Partyflock
 

Matrixx viert driejarig bestaan

anoniem gepubliceerd op
Matrixx viert driejarig bestaan
21 november 2004
Uitgaansclub The Matrixx viert op zaterdag 27 november haar driejarig bestaan met een dance-receptie en een daverende party. De superclub in Nijmegen heeft de afgelopen jaren onderdak geboden aan ruim 450.000 bezoekers en dat is reden voor een groot feest. The Matrixx kent een unieke programmering, met uitgaansavonden voor verschillende doelgroepen.

The Matrixx ontstond drie jaar geleden uit een samenwerking tussen Twan Krebbers en David Brons. Krebbers bracht zijn jarenlange ervaring in het clubleven in, Brons ontwikkelde in zijn jaren als oprichter/directeur van softwarebedrijf Davilex het benodigde gevoel voor trends en marketing. En daarmee was een sterk Matrixx-team geboren. De twee bewezen de afgelopen drie jaar dat in Nederland grote behoefte bestaat aan uitgaan op hoog niveau, waarbij veel zorg wordt besteed aan programmering, decoratie, veiligheid en personeel. The Matrixx heeft al diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo werd The Matrixx 2e club van Nederland in 2004 bij bij de Miller Nightive Award en de BG Danceawards en werden Twan en David onlangs nog door Horeca Nederland tot meest markante Horeca ondernemers van Gelderland verkozen.

De club trekt bezoekers uit heel Nederland. Bijna alle grote namen uit zowel de nationale als internationale DJ-scene hebben de afgelopen 3 jaar regelmatig in The Matrixx gestaan zoals: Tiësto, Armin van Buuren, Judge Jules, Dana, Technoboy, Luna, Yoji Biomehanika, en Ferry Corsten. Resident DJ is Jochen Miller.

The Matrixx was de afgelopen drie jaar ook verantwoordelijk voor het organiseren van party’s in stadion De De Goffert (Nijmegen) en de zeer druk bezochte openlucht dance-avonden onder de Waalbrug rond de befaamde Vierdaagse van Nijmegen.

De filosofie van The Matrixx houdt in dat elke doelgroep er terecht moet kunnen, op speciaal voor hen georganiseerde avonden. Zo zijn er de XXlerator hardstyle-avonden voor liefhebbers van ‘de harde kant’ van de dance, techno-feesten, erotische party’s, trance-avonden, discohits-avonden voor dertigers, popconcerten en schoolparty’s voor jongeren vanaf zestien jaar. En dan is het plaatje nog niet eens compleet. Dit seizoen kwam er nog een Oldschoolfeest en een Urban-avond voor liefhebbers van deze mengeling van hip-hop, dance en R&B.

Het 3-jarig bestaan wordt gevierd op zaterdag 27 november met een daverend feest. Van 22.00 tot 00.00 uur houden we een dance-receptie onder de zwoele klanken van Exxellent resident DJ Sidney Samson. Iedereen is van harte welkom en alle drankjes zijn tot middernacht gratis. Vanaf twaalf uur neemt DJ Jochen Miller het over voor een 5 uur durende solo-set waarin naast de lekkerste dancetracks van nu, alle hoogtepunten van de afgelopen 3 jaar Matrixx langs zullen komen.

77 opmerkingen

 
3 jaar alweer :o
Time Flies:)
als ze nou alle 450.000 komen.......
Gratis bier.......... kan niet waar zijn
Beetje jammer dat het gelijk is met Qlimax...
Anders was ik erbij! :)
moeten een keer een vet hardcore concept daar neer zetten!!!
 
Dat vind ik daar dus echt niet bij passen he.
Aanwezig!! Kaartje voor Qlimax heb ik van de week verkocht...
laatste aanpassing
Toch zonde dat alle leuke feestjes op dezelfde avond vallen!

Wordt Qlimax voor mij!
 
Qlimax voor mij!!!
 
die tent is wel lauw!


maar ik ga al naar qlimax!! :D

stukkie beter..... :)
Tjemig ik weet nog goed dat ie geopend werd, ben ik alweer 3 jaar ouder????

Poe tijd gaat hard!

Iig gefeliciteerd, maar ik ben toch op qlimax!
zeker Qlimax
laatste aanpassing
 
Jammer dat ik al naar Qlimax ga, anders was ik er ZEKER bij geweest!
ikke ook qlimax das vetter!
Op cker naar Qlimax!!!!:yes:
Idd lekker naar Qlimax :bounce::bounce::bounce:
Do we get fries with that!?
 
HARDCORE-POWER :bier: 21 november 2004 20:42

moeten een keer een vet hardcore concept daar neer zetten!!!


Check eerst het verleden voor je dit soort dingen roept. XXplosive was een hardcore-avond.

3 Jaar alweer.... Heel wat superavonden gehad, en jammer genoeg ook een hele trieste avond..
Kortom, de "XX" zal nooit uit mijn hersenpan verdwijnen.. (Y)

Van harte !
Waarom staat Roy a.k.a. DJ Equinoxx hier niet bij vermeldt......-puntje!!!

Voor de rest.....ach ja blijft een leuk alternatief voor als we eens een x nergens anders heengaan....met af en toe een flinke uitschieter (Xxlerator, of Old School Classixx)

Maar ben cker op Qlimax.....dus van harte en feest ze.....
laatste aanpassing
Matrixx (y) van harte gefeliciflapstaart 3 jaar :vaag: tijd gaat snel XXlerator en Oldscool Classix (y) geweldig.. maarja zaterdag Qlimax word ook wel gaaf :yes:
Matrixx van harte komen altijd goede dj's vermaak me er altijd wel. idd DJ Equinoxx hadden ze er wel ff bij moeten zetten. beetje jammer.


zie jullie snel weer. in XX
 
Toch maar naar qlimax dan ;)
Beetje moeilijk om Roy a.k.a. Equinoxx te laten draaien als die naar Qlimax gaat he :X
laatste aanpassing
 
tja en er zijn ook mensen die gewoon moeten werken :cry: :C :-C :'(
Artiest Mount
pff idd al weer 3 jaar.. blijft een top tent :yes:
Artiest Mike
[Beetje moeilijk om Roy a.k.a. Equinoxx te laten draaien als die naar Qlimax gaat he]

Kom op Sandra, Roy a.k.a DJ Equinoxx had/moet zeker vernoemd moeten worden, daarbij is hij dermate professioneel als hij zou moeten draaien, hij dat ook zeker had gedaan(durf ik mijn mixhandjes wel voor in het vuur te steken!)dan gaat ie wel als hij klaar is met draaien.100%!

[Tiësto, Armin van Buuren, Judge Jules, Dana, Technoboy, Luna, Yoji Biomehanika, en Ferry Corsten.]Draaien toch ook niet op deze avond???

Line up: Jochen Miller & MC Mighty Mike...

Verders zeker respect n/d MatriXX!!!
Keep it up daar @ De Wijchenseweg!
Wat zal het druk worden, met het gratis drinken tot 00.00 uur......
 
ik ben tevinden op QLIMAX!!!!!!!!
anders was ik zeker tevinden in de MATRIXX
had ik graag mee willen maken !!!
 
See You all at Qlimax!! ;)
 
Echt jammer dat het samen valt met qlimax, waarom waarom??? :no:

Maar ja we hadden er toch niet met zn allen ingepast ;-)
Kom op Sandra, Roy a.k.a DJ Equinoxx had/moet zeker vernoemd moeten worden, daarbij is hij dermate professioneel als hij zou moeten draaien, hij dat ook zeker had gedaan(durf ik mijn mixhandjes wel voor in het vuur te steken!)dan gaat ie wel als hij klaar is met draaien.100%

Weet ik ook wel Mike... En het is zeker jammer had Roy daar ook liever zien staan... Maar jou ga ik daar dus wel weer tegenkomen zaterdag??
toch zekers de matrixx :bounce:

eindelijk weer jochen solo super (y)
Zaufen!
 
tis dat ik al een kaartje heb voor Qlimax, anders was ik zeker naar The Matrixx gegaan!!

Matrixx :respect:

tot 24:00 gratis zuipen!!!! :O :respect:
Als ik was gegaan had ik alle champagne flessen op gedronken :jaja:
Inderdaad belachelijk dat Equinoxx niet wordt vermeld. Volgens mij is Xxlerator één van de best bezochte avonden van de Matrixx en dat komt mede door Equinoxx!!
Artiest Funk D
Zeker Equinoxx had er bij moeten staan, ook al heeft hij het druk met de Official afterparty van Qlimax die avond;)
Inderdaad belachelijk dat Equinoxx niet wordt vermeld


Beetje dom idd, hij is ook de man voor velen in de matrixx, en vind het zeker niet cool dat deze man niet genoemd word...


:respect: EQUINOXX :respect:
Werkzaam bij Confusion Events
Artiest {SHOWLIST artist 75748, 16530, 23796}
ja equinoxx had zeker genoemd moeten worden, ik vind hem meer resident van de xx dan die jochen. beetje jammer. maar XX ga zo vooral door!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit is echt TE dom voor woorden!!!!Zoiets heb ik nog NOOIT meegemaakt!!!Wat een ongeloofelijke achterlijke domme en echt super trieste Actie!!!!Roy a.k.a Equinoxx had gewoon vernoemd MOETEN worden!!Gewoon diep triest dat hij niet word vernoemd..!!!En het is ZEKER mede DJ Equinoxx dat XXlerator zo'n succes is!!! Volgens mij hebben ze niet helemaal door hoeveel mensen er wel niet voor Equinoxx komen...Zonder Equinoxx is XXlerator HELEMAAL NIKS..
Helemaal mee eens Lunatick!!
:respect: EQUINOXX :respect:
laatste aanpassing
 
DIT IS NOU EENS ECHT TRIEST...WIE VERGEET NOU EQUINOXX ERBIJ TE ZETTEN...gaat toch nergens over..denk ff na de volgende x!!!!!
WAT IS NOU EEN XXLERATOR ZONDER ROY.... NIKS TOCH!!!!!!!!!
LUNATICK ook helemaal met je eens!

:respect:EQUINOXX:respect:
laatste aanpassing
Tis dat ik al naar Qlimax ga, anders was ik zeker gegaan! (gratis drankmmmmmmmmmmmmm) Matrixx = (y) :respect:
Er had idd wat bij moeten staan over Roy, want hij zorgt toch altijd weer voor n supersfeer! Er zijn zeker weten veel mensen die voor hem komen...
:respect: Equinoxx :flower:
BEUQUINOXX :jaja:
Artiest Jones
tjaa vind ook wel dat ze Roy ff hadden mogen vermelden. Is namelijk ook een resident he! Hij draait er dan wel minder vaak als Jochen Miller maar toch! Desnoods ff laatste uurtje ff met Hardstyle opgevuld :D

:respect:Beuquinoxx:respect:
laatste aanpassing
BEUQUINOXX!!!
Hell Yeah die houden we erin...!!!

Strakke actie Luni, vroeg op vandaag toevallig...???heh heh...
 
Kan 1 ding zeggen...Roy see u on XXlerator!!:respect: Dan maak jij er weer een top avond van!!

Wie dus niet van Hardstyle houdt, komt gezelig onze verjaardag in de Matrixx vieren..i'n there!!
(k)
 
Erg jammer, wilde gaan maar als Equiunoxx niet draait dan houdt t op!!
 
Ik heb het wel eens vaker gezien op flyers , posters enz enz dat EQUINOXX wel moet draaien maar dat hij er niet opstaat en dat vind ik best slecht... je gaat toch ook tiesto niet er op zetten als hij moet draaien die avond.
en ga niet zeuren dat die paar letters te veel geld kosten want haal hem eens helemaal weg en het kost je nog meer geld door of een betere DJ te plaatsen of dat er minder mensen komen want hij is wel het plaatje van XXlerator.
En jochen was in het begin DE MAN maar sinds hij zijn eigen styl draaid is hij (vind ik) toch minder in trek OK hij is bekend omdat hij gepromoot wordt door de matriXX en als hij dat niet had dan dan was hij ook niet zo ver gekomen. EQUINOXX heeft bijna geen promotie en hij is toch erg bekend.... maargoed om het "kort" te houden ik vind dat ze EQUINOXX vaker erbij moeten zetten ookal draaid hij maar 30 min HIJ DRAAID EN DAAR GAAT HET OM.
 
Jammer, maar Qlimax moet ook een mooi feestje worden :bounce:
 
indd raar dat equinoxx er niet bijgezet is..
drie x niks. de bridge is veel beter. dat was pas een feesie met 4 jaar bestaan.
 
discohits-avonden voor dertigers


Tsss... yeah right... daar wil ik ook écht heen, NOT!!! :p
 
drie x niks. de bridge is veel beter. dat was pas een feesie met 4 jaar bestaan!
Tsss... yeah right... daar wil ik ook écht heen, NOT!!!

Voor deze mensen hier boven:
Dan ga je weer lekker naar de Bridge, en je weet niet of het 3x nix is, want het is pas zaterdag!!Op zulke opmerkingen zitten we niet te wachten hier hoor!!! Ik hoor wel graag wie er wel naar dit feestje gaat...dat ook heel leuk gaat worden!! Let me know.
En wie er niet gaat...fijne avond waar je wel heen gaat, maar ga geen rare en vage opmerkingen plaatsten..zo onvolwassen!!!
Groetjes Ukkie
laatste aanpassing
Werkzaam bij The House of House
Artiest {SHOWLIST artist 95840, 6395}
Ja verbaast me dat Roy a.k.a Equinoxx er niet bij saat , is toch wel een resident @ The Matrixx!!
Ja idd dom dat ze Roy a.k.a Equinoxx er niet bij hebben staan. Heel erg dom FOUTJE! Exxlerator is mede door heb super :D.... Hij had er gewoon bij moeten staan !

:respect: Equinoxx
 
Heeeeeeeeeeeeeeeel erg belachelijk dat ze Roy zijn vergeten,mede dank zij hem is xxlerator altijd een super feest!!!!!Ze moeten zich schamen!!!!
Zeker van de partij...Toptent!!!
Hahahaha Roy....als je dit leest ;

Zie je nou master, wat een berichie uit den bosch kan doen ;) iedereen is fan van je!!!
En terecht!

Groeten uit Den Bosch

En dit bedoelde ik met mijn vorige post dus ook :
hij had gewoon vernoemd MOETEN worden, voor mij is ie meer resident dan Jochen Miller!!!

wist ook wel dat ie naar Qlimax ging btw.....

Unox rules!!!!!
laatste aanpassing
Maar om ff ontopic te blijven:

MatriXX van harte met het 3 jarig bestaan..
Er zijn vele mooie avonden geweest die ik bij jullie heb mogen werken, doorbrengen als feestganger.. Dit vergeet ik nooit.
En zoals UK al mooi aangaf, ook 1 Qut avond, dit zal ik nooit vergeten, en dat is maar goed ook..

:bah:
 
:D COOL ik ben zekers van de party :yes:
gaat vet worden ;)

dj equinoxx (y) :yes:

Nou dankzij dit topic kunnen we hem nu zekers niet meet over het hoofd zien en ook zekers niet vergeten :)

:bloos: enne DjMike ook van de party ?? (K)
:P
 
:respect:Equinoxx(F)
Indd ontopic Guys & Girls...

Alle RESPECT to The Matrixx, toch een gaaf tentje in ons Nijmegen!

Zijn toch al zeer respectabele talenten uit voort gekomen die het goed doen, o/d moment in The Dancescene van Nederland en daarbuiten.

Maarre Roy, ik moet zeggen dit moet wel erg goed voelen als je n/d reply's kijkt hierboven!
Ga zo door kerel...!Jij komt er...!(ook dankzij The Matrixx).

2 !!Michellexxx: Ik moet eerst zelf draaien deze avond volgens mij gaan er heel veel mensen naar Qlimax...Ikke niet absoluut niet mijn muziek!
Maar voor iedereen die kiest om of naar The Matrixx/Qlimax/De Hoeve te gaan wens jullie veel plezier...!

Enne ik denk dat ik nog wel ff aankom @ XX zal wel laat zijn dan...!?
Helemaal mee eens Mike!!!Matrixx Is toch super Toffe Tent!!!!:Yes:
 
Indd Matrixx is echt super!!!!

Alle RESPECT to The Matrixx :respect:
Vreemd dat ze HardStyle resident "DJ EquinoXX" niet vermeld hebben in het persbericht tgv het 3-jarig bestaan van de XX...........

Roy heeft zeker een belangerijke bijdrage geleverd aan oa de HardStyle progammering.

Misschien wordt hij nog wel meegenomen in de verdere promotie..................

Maare, Roy, ben trots op je, KNALLEN!!!

MegaHertZ Org.
Ben van Ewijk
:bounce: zeker weten naar de Matrixx!! Lekker dicht bij huis...ga gezellig m'n verjaardag daar vieren! dus t wordt dubbel zo gezellig!!...so invitation 4 all of u!! CU saturday at the matrixx:) :bounce:
laatste aanpassing
 
Ik wil hier zeker even kwijt dat ik het super vind om te horen en te lezen dat jullie tevreden zijn over wat ik draai en doe in de Matrixx.

Thanks for all off you.

Verder hoop ik dat we nog vele jaren samen kunnen stampen in o.a de Matrixx,die ook zeker naar mijn mening meer dan een succes is geworden.

En voor jullie die het vervelend vonden om te lezen dat mijn naam er niet in vermeld werd,kan ik maar ding zeggen.

Equinoxx staat er idd niet vaak bij of op,maar deze berichten van jullie naar mij toe zijn zeker heel veel waard voor mij,en we maken er gewoon keer op keer 1 groot feest van samen,met of zonder naam op de flyer,los gaan,dat doen we zeker in de Matrixx.

Greetz Roy.
 
idd roy.

zo te zien heb je die naam op flyers niet echt nodig.

en de MatriXX is vanaf het begin een TOP tent en hoop ook dat het, met of zonder jou, lang zal bestaan maar daar twijffel ik niet aan.
:respect: 2------> Roy a.k.a Unox (in Den Bosch dan hè) voor de rest van de aardbol a.k.a. Equinoxx

;)
 
Matrixx is een Super tent!!

Vorige week ook weer
vrijdags en zaterdags er geweest!
Dus dit weekend maar weer!!

Kussssssss Kim

P.s: Die naar Qlimax gaan, Have Fun!
matrixx 3jr gefeliciteerd!
op naar volgende 3jr
 
feliciteerd matrixx, ga zo door!

:lief: XX :lief:
 
TOP!! 3 jaar al. Was allang blij dat er eindelijk een vette tent in Nijmegen kwam. Alleen nu wordt het me teveel. Vaak dezelfde line up. Geluid mogen ze eens een keer gaan verbeteren. Maar verder een top toko. Nijmegen staat nu eindelijk op de kaart door de MatriXX en nu helemaal in europa door ARISE op 11 december.
Nijmegen wordt nog eens de dance stad nummer 1 :bounce:
 
nou nou, nu moet je niet gaan overdrijven he.. ;) :D
maar hij hebt wel gelijk