Partyflock
 
­ Nederland

Dutch Trance Force in Almere

gepubliceerd door , op
Almere – Zaterdag 12 oktober vindt in de sporthal van het vrijetijdscentrum de Vrijbuiter in Almere Buiten voor de eerste maal Dutch Trance Force plaats; een explosief feest met muziek variërend van melodieuze trance tot de hardere dance varianten. Voor het eerst zal de Zwitserse top dj en producer [dj]2954[/dj] zijn opwachting maken in Nederland.

[dj]2954[/dj], ook wel bekend als Giotto DJ, maakte onder andere faam met zijn remixen voor Cosmic Gate, Altitude en Flutlicht en werd tevens bekend door zijn eigen producties ‘Folie à Deux’ en ‘Isn't It All A Little Strange’. Naast [dj]2954[/dj] staan de dj’s [dj]2[/dj] (Sensation, Qlimax), [dj]1464[/dj] (Extrema, I Love Trance) en [dj]2242[/dj] (DTF) op het programma. Kaarten kosten € 15 in de voorverkoop en € 17 aan de deur. Online zijn ze verkrijgbaar via www.dancetickets.nl. Voor meer informatie kijk op www.dutchtranceforce.com.

34 opmerkingen

volgens mij klopt die laatste link niet helemaal, staat hier wel goed op de site, maar je wordt niet goed doorgelinkt :( let dus op!
in de link is het adres van c die in Trance staat een F als je de F omzet in een c en weer opnieuw laad dan kom je er wel :D
ik wou dr wel bij zijn .. voor Shokk natuurlijk (giotto dus) mja .. ik heb die dag al wat anders op t programma staan .. nml Thunderdome :D
Hehe, ja S.H.O.K.K. aka Giotto DJ. De link naar de site is: www.dutchtranceforce.com (en dan op de banner klikken). Cheers ;)
 
whehehe wlatju! moeilijke keuze he? Thunderdome of dit..:P
Feestje wordt echt wel gaaf, kleine sporthal +/- 800 mensen en stampen maar :)
ho mensen! dat is geen vrijetijds centrum, maar een ZWEMBAD!!!!! (geen grapje!) klinkt heel leuk hoor dat Dutch Trance Force, maar als ze het werkelijk in het zwembad gaan houden dan doe ik echt niet mee!
lekker in je zwembroek stampen! haha! no way! :-s
He extreme XL het wordt gehouden in een sporthal naast het zwembad. Natte sokken zul je dus niet krijgen. Tenzij er een goeie scheut bier overheen gaat.
Dus STAMPEEHHH man :D
ohhhh! kijk dat veranderd de zaak natuurlijk! :-D in dat geval kom ik natuurlijk wel! whaha!
lekker stampen met Dana!
(en natte sokken krijg ik toch wel want er zal vast wel wat bier over heen gaan!)
mow....lekker makkelijk
eerst ff BEUKEN... en dan drie stappen en ik ben thuis!
:devil: :P :devil:
die sportzaal waar je het over hebt is gewoon een gymzaal waar ik toen ik op het mbo ook nog LO in had als vak. lijkt me niet geschikt voor feest om eerlijk te zijn (kwaliteit geluid) maar ook erg warm denk ik (toen had ik t er altijd al bloedheet met gymmen:$)
En in die sporthal heb ik vaak les :)


SnEeUwWitJu> tja ik wou dr heen gaan voor S.h.o.k.k. , maar ja ik ga liever naar Thunderdome.. DTF zal wel vaker zoiets organiseren..
 
XtremeXL Lekker helder van je hoor.. HAHAH naast t zwambad is een sporthal... net als eerder vermeld..Dat je t HARdop DURFt te zeggen op t net, ha, dat t zelfs in je opkomt dat t in een zwembad zou kunnen zijn... zoals HAns Teeuwen zegt: LOOSER... hahah....
HyBriD ---> GA naw gewoon met ons meeij, geloof me dat t met ons leuker is... VAGER!
SneeuWwiTju AJ lof joe bejbie!
2 HarRdCoReMilkyWay: uhm..... tja ik was op het moment van plaatsen idd niet helemaal helder! whaha! maar gelukkig zijn er een paar mensen zo vriendelik geweest om me ff uit te leggen dat het dus NIET in het zwembad wordt gehouden! whaha!
Hans Teeuwen heeft wat dit betreft wel een beetje gelijk ja! :-s
Hans Teeuwen heeft altijd een goed punt op de meeste dingen :S Maareh vaag of helder is het altijd in het leven :)

HAHAHA
 
weet je wat ik denk!/ Ik denk dat die Xtreme extra large gast ziek is geworden van een tekening- op een flyer!..... hahaha.... BOOOOOOM booom Huuuuuuuuiiiis..(zwembadfeest)... boooom met TAKKEN!.... kijk kijk een flyer van t feesie van DTF in almere... he wat naaw weer? Zie je niet Dak uit het RAAM sta te kijke!!!???? Naw la maar zien dan.... en daar ging t fout... WAT is dit... Is dit een Zwembad? Sindswaneer geven ze daar feesies? en dit... IS DIT de zon... waarom lacht die... De zon is een brandende bal met lava... LAVA LACHT NIET! LUL!... het is je vergeven XXLLO!
laatste aanpassing
HaRdCoReMilkyWay> ik was al van plan om met jullie mee te gaan :P das geen moeilijke keus ... wil eigenlijk ook wel naar H4L binnenkort .. maar dat weet ik nog niet zeker...
:D
laatste aanpassing
 
HyBBiE ---> gewoon mee doen.. NIE MOKKE MEE SJOKKE!
Wordt gezellie.. wordt veel meer dan gewoon Gezellie... :bounce: :respect: :dood: :x kussie
laatste aanpassing
2 HaRdCoReMilkyWay > tnx I guess!? whaha! zo ziek was ik nou ook weer niet hoor toen ik naar de flyer keek! :-p
Milky> Ik heb al een tijdje kaartjes hoor Milky :P
dus euh nie mauwe gewoon aanschouwe :P :D :D :D hehehe ;)
 
OOOOO NIE MAUWE GEWOON AANSCHOUWE IS MIJ LIJFSPREUK.. ik zal je voor deze ene keer in leven laten Wla omdat ik je een leukerd vind, anders was je er geweest :dood: heheh kussie
hehehehe van wie denk je dat ik em anders heb dan ? :P :D.... dank u :D bespaar mij maar weer ;) ja! en voor deze keer geldt weer:NIE MAUWE GEWOON AANSCHOUWE! :P... (k) :)
 
Wla ik maak je af! PAS OP HE!!!!
Relax a bit Zena :P :D.. hehe :)
 
Je moet niet zo bang zijn Wla, ik bijt niet als mensen er niet om vragen )lekker oftoppic dit allemaal'
 
Dtf was ook vaak in de cameleon in bussum! En het stelde echt niks voor. Maar ja jullie moeten het zelf weten. En Dana is ook niet zo spectaculair als ze voor dtf draait. Wegens Kut apparatuur. So be warned
Feestje duurt tot 7 uur in plaats van tot 4, en er komt nog een extra DJ ( hardstyle )

BETER
2 my style is hard style, heb je op zich wel een beetje gelijk in, was afgelopen vrijdag nog in bussum, vriend van me moest voor het eerst draaien, was toch wel tof avondje hoor.

En aankomende zaterdag is gewoon eens wat anders dan zo'n q-dance avondje.
Maar wij gaan ff een uurtje langer door :)

Greetz
Gert

En voor de mensen die naar thunderdome gaan, veel plezier daaro.
laatste aanpassing
Werkzaam bij -X-Treme-
Artiest Sence
Stampuh is stampuh. En idd hopen dat geluid goed is.
owja hardcoremilkyway.. heb jij niet in het ziekenhuis gewerkt of vergis ik me!!!!

Hee gertus. SNOR!!!! dat wordt stampuh
Hehe, kut apparatuur, hoe kom je er op. Dutch Trance Force in Bussum werd altijd goed gewaardeerd dachten wij zo, anders was de tent toch echt niet elke keer vol geweest. Gert-Jan, Sence + de rest, cU zaterdag ;)
 
2:Gert Jan. Ja joh hoe heet je vriend? Kom daar niet meer zo vaak. Maar tuurlijk kan je een topavond hebben, ligt eraan wat je er zelf van Maakt natuurlijk. And 2: DTF tuurlijk, waardeerde ik het. Jullie gaven meestal wel topfeesie weg. En ja het werd ook door het publiek gewaardeerd maar wat weten meisjes en jongens van 13 nou hoe het geluid ook kan zijn? En wat dana nog meer kan als ze de juiste apparatuur er voor heeft? Weet trouwens niet of jullie nog steeds hetzelfde gebruiken? Als jullie nu verbeterde apparatuur hebben. Heb ik niks gezecht. En toen ik ff met Dana stond te lullen zei ze het zelf ook dat het kutapparartuur was. Maar maakt niet uit voor de rest. Het ligt eraan wat je erzelf van maakt. Vond de set van Buzz fuzz bij jullie trouwens kut. No offence to DTF
Greetz
laatste aanpassing