Partyflock
 
­ Nederland

In2Beats moves on

gepubliceerd door , op
In2Beats Productions is aardig op weg met een aantal hele leuke feesten in de komende maanden. Zo is er 22 Januari 2005 het feest SledgeHammer in The The Power Zone te Amsterdam waar één dezer dagen alles over bekend gemaakt wordt. Er is 24 December 2004, in samenwerking met Extranza Events, het concept White Wolf in de The Bridge te Meppen (Duitsland), en er is tweede kerstdag het feest Special Old Sunday’s in de Close-up in Vlaardingen. Aanstaande zaterdag zal tevens in de Close-up in Vlaardingen het nieuwe concept Medieval Madness worden gehouden.

Medieval Madness – 27 November 2004
Zoals reeds eerder aangekondigd vindt op 27 november 2004 in de Close Up te Vlaardingen het feest Medieval Madness plaats. De afgelopen weken is er druk gewerkt aan promotie, het regelen van decoratie en extra elementen om het feest compleet te maken. Het enige wat eigenlijk nog ontbrak, en voor jullie nog veel interessanter is, is uiteraard de time-table:

Zaal 1: Hardcore Madness
22:00 – 23:00 Rheeza vs. Laser Chaser
23:00 – 00:00 Frantic Freak
00:00 – 01:00 Dano
01:00 – 02:00 Partyraiser
02:00 – 03:00 Buzz Fuzz
03:00 – 04:00 Jappo aka Unexist (ITA)
04:00 – 05:00 Nosferatu
05:00 – 06:00 Tieum (FRA) vs. The Rapist

Zaal 2: Medieval Style
00:00 – 01:30 Pascal Rolay
01:30 – 03:00 Dance @ G
03:00 – 04:30 Dr. Rude
04:30 – 06:00 Vox & Jordens

Een kaartje kun je kopen aan de deur en kost je twaalf euro. Net zoals Old Sunday’s vindt Medieval Madness plaats in de Close-up in Vlaardingen. Deze locatie is vrij afgelegen van de woonwijken, wat garant staat voor snoeihard beuken. Parkeren is gratis en kan récht voor de deur van de Close-up. Het geweld barst los om 22:00 uur en zal een duur hebben van 8 uur.

Special Old Sunday’s – The Christmas edition
26 December, tweede kerstdag, valt dit jaar weer is op een zondag, en dat kunnen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. De medewerkers van In2Beats Productions hebben dan ook hun uiterste best gedaan om de beste rendieren van stal te halen, om er een onvergetelijke avond van te maken. De locatie is ook voor dit feest wederom de Close Up te Vlaardingen, en de entree is slechts 12 euro en er is enkel deur verkoop. De line-up is als volgt:

Jappo a.k.a. Unexist (ITA)
Lenny Dee (USA)
Delirium (USA)
Smurf (UK)
Endymion
The Rapist
Partyraiser
Laser Chaser
Frantic Freak
Rheeza
Scrooge
Vox & Jordens

In2Beats Productions zal alles in werking stellen om ervoor te zorgen dat de Close-up compleet zal worden omgetoverd tot een ware kerststal om de kerst op een waardige manier af te sluiten!

28 opmerkingen

Werkzaam bij Cuup.nl
:D
laatste aanpassing
Sledgehammer ben ik zeker aanwezig :d:d Moet nog ff kijken hoe ik het de special old sunday's ga doen :x
 
b)B)
 
(Y) :respect: ;)
laatste aanpassing
Medieval dan Nick :o
Ziet er goed uit :jaja:, helaas kan ik niet naar dit feest.
 
Ruikt lekker... beetje naar Hellbound eigenlijk...
waarom close up (klein)

als er een mega vette tent 100 meter verder op zit kathedraal :(
 
Artiest Frank B
:jaja:
Omdat ik dit weekend Cuup's Classic's zou hebben Remco :[

Maar zelfs das niet zeker, als ik zo ziek blijf dan ga ik dit weekend heerlijk rustig aan doen ;)
:o
 
(Y).... zeker tot de 22e :yes:
In2Beats nooit van gehoord O:)

Kijken of ik de family kan pushen om het etentje op de eerste dag van die rare kerst te krijgen. Zo ken ik Vlaardingen ook eens onveilig maken :)

27 November 2004 ziet er ook leuk uit.. eerst lekker uitsloven en hakken op earlyrave en dan uiteindelijk bijkomen met hardcore. Tja sorry hoor maar de beats van early hardcore gaat toch iets rapper! En nee ik zeg niet dat Hardcore niks is. In tegendeel. <= PUNT!
27 November 2004 ziet er ook leuk uit.. eerst lekker uitsloven en hakken op earlyrave en dan uiteindelijk bijkomen met hardcore. Tja sorry hoor maar de beats van early hardcore gaat toch iets rapper! En nee ik zeg niet dat Hardcore niks is. In tegendeel. <= PUNT!


Dan ken jij Tieum niet 8)
 
Ja, leuk!! Weer ff stampen!! :p

En waarom close-up en geen kathedraal, misschien omdat kathedraal daar geen zin meer in heeft na die knokpartijen met hard-x-plosion misschien?!
ja trippen man close up.veelste klein mja toch ff checken.Goeie dj's hoor :)
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Dit word kanllen zaterdag en een merry 2nd Xmas!!
:yes: :yes: :yes:
Artiest AXN
Ziet er goed uit Iwan! (Y)
Lijkt me duidelijk........:jaja:
^ Kom jij ook dan ;)