Partyflock
 
­ Nederland

Garden of Eve - Lost in paradise

anoniem gepubliceerd op
Garden of Eve - Lost in paradise
12 januari 2005
FeestGarden of Eve · Lost in paradise
Datumzondag 16 januari 2005
LocatieWestergasterras Site
Op zondag 16 januari 2005 zal het Westergasterras te Amsterdam het décor zijn van het nieuwe dance evenement Garden of Eve. In de namiddag kun je een combinatie van diner, dance en lifestyle verwachten in een nieuwe unieke omgeving.

Garden of Eve staat voor luxe, sensitiviteit en een kleinschalige sfeer. Het evenement dat eten en dansen combineert op de zondag wordt georganiseerd door Rookie Entertainment. Dit leerbedrijf uit Haarlem wil zich profileren door o.a vernieuwende dance evenementen te organiseren. Omdat Rookie Entertainment voornamelijk bestaat uit creatieve onbevangen studenten, hebben hun evenementen een uniek karakter.

De muziek is het belangrijkste element binnen Garden of Eve. Benny Rodrigues en Jorgensen zijn uitgenodigd om het publiek te laten genieten van hun opzwepende funky sound. Benny Rodrigues behoeft geen introductie en zal de avond af sluiten. Jorgensen timmert al geruime tijd aan de weg en heeft in binnen en buitenland gedraaid. Deze dj / producer draait van Tech house tot UK Garage en laat zich vooral leiden door wat er op de dansvloer plaats vindt. Garden of Eve wil ook opkomend talent een kans geven. Dj Phunk E Deff en dj Chris, o.a. gedraaid op Dance Valley en FFWD Danceparade, zullen laten horen wat ze in huis hebben. Twee verleidende gebodypainte dames zullen o.a. deel uitmaken van de decoratie die je meesleept terug naar het paradijs. Daarnaast zullen de vj’s LennArt en Sandaman de dj’s ondersteunen en je meenemen op hun trip door het paradijs.

Rookie Entertainment heeft gekozen voor het Westergasterras vanwege de intieme sfeer en de fantastische keuken. Dit monumentale pand ligt direct naast de beroemde gashouder. Deze nieuwe horecagelegenheid staat er al om bekend dat ze haar gerechten altijd op een creatieve manier presenteert en zal er tijdens Garden of Eve nog een schepje boven op doen. Lekker eten hoeft niet duur te zijn zo kan je voor 10 euro al een maaltijd krijgen. Verder kan er genoten worden van productpresentaties en kun je lekker relaxen met een exotische cocktail. Kortom Garden of Eve is een perfecte manier om je weekend af te sluiten, een prikkelende vorm van entertainment.

7 opmerkingen

Ziet er goed uit!!!
Net zoals Funk-e-lektric weer een feest georganiseerd door studenten van Hogeschool INholland Haarlem.

Ziet er veelbelovend uit!

Greetz -Pim Ritsel-
Sander
 
Onder andere georganiseerd door mijn broer! :yes: (Y) 8)

Word een leuk feestje, allemaal komen dus!!
heel apart maar wel gaaf d8 ik zo!!
Yo, Benny R. en Jorgensen, wordt vast vet!
laatste aanpassing