Partyflock
 
­ Nederland

Umania blijft goed aan de weg timmeren

gepubliceerd door , op
Wie de line-up van Club Umania volgt heeft gemerkt dat er vanaf de opening steeds top jocks de booth bemannen. Maar liefst elf DJ’s uit de, onlangs uitgekomen, Dutch DJ Award Top 100 maakten in de nieuwe Haagsche club al hun opwachting. Johan Gielen, Marcel Woods, Cor Fijneman, Cosmic Gate, Mark Norman en Kai Tracid nemen zelfs plaats in de Top 50. De combinatie van goede jocks, een stijlvolle locatie met een geweldige geluids- en lichtinstallatie zorgen al wekenlang voor een relaxte party vibe. Behalve Regular Clubnights programmeert Umania ook regelmatig Special Nights.

En deze maand zal helemaal byzonder zijn.
Zaterdag 13 november kiest Umania onder andere voor de uit België afkomstige DJ Yves Deruyter die op dit moment veel lof krijgt met zijn “Born Slippy Remix”. Met zijn credo “Music for the people” geeft Yves Deruyter aan dat hij het belangrijk vindt als zijn publiek plezier heeft terwijl ze luisteren en dansen op zijn muziek. Vaste resident Yesse treedt ook aan en deze veelzijdige DJ zet al wekenlang Umania op zijn kop. Regelmatig vraagt het klappende en stampende publiek hem om een toegift. Ook José neemt dit weekend plaats achter de decks.

Met Blackhole Night @ Umania op zaterdag 20 november staat de eerste Special van de maand geprogrammeerd. Wie op Mystery Land 2004 in de Blackhole tent is geweest, weet dat dit een bijzonder feest is. Hier treden Cor Fijneman, Mr. Sam en Ton TB aan. De populaire Cor Fijneman heeft al in vele clubs over de hele wereld opgetreden en sloot ook al Umania’s Grand Opening af. Ook op deze party word je in Area 2 muzikaal verwend met José en Yorman.

Fans van Johan Gielen kunnen ook terecht bij Umania. Deze Amsterdamse Belg staat al jaren aan de internationale top en ook hoog genoteerd in de Dutch DJ Award Top 100. Met zijn “Johan Gielen for You Tour” doet hij na optredens in Newcastle (UK) en Bathgate (Schotland) Den Haag aan op vrijdag 26 november.

Laatste zaterdag van elke maand staat Royal Umania op het programma. Met Royal Umania pakt de organisatie op zaterdag 27 november nog eens extra uit en zo kun je op dit evenement genieten van een sfeervolle koninklijke aankleding, mooie acts en top DJ’s. Deze keer JP, Yesse en [dj=15612]{Artiest met ID 15612 bestaat niet!} in de line-up. Bovendien is op deze avond het trendy drankje Royal Club 8.3 beschikbaar om de avond nog vorstelijker te maken. DJ José draait, zoals op elke Royal Umania, SOLO.

Vaste host is Resident MC Stanford. Hij kondigt op karaktervolle wijze de jocks aan.

Kortom, reden genoeg om snel eens een kijkje te nemen in Den Haag. See you at Umania!

26 opmerkingen

 
iK vind dance en house enz. ook wel lekker
ik ken de djs van de line up en ik vind hem wel goed
Jaja, Umania. Leuke clubavond, maar ik heb t nog niet 1X meegemaakt dat die tent echt goed vol zat helaas. Zelfs niet bij de opening..... Jammer
Heb toch wel het idee dat het stukje bij beetje drukker wordt..
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Aan de line-up ligt het alleen niet, dus waarom het nooit echt druk is blijft voor mij een raadsel!

Muziek is altijd top tijdens unmania!!
Muziek is zeker top. Maar goed, geef t nog wat de tijd. T is niet makkelijk om naam te maken als organisatie tegenwoordig......
 
vorige week zaterdag 6nov. was het sinds lange tijd weer gezellie, en er zullen heus meer van die avonden komen, het heeft idd wat tijd nodig,hopen we.........en als johan gielen komt gaan we met zijn allen weer knalluh, ja toch?!
laatste aanpassing
Ik heb tot nu toe pas 1 aflevering van Umania gemist en heb het er, ondanks de soms idd wat tegenvallende bezoekersaantallen, toch steeds weer errug naar mijn zin :D! Afgelopen weekend, bijvoorbeeld, was gewoonweg super (vind ik) :bounce:!! De muziek is prima, zolang je smaak tussen trance en harddance in zit tenminste, en de tent is een stuk mooier geworden na een grondige verbouwing. Ik herkende de <<O>> van binnen niet meer terug, ziet er toch een stuk beter uit imo!! Ook de entree- en drankprijzen (€ 10,- en €2,- per muntje) vind ik goed te doen. Maar naam maken, zeker als je in Den Haag zit, is blijkbaar moeilijk... Kom gewoon eens kijken, zou ik zeggen ;)!
 
Integer georganiseerde feestjes waarbij ik altijd het gevoel heb dat het om het plezier van organisatie en publiek gaat!
Ik vind de Umania super!! Moet alleen wat drukker worden maar dat moet ook groeien denk ik..
Aan de line-up licht het zeker niet, ik ken geen tent die het voor elkaar krijgt die zo veel top DJ´s elk weekend weer weet te strikken...
ik heb het idee dat CS vroegah een beetje vage tent was. misschien dat het publiek moet wennen aan het nieuwe imago of zo :S
Moet er zeker 's heen gaan, in ieder geval! :D Jullie zijn veel te enthousiast!
Ben nog nooit naar Umania geweest, misschien dan toch maar 'ns doen binnenkort!
 
voor vrijkaarten kun je altijd bij mij terecht.
kijk in mijn profiel voor de link
ben nu 2x geweest.. en heb t onwijs naar mn zin gehad... er wordt echt lekker gedraaid...

alleen jammer dat ze die tent nog niet helemaal vol krijgen.. dan zou t helemaal top zijn..
dus als iedereen nou eens een kijkje gaat nemen dan wordt het misschien echt wat.. het zou zonde zijn als dit ging floppen

ook de tent is een stuk mooier geworden na een grondige verbouwing. Ik herkende de <<O>> van binnen niet meer terug

hier ben ik het niet helemaal mee eens.. tis wel iets veranderd maar om nou te zeggen dat t veel mooier is of dat je het niet meer herkend vind ik een beetje overdreven..
het is de vetste tent van den haag!!!goeie zweer en goeie dj"s.verder heb je niks anders in den haag en dan zeggen ze dat den haag bruist.nou echt niet.maar yesse en corijn hebben daar gelukkig iets aan gedaan!!!!helemaal top:bounce::bounce:heb alle:respect:voor die mensen
zo zie je maar hoe belangrijk Promotie is...
ik had er nooit van gehoord , maar na het leze van dit stuk weet ik zeker dat ik een keer een editie bezoek!!!!

goed bezig Umania..keep up the good work..
vroeger was ik er ook nog wel is maarjah de telefoon blijft maar stil !!!!!!!!
dus jah zal ook deze keer er niet zijn :(:(:(
maarjah het zal wel !!!
 
Zaterdag 20-11, blackhole top avond met Cor Fijenema, Tontb, Mr sam en mijn verjaardag in Umania!! BE THERE!
 
umania is de keren dat ik ben geweest misschien niet altijd vol geweest, maar gezellie is het er zeker wel!!!
Yorman rulezzzzzzzzzzzz
ik gaa ook cker een keertje kijken!
 
Zeker een aanrader! Zoals ik al eerder zei goeie muziek altijd en goeie dj's!

Ga dan ook zeker vaker heen :D :D
Ik merk dat het met de week drukker en drukker wordt! 1 ding kan ik jullie wel zeggen: Het is er ALTIJD SUPER GEZELLIG! Alleen maar leuke en lieve party-peopletjes!!! De beste tent van Den Haag en omstreken!
Wij zijn er 6 nov op invitatie van Close2Heaven geweest. Umania.... een super klasse danceclub. Een club die makkelijk te vinden is, waar je uitstekend (betaald of onbetaald) kunt parkeren. Verschillende ruimten, leuke mensen en vooral.... super gave muziek.
En vooral niet al te druk... te druk verpest de sfeer naar onze mening!
 
Om de +/- 3jaar veranderen ze van naam en concept maar ze blijven voornamelijk Haags publiek trekken. Dus mijn vraag is hoe lang gaat dit duren...
 
Heb me al die keren bijzonder vermaakt daar bij Umania. De avonden dat ik er was, lag het bezoekersaantal niet hoog. Maar de sfeer was iedere keer weer SUPER :bounce: :yes: Iedere DJ heeft zo zijn eigen vaste aanhang. Mix dat met de kerngroep van Umania, de vette muziek en een prachtige locatie, dan kom je altijd uit bij een TOPAVOND!

Join the fun!
:yes: