Partyflock
 
­ Nederland

ID&T dreigt Utrecht met rechtszaak

gepubliceerd door , op
<p>
ID&T en de gemeente Utrecht lijken in een ernstig conflict te raken met elkaar. Alles wijst er volgens ID&T, organisator van dancefeesten, op dat de gemeente een gewenste uitbreiding van Trance Energy door de organisator in het Jaarbeurs-complex tegen wil houden.
<p>
</p>
Dat zou aan de orde komen tijdens een raadsvergadering komende donderdag. ID&T wil op 16 februari 40.000 mensen toelaten tot de achtste editie van Trance Energy. Dat zou betekenen dat het feest moet worden gehouden in vier zalen van de Jaarbeurs. De gemeente daarentegen wil het bezoekersaantal volgens ID&T beperken tot 'slechts' 25.000. Projectmanager J. Jansen van ID&T zegt dat wanneer dat gebeurt de kans groot dat er gerechtelijke stappen zullen volgen tegen de gemeente Utrecht.
<p>
</p>
ID&T denkt dat de gemeente een beetje bang is geworden voor grote uitgaansevenementen na de cafébrand in Volendam en de dodelijke ongevallen met twee bezoekers van dancefeesten in Zaandam. De woordvoerder zegt dat die vrees ongegrond is: "We hebben in het verleden bewezen dat we feesten op deze schaal goed kunnen organiseren. Daarbij hebben de brandweer, de milieudienst en de Jaarbeurs zelf al goedkeuring gegeven voor Trance Energy."
</p>

15 opmerkingen

NÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒHHHHHH!!!! vaya, HEHE

Maar da's serieus niet zo'n goede zaak!!
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
ik denk dat het niet alleen die cafebranden zijn maar ook die dooien in de hemkade.

Housemuziek ligt voor de zoveelste keer onder vuur en dat door mensen die het echt niet snappen...
je kan 1 tent sluiten maar dan zoeken ze wel andere plekken om door te gaan.
en als je alle tenten sluit zijn we weer terug in 1986 dat feestjes in fabriekshallen en onder viaducten worden gehouden, als ze dit willen kan dat maar dan is er een stuk minder controlle mogelijk....


er staat me nog iets bij van feesten waar ik nog gheb gestaan in de jaarbeurs "Mystery land indoor" en dat waren ook meer dan 4 zalen als ik me niet vergis dus utrecht moet niet zo achterlijk doen :(

di`z mijn mening zal wel weer te krom zijn ofzo :)
laten we het niet overdrijven.
25000 mensen is toch ook niet mis??
ID&T wil gewoon 40000 mensen want das meer geld!
Met 25000 kan je ook een leuk feest geven lijkt me....
Lauwe streken van U-trecht
 
het zal toch nie om het aantal zalen gaan denk ik maar om de hoeveelheid mensen:) ILT was ook 5 zalen..
 
Artiest Jakuza
Idd, ID&T zal t vast ook voor een groot deel om t geld gaan, maar ze zullen vast en zeker ook voor een deel gwoon een vet feest neer willen zetten. En hoe meer mensen, hoe meer en hoe duurdere djz je neer kan zetten.
Nja, en gemeente Utrecht snap ik dan ook wel weer een beetje, maar die lui schijten gwoon heelmaal in hun broek na de Hemkade etc. Die snappen idd nix van House enzo waarschijnlijk.
En als alles dan weer eens underground gaat zoals vroeger (wat ik trouwens nie eens zo erg, geeft bij DnB op zich wel de sfeer die t nodig heeft:))
, nja, dan kunnen wij nog lkkr feesten maar zit de overheid met de handen in t haar omdat ze geen controle meer hebben.
Ik denk dat ID&T zowiezo weleen tof feest neer kan zetten. Ze hebben tenslotte geld genoeg verdiend tot nu toe.
Maar mocht het niet doorgaan met 4 zalen, dan vrees ik dat ze hardtrance zaal skippen.
Dan hoef ik er in ieder geval niet meer heen :-|
Daarnaast denk ik niet dat utrecht bang is voor doden, anders hadden ze het wel helemaal afgelast. Ik denk meer dat ze de hoeveelheid mensen te groot vinden en bang zijn dat het in de soep loopt met aan en afvoer van het publiek....
Ik zal 'r niet om rouwen....25000 man is meer dan genoeg!!!!!
Waarom praten veel mensen alsof house geboycot wordt?? Het gaat nog steeds om 25000 man!!
Lijkt mij een prima aantal.
he walter, lichtjockey van MoD toch??
Ik zie je vrijdag wel! Kom ik me even voorstellen bij pussylounge :-)
Ja precies 25000 mensen in de jaarbeurs is meer als genoeg anders zoek je je alleen een breuk hoe wat of waar je moet zijn,... er zijn bijne elk weekend feestjes moeten er nou echt 40000 op 16 feb feesten en volgens mij was impulz toch ook op 16 feb?
Vorige trance energy viel mij zwaar tegen, dus van mij hoeft het niet zo groot, misschien dat de sfeer dan wat beter is....
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Hallo, ik vind jullie lief
Ik ben gelukkig op vakantie, dus ik zal er geen hinder van onder vinden!!!!