Partyflock
 
­ Nederland

Serious Damage

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 4 maart wordt Serious Damage georganiseerd in de Galouppe te Gulpen. Serious Damage wordt georganiseerd door de nieuwste organisatie van Limburg: Damage Lab Events. Deze avond zullen Meagashira/Project Omeaga, Lunatic & Miss Hysteria, Mr. Sinister, Crosswire, Triax, Pullzar & D-Struction en Switch vanaf 21.00 uur de beste hardcore, darkcore en early hardcore ten gehore brengen in de Galouppe te Gulpen.

Na de oprichting van Damage Lab Events enkele maanden geleden zijn de voorbereidingen voor dit feest van start gegaan. Het concept van Serious Damage omvat een gevarieerde line-up waarin zowel gerenommeerde dj’s als talenten hun kunsten kunnen vertonen. Als locatie is gekozen voor Galouppe in Gulpen, welk jaren bekend stond als de Life Palace, waar menig hardcorefeest heeft plaats gevonden.

Met gepaste trotst presenteert Damage Lab Events een heuse primeur voor Zuid-Nederland. Op Serious Damage zal namelijk voor het eerst in Limburg de alom gerespecteerde Meagashira/Project Omeaga achter de draaitafels staan. Deze artiest geniet bekendheid voornamelijk als producer dankzij tracks als “Prednison Attack”, “Through Innercore”, “End of Line” en “We Are Outsiders”. De afgelopen jaren heeft Meagashira ook een aantal malen als DJ opgetreden. Megarave en afgelopen oktober zowel Hellbound als Speedrazor (D) staan momenteel achter zijn naam. Ook zal Meagashira op de komende Hellbound in februari zijn bekende duistere sound laten horen.

Daarnaast zal het duo Lunatic & Miss Hysteria aanwezig zijn in de Galouppe. Dit tweetal staat vrijwel elke vrijdag- en zaterdagavond volgeboekt voor feesten door heel Nederland en Duitsland. Onder andere Speedrazor (D), Raving Nightmare, Hellraiser (D), Mindcontroller en Hardcore Gladiators (D) zijn een greep uit de vele optredens van Lunatic & Miss Hysteria. Verder hebben ze onlangs samen met DJ Wicked het eigen label Hatix Records opgezet.

Behalve DJ’s die landelijke bekendheid genieten zijn een aantal regionale talenten geboekt. Mr. Sinister is in Limburg en ook daarbuiten geen onbekende meer sinds zijn tweede plaats op TW’s Hardcore contest. Daarna is het snel gegaan en momenteel is hij vaste resident op de Underground House Movement feesten, zoals Raving Nightmare, Symbiont en Hardcore Extremis. Afgelopen jaar draaide Mr. Sinister onder andere ook nog op Nature One (D) en Hardcore Gladiators (D). Verder mag natuurlijk niet vergeten worden hoe het allemaal begon, namelijk met Supreme Hardcore, georganiseerd door Mr. Sinister.

Als eerste vaste resident van Damage Lab Events zal Crosswire op Serious Damage aantreden. Ook Crosswire is al vanaf het begin bij Supreme Hardcore betrokken en heeft daarnaast onder andere op Antidote, X-periment, Raving Nightmare en contests van The Wall, TW’s Hardcore, Shadowblaster en Megarave (twee maal) gedraaid. Het stijgende aantal boekingen is een duidelijke indicatie dat Crosswire goed bezig is.

De tweede vaste resident van Damage Lab Events is Triax. Na amper een jaar als DJ actief te zijn kan hij al terug kijken naar optredens op Partyraiser’s B-day Party en Supreme Hardcore en liggen een groot aantal boekingen in het verschiet, waaronder Raving Nightmare en Children of the Core. Daarnaast maakt Triax naam als producer. Zo zijn in samenwerking met DJ Partyraiser een aantal tracks op het Hellbound/Multigroove label uitgebracht. Bekendste is wellicht “Assassins”. Ook op dit gebied kan er naar de toekomst toe nog veel verwacht worden van dit veelzijdige DJ/producer talent.

Verder behoort ook Switch tot de talenten die op Serious Damage verschijnen om een set met early hardcore en hardcore te laten horen. Deze DJ heeft tot nu toe voornamelijk in Kerkrade op feesten van Antraxx Entertainment gedraaid. Daarnaast heeft ook Switch al een optreden op Supreme Hardcore achter zijn naam staan.

Tenslotte zullen Pullzar & D-Struction op vrijdag 4 maart achter de draaitafels plaats nemen. Sinds een aantal maanden zijn Pullzar & D-Struction resident op Hardcore Dominators in Meerssen. Daarnaast heeft dit duo op What’s Wrong With My Brain en inmiddels als resident op Supreme Hardcore van zich laten horen.

De avond wordt gehost door MC Pookatonzi.

Voor Serious Damage worden alleen kaarten aan de deur verkocht. Deze kosten 10 euro. De deuren gaan om 21.00 uur open en de zaal zal om 03.00 uur gesloten worden.

43 opmerkingen

ik heb dit feest ook al in me agenda gezet :D:bier:
laatste aanpassing
Artwork om keihard op te schieten!!
zoo copy paste gejat!! ---> http://www.sawmovie.com/
Nieuwste organisatie :P
Zeker aanwezig :P
:respect: 2 Damage Lab Events
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
:yes:
Wat een vette site trouwens, die http://www.sawmovie.com/site.html !
Boeiend :Z het gaat over het feest niet over de flyer...en ik zou eens zeggen kijk ons rond naar andere flyers hoeveel daar van is gejat :s
zeg dan gewoon niks als je niks te melden hebt over het feest :S
vet gaaf man
Artiest Kaoss
goeie line up triax
zal zeker aanwezig zijn
jahzeker hub ich commentaar :P
bin aanwezug, meh geit ut deze x waal door?!
deze kier geit ut zeker door!! :yes: alles tot in de puntjes geregeld :P

En zeur niet over 't artwork :S alsof nog nooit iets naar een flyer is gekopieerd... :gaap:
 
waaar ligt gulpen?????????????????? :s
Artiest Crosswire
in zuid-limburg ;)

en moet toch zeggen dat dit alles behalve standaard is aangezien meagashira nog nooit in limburg heeft opgetreden en lunatic en miss hysteria ook niet vaak hier optreden.

en verder is het ons als nieuwe organisatie belangrijk om een goed georganiseerd eerste feest neer te zetten waardoor we kunnen verzekeren dat we er alles aan zullen doen om dit goed te laten verlopen ;):D
zekers aanwezig lekker kortbij,en dan meagashira hopen dat het beter wordt dan bass sequence maar ja toch veel bekenden aanwzig en dan is het toch wel gezellig
laat het feest maar al beginnen :yes:
 
Artiest Pookatonzi
jo zal aanwezig zijn :)

wrod knalle !!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 726, 2342}
Artiest Gabberon
:respect: switch :respect:

:yes: antraxx :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 16411, 5497, 154073}
ik moet de dag erna werken :@
Artiest {SHOWLIST artist 39971, 7538, 60749}
haha ik lekker niet!!!!
dat word dus zuipen:)
jeroen moet zich dan maar vrij regelen :P

en zuipen wordt het zekers, de lokatie is het er wel voor :yes:
Heb er al zin in :P :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
:D feestje bouwuh!!!
Zal er zeker weten bij zijn....lekker aan t :bier: Ghehehe
 
JOOW JOOW JOOW...

word weer lekker zuipen:BIER:
We gaan toch ook nog een beetje hakken behalve zuipen toch :yes:
laatste aanpassing
 
Zonder bier geen plezier
 
Hometown hakkuhhh :D
leuk, leuk?????
transen op een trans party das pas leuk


maar ik kom toch stampen, ook al is het geen trans :P
 
Ik weet nog niet of ik kom .... uhmm uhmm :P ( reken maar van "YES" )
21.00 – 22.00 Switch [Supreme Hardcore]
22.00 – 23.00 Pullzar & D-Struction [Hardcore Dominators]
23.00 – 00.00 Lunatic & Miss Hysteria [Mindcontroller – Hellraiser]
00.00 – 01.00 Meagashira/Project Omeaga [Enzyme Records]
01.00 – 02.00 Crosswire & Triax [Raving Nightmare – Hellbound/Multigroove Records]
02.00 – 03.00 Mr. Sinister [UHM – Symbiont]

De avond zal gehost worden door MC Pookatonzi.

Kijk bij het forumonderwerp voor de laatste informatie :)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 26826, 33385}
:p ben ook van de partij