Partyflock
 
­ Nederland

MoH Radio nu 7 dagen per week

anoniem gepubliceerd op
MoH Radio nu 7 dagen per week
2 december 2004
In december 2004 startte Art of Dance het online radioprogramma 'Masters of Hardcore Radio' en inmiddels is de donderagavond-show van dit webradio-station zeer succesvol te noemen. Voor de Art of Dance crew was deze wekelijkse radioshow een test, maar dankzij de vele positieve reacties hebben we besloten de programmering uit te breiden.

Sinds vandaag, maandag 3 januari 2005 20.00 uur is Masters of Hardcore Radio een feit. Het online hardcore radiostation zend 7 dagen per week hardcore uit !

Naast nonstop de beste hardcore & early rave onderscheid dit station zich van de vele andere internet stations door middel van een uniek request systeem. De bezoekers kunnen hierbij namelijk zelf hun favoriete tracks aanvragen! Er komen speciale thema avonden, zoals een Mindcontroller-avond vol met early rave en een Darkcore-avond met de beste industriele en terror-tracks. Ook worden er regelmatig live mixen uitgezonden van de Art of Dance evenementen.

Tot slot hebben we de live-uitzending op donderdagavond verlengd. Deze begint nu reeds om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Hierin worden de nieuwste hardcore platen gepresenteerd, worden diverse artiesten en deejays geinterviewd, is er altijd een speciale gast-dj en kan je vrijkaarten winnen via de reactie-telefoon.

Voor meer informatie en de online stream surf je naar: www.mohradio.com

171 opmerkingen

Echt top!!! Nu maar hopen dat deze zender een vast bestaan kent en geen stunt is... I-net is top, maar ether is VEEL BETER!
Ik lees de reacties hier van mensen die zeggen dat jun request niet doorkomt. Vind je het gek als er honderden mensen in een uur een request doen? Als meerdere mensen dezelfde request doen heeft deze plaat natuurlijk de voorkeur.

Ik moet jullie wel gelijk geven dat vaak dezelfde platen langskomen, hier moet ook nog iets op gevonden worden..

Ik vind het persoonlijk een top idee om op een vaste avond talent-dj's laten draaien. Niet alleen leuk voor de ons, maar ook voor de hardcore-industrie die zo alleen maar uitgebreid kan worden met nieuwe DJ's.
laatste aanpassing
let the beat control my computer :yes:
lekker de hele dag los zonder steeds nummertjuuhs te verwisselen !!! PRIma gedaan jongens van moh !!! (Y) toppie greetzz peter
 
MOH Knalt er weer over. (Y) (Y) Goed bezig hoor.
Klinkt zeker lekker. (Y)
das beeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
hardcore isn't dead
Ja Regel Hou Ideaal :o
 
moh gaat id&t achterna...over1 jaar hoor je alleen maar (R)itititiew&(BI)
laatste aanpassing
 
bij mij valt die snachs de hele tijd weg.. dan probeer k m weer aan te klikke en dan krijg ik een foutmelding :(
 
kvind ut hartstikke goed, nou hoef ik zelf niet zoveel nummers te d/l :-) allemaal luisteren!!!!
dik vett alleen mijn winnamp is kk verneukt:S als ik em opstart dan krijg ik gelijk zoon ding dat er een fout is opgetreden en moet worden afgesloten..:S iemand ideetje?
dit is echt wel gruwelijke shit, van mij mogen ze de ether in.
 
ja dat heb ik ook bij mediaplayer.. dan doet die t wel en dan weer niet..
vandaag hebk m nag nie aan de praat gekrege
 
nieuwe site jongens: www.hhwebradio.com is gemaakt door mijn neef (H):-D is ook hele goeie site voorals mohradio het niet doet!!! :-D
 
is wah irri as dat ding de hele tijd uit gaat en dat weer aan maar k heb luister elke dag
luister dr best veel naar....erg tjilll
zullen de buuren nie blij mee zijn
dat is cker mooi nu staat internet 24 uur 7 dagen per week aan :D :bounce:
soooow !!! kheb al geluisterd...:D:D egt vet!!! stampuuh
Nou wat een feest.....:S jammer dat ik moh dus echt mega waardeloos vind
 
K ben nu ffkes aan et luistere , best vetjes!!
 
hij's zeker wel lekker .
en op www.junknet.nl zit ook een goeie darstyle,hardcore radio 24/7 en wel beter kwaliteit als moh radio zender ik luister ze gewoon allebei :D