Partyflock
 
­ Nederland

True House Music

gepubliceerd door , op
De hoofdrolspelers van de avond zijn Stonebridge, Ricky Rivaro, Benny Rodrigues en Bas Jansen. Met hun heerlijke, relaxte tunes zullen ze True House Music een eigen 'sophisticated touch' geven.

Achter Stonebridge schuilt de Zweedse dj/producer Sten Hallström. In 1993 kreeg hij internationale bekendheid toen zijn remix van het nummer 'Show me love' van Robin S. ineens de singleversie werd. Vervolgens stroomden de opdrachten binnen en Stonebridge maakte remixen voor artiesten als 2Pac, Robbie Williams en Lenny Kravitz. Onlangs verscheen zijn debuutalbum 'Can't Get Enough', waar hij twee jaar aan heeft gewerkt. Daarop zijn ook de clubhits 'Put 'Em High' en 'Take Me Away' te vinden. Stonebridge trad voor het laatst op in Nederland tijdens het Amsterdam Dance Event.

Ricky Rivaro mag natuurlijk niet ontbreken op True House Music, aangezien hij al twee jaar de host is van de gelijknamige radioshow op ID&T Radio. De ster van deze resident van Bloomingdale is rijzende. Zo draaide hij zijn groovy house al op feesten als Convertible, Innercity en Mystery Land.

Dankzij zijn experimentele en gevarieerde manier van draaien, brak Benny Rodrigues drie jaar geleden internationaal door. Een enkeling zal bij hem direct aan stevige techno denken, maar Benny zal op True House Music zijn softere club-kant laten zien. Hij draaide dit jaar al te bewonderen op Dance Valley, Extrema Outdoor en het Islander Festival.

Bas Jansen is al 15 jaar actief als dj, zowel in de clubs als op de radio. Hij presenteert samen met Ricky Rivaro het programma True House Music, en sinds kort is hij ook de host van het programma History of House op ID&T Radio. Net als collega-dj Ricky draait Bas groovy, soulful house, ofwel 'true house music'.

In area 2 presenteert Dance4Life samen met Bloomingdale rosé de Dance4Life area. De hosts zijn "the Funky Bastard en Dj Alvredo" met hun visie op funky house music. Wil jij dit meemaken dan lever je een consumptiemuntje in en ontvang je een "Support-bandje" van Dance4Life. Je steunt hiermee projecten die hiv en aids bestrijden van Stop Aids Now! en WPF. Als je naar huis gaat ontvang je een gratis Bloomingdale rosé cd.

Kaarten à 15 euro per stuk zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur van de Powerzone.

Line-up: StoneBridge, Ricky Rivaro, Benny Rodrigues en Bas Jansen

16 opmerkingen

 
Altijd gezelllig...true house music... Stonebridge: Wordt de topper van zomer 2005
 
Artiest Mr. E
I'm a GOOD man! Stonebridge zou het inderdaad weleens helemaal kunnen gaan maken komend jaar. (voor zover dat nu nog niet het geval is natuurlijk!)

Het gelijknamige radioprogramma op de maandagavonden op ID&T Radio is trouwens ook behoorlijk goed te pruimen. Wordt vast een mooi feestje!
laatste aanpassing
Word zeker leuk, heb er zin in!!!
WhoehoeW Daar gaan we zekers bij zijn GRATIS EN VOOR NIETS :yes:

:respect: Thanks tante doos voor de plaatsen op de gastenlijst :respect:
 
ga ook wel ff kijken :-)
Whoehoeoe!!! Gisteren 3 gastenlijstplaatsen gewonnen op Id&t Radio...dus ik ben d'r zowieso bij!!

Wordt zeker een te gek feest :yes:
 
aanwezig! ook kaarten gewonne met n vriend en 2 mooie dames..heb dr zin in!
ik ga in partymode en kom los als een melktand! topfeestje gaat het worden, buitengewoon!
w0rd c-ker wel LeuK aVonDje meT FreaKy LiSsa... o0k n0g 0p dE Ga$tenLy$t o0k n0g.. ;)
 
Ja, wordt weer een mooi feesje, en ja ook ik, heb dankzij id-t ff een mooi plaatsje op de gastenlijst gekregen.
:D
 
Heb er zin in.... ook 2 gl-plaatsen gewonnen :D
hehe volgens mij heeft iedereen gastenlijstplaatsen :P mn vriend en ik hebben meegedaan met iets en allebei gewonnen, ze zijn weer eens aan het strooien :D
laatste aanpassing
Ik hbe ze gewonnu op id-T dus je bespaar ik weer lekker 30 € :bounce: nu hbe ik dr meer zin in
 
Ff douchen en omkleden. Paar pilsies doen bij vriendin thuis en vervolgens met de taxi heen :)