Partyflock
 
­ Nederland

BasZline

anoniem gepubliceerd op
BasZline
5 november 2004
Zaterdag 13 november is Amigo's in Dordrecht het toneel van een nieuwe editie van BasZline. Na het succes van de voorgaande edities zal alles uit de kast worden getrokken om het in Dordrecht nog vetter, harder en gekker te maken.

Amigo's heeft zich in het verleden al flink bewezen als ultieme feestlocatie. De sfeer, het licht en het geluid zijn op de feesten van 2 Go Events altijd erg goed. Voor deze editie zal echter in beide zalen flink worden uitgepakt. In totaal wordt maar liefst 20.000 watt (!) geluid neergezet, waardoor hard dan ook echt HARD zal zijn! De line up is verrassend en goed en BASzLINE zal Dordrecht laten zien wat ECHT feesten is.

Zaal 1 zal in het teken staan van de Oldschool sounds uit het begin van de jaren negentig en de Jumpstyle van dit moment. Housemuziek zoals housemuziek bedoeld is. Terug in de tijd, met DJ’s die nog weten hoe ze een zaal uit hun dak moeten laten gaan. DJ’s die niet voor zichzelf draaien, maar voor het publiek. Kortom de zaal van de gezelligheid! DJ Rob & MC Joe hebben als de “Masters of Oldschool“ natuurlijk geen introductie nodig. Zij nemen je mee terug in de tijd, naar de tijd van Parkzicht en de Energiehal. Op de vetste oldschool beats van DJ Rob en de opzwepende sound van MC Joe is stilstaan onmogelijk. DJ Derek kennen we vooral van zijn succesvolle remixes van The Ultimate Seduction en zijn optredens op o.a. Back to School. De oud resident van de befaamde Rotterdamse Ministry of Dance zal een mix van oldschool en jumpstyle te horen laten brengen. BASzLINE’s resident DJ Genius zal deze avond zorgen voor een optreden dat zijn weerga niet kent. Hij brengt je evenals Derek een mix van oldschool en jump. “BASzLINE is altijd een vet feest en vooral Amigo’s is een top locatie“ , aldus DJ Genius. “Het geluid is verschrikkelijk goed en dat inspireert ook de DJ’s. Het publiek mag dan ook heel wat van ons verwachten op 13 november.“ In zaal 1 zal ook de “Koning van de Jumpstyle“, DJ Ruthless ook van de partij zijn. Ruthless timmert flink aan de weg en mag zich met recht DE Jump DJ van Nederland noemen. Na zijn succesvolle JUMP! CD en zijn hits “I Feel Like dancing“ en “Whores in this House“ kan het publiek niet meer om hem heen. Op BASzLINE zal Ruud laten horen hoe Jumpstyle echt bedoeld is. DJ Norman zal in zaal 1 de hardere variant van Jumpstyle laten horen. De Haagse producer van o.a. Power to tha People met DJ Gizmo, Gangsters en de mega zomerhit Komtie dan! samen met The The Darkraver brengt je Jumpstyle XXL, muziek waarop je niet stil kan blijven staan! DJ Deftone zal in zaal 1 openen met een oldschool/jump set zoals alleen hij dat kan!

Zaal 2 staat geheel in het teken van de hedendaagse hardcore sound. Diverse top hardcore DJ’s/producers zijn deze avond uitgenodigd om zaal 2 te maken tot wat ie is … HARD, HARDER, HARDST!! DJ Promo zal deze avond verrassen met een gigantische set vol echte “Promo sounds“. Sebastiaan mag gerekend worden tot de beste hardcore DJ’s van het land, en misschien wel van de gehele wereld. 2 Go Events is dan ook erg trots deze man te kunnen presenteren! Uit Den Haag zal Nosferatu een oorverdoverende hardcoreset gaan toveren. De gekste DJ in de hardcore scène weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen en zorgt dat het maximale uit het gigantische geluidssysteem wordt gehaald! OCD, de resident DJ van “Slaves to the Rave“ mag deze avond ook niet ontbreken. Als echte Dortenaar is Amigo’s een thuiswedstrijd, en dat laat hij horen ook! De gekste en vetste hardcore sounds van nu komen langs dus hou je vast. Lunatic & Miss Hysteria is ongeveer het meest geboekte DJ duo in Nederland. Door het hele land zijn deze 2 DJ’s te vinden om feesten compleet op hun kop te zetten. Bij deze 2 is niets te hard of te gek en ook op BASzLINE zullen zij weer garant staan voor een vette set.

Speciaal voor de bezoekers van Partyflock heeft 2 Go Events een speciale actie. De 1e 50 bezoekers die BasZline bezoeken op zaterdag 13 november ontvangen een gratis consumptie. Bovendien maken alle bezoekers kans op een jaar lang gratis feesten!

Voor BasZline laat 2 Go Events diverse bussen rijden naar het feest. Mocht je interesse hebben in een buscombi inclusief kaartje, aparte ingang, busreis en toegang tot de speciale VIP ruimte, mail dan naar info@2go-events.nl. Kaarten voor BASzLINE zijn te koop bij alle Ticketbox verkooppunten en Free Record Shop en kosten 14,00 euro. Aan de deur kosten de kaarten (mits voorradig) 18 euro. Meer informatie is te vinden op http://www.baszline.nl

33 opmerkingen

 
wordt vet :bounce:
Bovendien maken alle bezoekers kans op een jaar lang gratis feesten!


Dat is natuurlijk wel vet, maar mag je dan ook gratis naar feesten als, Qlimax,Masters en het buurtfeest?

Want gratis feesten is een ruim begrip.
waarschijnlijk alleen de feeste van baszline..

leuk idee, want kost de organisatie geen ruk, die gastelijstplaatse , en ze hebbe er weer iemand bij die wel drinke koopt...

dus beide partije blij..
 
Wordt weer een erg gek feestje hoop ik :D Ik ben er iig zeker bij :P
 
wordt weer leuk feesie zo te horen
Jammer dat het tegelijk met ghosttown is anders had ik zeker gegaan
toch wel 1 consumptie, aardig gek
mensen dit gaat vet worden

ik kom ook

oja mensen even dit

mensen alles jullie nog geen vriend/vriendin van me zijn vraag het pleas aan heb een wedenschap met een vriend dat ik voor 15november 400 vrienden moet hebben als dat lukt krijg ik een reisje naar mallorca van hem dus gun me het reisje en de leukste neem ik mee maar die moet ook wel even een berichie achter laten zodat ik kan weten wie je bent
laatste aanpassing
ow dan.....
Ik ga daar weer flinkt uit mijn naad!
Enne partypeople, ik sta achter de bar in de oldschool zaal, dus kom me opzoeken! (y)

:smoke:
 
zeker weten da ik er ben me kaartjuh ligt al klaar :D
Ziet er wel gek uit, gratis feesten zal idd wel alleen van die organisatie zijn.

Alleen is 13 Nov ook Ghosttown dus gaat ik daar al heen.

p.s. Op de flyer staan de zalen omgedraaid :S:S
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 710, 2340, 1121}
Artiest {SHOWLIST artist 55087, 1789}
cool
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat weer een leuk feest worden! :yes:
 
ja wordt vast wel leuk :yes: ben ook weer van de partij :P
ben der niet dit keer, sta dan in gent los te gaan op ILT

btw:
De line up is verrassend..

:vaag: hmm nou niet echt als je het mij vraagt
 
Ziet er weer goed uit Hans!
BASzLINE is een feest....

en ik ga niet....
plezier aan alle mensen die wel gaan
lates:bounce:
ja ga maar ffies kijken word misschien wel lachen
als het weer zo feestje word als laaste keer dat ik er was in de amigo's zal ik niet klagen :)
 
wordt weer een ruig feest
lkkr stampuhh...:bounce:
eindelijk weer hier in ons eigen schapen koppe stadje :)
 
Beter dat die hc-zaal gwoon in zaal 1 is.. harde muziek in de zaal met hard geluid..zaal 1 dus:D..Laturz
ze moeten het weer in the Level doen!! lekker dicht bij:)
dit gaat echt een heeeeeeeel vet feestje worden
 
word weer een vet feessie:P:P
ik ben dr op zeker jongen laters
 
tot strakkies :D