battle of da Thitanz niet door te laten gaan.

Het 1 jarig jubileum feest van de organisatie zal dus niet in januari kunnen plaatsvinden. Uiteraard is de organisatie aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om op korte termijn toch dit jubileum te kunnen vieren.

Mensen die reeds in het bezit zijn van een kaartje voor het feest van 29 januari kunnen zich melden via de website: www.thethirdfloor.nl Uiteraard zal het volledige bedrag inclusief fee worden vergoed.

Hou de site van TheThirdfloor.nl in de gaten, want ze zullen terug komen, en hoe

38 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 201, 17995}
KUT, gaat de verkeerde kant op met eindhoven
wat een kutzooi:s,beide edities waren super
 
Werkzaam bij Techno Humanity
Artiest {SHOWLIST artist 627, 5399}
Ik er 2keer gedraaid en het waren super feestjes nu verheugede ik mij op de 3de editie word ie afgelast wat een kutzooi zeg. de jongens van de organisatie hebben echt zijn best gedaan om het toch te kunnen laten doorgaan maar helaas het mocht niet baten ik hoop dat de organisatie snel een andere lokatie vind zodat weer kunnen gaan feesten Battle of the Titans blijft toch 1 van de leukste techno feestjes in Eindhoven

Greetzzz Mr Void
Zonde! Heb er ook 1 keer mogen draaien.. Was echt supers!

Aan de crew; succes met vinden van een nieuwe locatie!
Jammer vorige keer was super!
Echt jammer.. zowel dat dit feest niet doorgaat, als dat de AOR dicht gaat :(
 
Werkzaam bij Haelen.tk
Niet mijn stijl...
maar evengoed jammer dat het niet door kan gaan, Goed concept in ieder geval!
 
Waarom is de AOR nu gesloten ?

Voorafgaande editie's waren wel oke maar niet echt bruut
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
jeetje wat kut zeg......

Hoop dat het binnenkort terugkomt
wat een kutzooi, 2 vette edities en dan dit..........:/
2 bad ! :(
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
2 Lytheon:

Doek valt definitief voor AOR

Vrijdag 14 januari 2005 - EINDHOVEN – Het doek is definitief gevallen voor de AOR, het ooit roemruchte Eindhovense studentencafé in de Bunker aan de Kennedylaan. De financiële problemen die mede geleid hebben tot de sluiting, blijken voor een belangrijk deel terug te voeren op een fiscale naheffing van driehonderdduizend euro.


Deze week zijn de sloten vervangen en is de AOR definitief op slot gedraaid. Volgens een woordvoerder van de Technische Universiteit Eindhoven is het besluit om het café te sluiten, genomen ’in samenspraak met het bestuur van de stichting AOR en de Raad van Toezicht’. In de Raad van Toezicht zijn zowel medefinancier Interbrew vertegenwoordigd als de universiteit, tevens de huurbaas van de AOR.

In oktober vorig jaar ontkwam de AOR nog aan een faillissement dat was aangevraagd door twee bedrijfsverenigingen. De schuld – achterstallige werknemerspremies – was voldaan voordat de rechtbank het faillissement uitsprak. Daarna werd het vonnis weer vernietigd. Naar nu blijkt was het afgewende faillissement een teken aan de wand. Toenmalig curator

M. Kemps zegt: „Het heeft mij verbaasd hoe een stichting die feitelijk alleen bier schenkt, zulke grote schulden kan maken.“ Aan de schuldenlast die toen al geruime tijd als een molensteen om de nek van de stichting hing, lag een eerdere naheffing van de fiscus van een miljoen euro ten grondslag. Kemps: „De belastingdienst stelde zich op het standpunt dat er meer bier was getapt dan uit de boeken bleek. Die claim is uiteindelijk afgekaart op drie ton.“ De universiteit en Interbrew hebben, zo bevestigt de TU/e-woordvoerder, ’bijgedragen’ in het betalen van die schikking aan de fiscus. Wel restte er daarna weer een forse vordering van de brouwer en de universiteit op de AOR.

De universiteitswoordvoerder zegt aanvankelijk dat teruglopende bezoekersaantallen en concurrerende bierprijzen elders in de stad, hebben geleid tot sluiting van de AOR. In tweede instantie bevestigt hij dat de fiscale naheffing tenminste mede geleid heeft tot het einde van de studentensociëteit. „Het zegt ook iets over de wijze waarop de stichting toezicht heeft uitgeoefend“, voegt hij daaraan toe.

Over de toekomst van het gebouw isDe AOR zal niet via een faillissement worden beëindigd, stelt de universiteitswoordvoerder, maar door liquidatie. „Aan derden bedraagt de schuld enkele tienduizenden euro’s. De vordering van de TU/e en Interbrew is forser. De twee echt betrokken partijen, universiteit en brouwer, hebben de intentie om de zaak op een vriendelijke manier op te lossen.“ Bij de stichting AOR kon gisteren niemand bereikt worden. Interbrew Nederland verwees voor commentaar naar de TU/e.

bron: Eindhovens dagblad
2 Bart K...buiten dit helaas slechte nieuws, gaat het toch echt nog lang niet de verkeerde kant op met Eindhoven hoor..er zijn nog zat vette technofeestjes op leuke plaatsen:D

2 de mensen achter thethirdfloor...klote man dat het niet doorgaat, hopelijk binnen de kortste keren toch een Battle of da Thitanz, maar dan op een andere plaats:D
:(

De vorige edities had ik moeten missen, dit keer wou ik wel ECHT heeeeel graag komen, gaat het niet door! Mooi kut dus... Boehoehoe!!!!
Artiest Rocky
Het is allemaal erg triest dit!!! Maar ja wat moet je ervan zeggen?

Wij zullen er alles aan doen om terug te keren!!
Hmmm erg jammer inderdaad... :(

Tijd voor een nieuw kraakpandje? :devil:
Anti dit, het waren leuke, goedkope feestjes op een prima locatie en tot 7h of later.
Heel erg jammer.... was inmiddels al aan 't aftellen... voorgaande edities waren echt vet!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Tja, ik hoorde het al.. BALEN!

& Jelle, If ya need a Little help :)
:( das flink kut!!
had me er al op verheugd:jaja:
vorige keer was echt super vet!!
laatste aanpassing
 
Artiest Stenie B
Wat the FUCK.......en waar is dat ett gevoel gebleven !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Echt jammer...en er zijn al te weinig van dit soort kleine (NIET te commerciële)en supergezellige feestjes....

Maar goed helaas pindakaas......ik wens de organisatie in ieder geval erg veel suc6 en geluk bij de organisatie van een nieuw feest......

Is er niet toevallig een geschikt kraak (of antikraak) pand ????????????


groet, Steen
MOOI KUT DIT!
Was een lekker setje aan het plannen voor die avond, heeft de AOR niet goed met z'n sentjes omgegaan...
Voor degene die toch nog een beetje lekkere techno willen in dat weekend--> JC Ramblaz in Oirschot organiseerd 28 januari een benefietavond voor de slachtoffers van Azie. Op de line-up staan: Little J, Fillingk, Tachini(live), Cursed P(met percussionist), Tim B.
mooi klote...had er net zo'n zin in..
 
Nou lekker hoor, goed geregeld daar!!!
Maar ik weet et goed gemaakt, laten ze et maar mooi in de buurt van Steenwijk houwe, hoef ik ook nie zo'n pokke eind te rije!!! ;)
ik hoorde van Anniez dat dit kei gaaf ging worden en had me er echt op verheugd, nu gaat het helaas niet door!!
 
ja hehe mike daar baaaaaaaaaaaal jij van he :yes:
oke nu gaan we saampjes heeeeeel erg balen dattut
ni doorgaat!!!:( :( :(
gvd wa baal ik daarvan zeg, heel mn volgend weekend naar de klote, dan maar naar Xqlusive Pavo, ga je mee Anniez?
 
tja... dikke shit jah,
moet maar dan he?!mikeyyyyyy
 
Artiest {SHOWLIST artist 4709, 31282}
Echt jammer ja. Alle edities waren top. 2e helemaal want daar mocht ik met heuss openen.
Hopelijk kompt er snel een oplossing
2 Thom-ass...
goed dat je daar aan denkt:D

Jelle en Ivo, is dat idd niks??? ook niet al te groot en toch lekker sfeertje meestal:D:D
laatste aanpassing
Aloha party-people & feestbeesten!

De aor is niet meer en THE THIRDFLOOR zal naar een andere lokatie moeten gaan uitwijken voor “THE BATTLE OF DA THITANZ”
Er zijn op vele mogelijke wijze naar oplossingen gezocht maar met de tijd niet aan onze zijde wordt het haast onmogelijk een feest zoals de vorige twee knaledities te evenaren of zelfs te overtreffen (wat altijd de THIRDFLOOR doelstelling is geweest)
Gelukkig zijn we inplaats van hierom te treuren gelijk oplosingsgericht gaan brainstormen om zo alle teleurgestelde bezoekers en vaste schare fans toch nog een swingende techno avond voor te schotelen !
Vandaar dat op 29 januari 2005 de Tweede editie van

CONCRETE TECHNO

zal plaats vinden.
Uiteraard hebben we de line-up flink moeten uitdunnen en hebben we daarom een overwegend techhouse/techno getinte avond geprogrameerd zoals bekend bij de bezoekers van de eerste editie van CONCRETE TECHNO op 27-10-2004 ,de stijlen electro minimal en breaks zullen op de “BATTLE OF DA THITANZ III “ weer aan bod komen als we weer de beschikking hebben over twee zalen.
De djz die op de 29ste hun beats ten gehore zullen brengen zijn:

Cursed-p – B.L.S. , Tachini – Gazzop ,The Guard – Zix ,Tim B – Little J

Om 22.00u gaan de eerste platen op de tafels.
In de “FROM DUSK TILL DAWN” gelegen aan het stationsplein 12 te Eindhoven
(station > taxi-kant > schuin t.o. de danssalon)
De lokatie kan slechts ruimte bieden aan +/-400 technoliefhebbers dus zorg dat je bijtijds binnen staat.

De entree voor de avond is 3euro aan de deur maar de mensen die al een kaartje voor de bunker hadden aangeschaft mogen hierop nog iemand meenemen ,
Dit betekend dus 3 personen op 1 entreekaartje ,
Uiteraard bestaat ook nog steeds de mogelijkheid je betaalde entree kaartje voor de “BATTLE OF DA THITANZ III” te retourneren, voor info zie www.thethirdfloor.nl

Wij hopen middels deze wijze als THE THIRDFLOOR een leuk alternatief te kunnen bieden voor het uitvallen van onze derde editie van
The B.O.d.Thitanz. wat later dit jaar zal plaatsvinden blijf de site in de gaten houden voor meer informatie!

Tot de 29ste ! theTHIRDFLOORCREW,
www.thethirdfloor.nl
whahhahaahahahahahahahahaaa


STELLETJE CLUBKUTTEN:YES:..........:VAAG:

wel kut natuurlijk maakt niet bij welke stijl....is altijd lut als er een feest waar je je op verheugt hebt niet doorgaat!!!
http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/party/ACTION/single/PARTYID/33961.html

en gaat dit dan niet door?
Artiest {SHOWLIST artist 49315, 8864}
komt helemaal goeed!

line up;

BLS (trace ehoven)
Tim-b & Little-J
Tachini (LIVE!)
Gazzop & the Guard


22.00-04.00!