Partyflock
 
­ Nederland

Mededeling van Q-Dance

gepubliceerd door , op
Mededeling van Q-Dance
10 augustus 2004
FeestQ-BASE · The International Dance Festival
Datumzaterdag 18 september 2004
LocatieAirport Weeze Site
Tot onze grote spijt zijn er nogal wat problemen geweest rondom de logistiek bij Q-BASE, een aantal van jullie hebben lang in de file gestaan en te lang op pendelbussen moeten wachten. Toen het ook nog eens begon te regenen is dit voor velen op zijn zachtst gezegd kut geweest.

We kunnen een ellenlange tekst en uitleg geven over niet nagekomen afspraken door een aantal van de door ons ingehuurde leveranciers, bussen met pech (instroom) en politie-fuiken (uitstroom), maar jullie hebben gelijk; het was niet goed genoeg geregeld!

Wij als Q-dance nemen de klachten zeer ter harte en zullen er absoluut voor zorgen dat deze problemen volgend jaar niet meer zullen voorkomen. Volgend jaar komt er een extra aanvoerroute om de files te beperken. Het parkeerterrein zullen we dichter bij het festivalterrein situeren, zodat er geen pendelbussen ingezet hoeven worden en iedereen gewoon op eigen gelegenheid naar het festivalterrein kan lopen.

Desondanks zijn we erg blij met deze eerste editie van Q-BASE, het terrein was vet, de dj’s hebben erg goed gedraaid en de sfeer was top! Voor volgend jaar hopen we op beter weer en een geslaagd evenement voor iedereen!!

Bekijk op de site van Q-Dance het eerste gedeelte van de foto's, deel 2 volgt snel.

Groet,
Q-dance

201 opmerkingen

:respect: voor Q-Dance dat ze het iig toegeven dat ze iets verkeerd hebben gedaan, niet dat je er wat aan hebt achteraf maar ja ze doen het wel!!

ik ben naar MOH geweest maar art of dance zul je dit niet zien doen, want dat was ook gewoon bagger geregeld, allemaal beloftes kwa geluid en extra ingang als het druk zou worden, maar helemaal niks van waar! ja het was best triest ondanks dat ik me tot zekere hoogte nog wel wist te vermaken maar het had zo veel beter kunnen zijn als hun alles beter hadden geregeld en hun beloftes waren nagekomen!!

maar ja shit happens! volgend jaar toch maar Q-Base!!
 
ALS ZE MENEN WAT ZE SCHRIJVEN.....BEN IK VOLGEND JAAR WEER VAN DE PARTY.....PARTIJ!!!!
royco vhp 21 september 2004 13:11
TOTAAL GEEN RESPECHT HIER VOOR>WAT HEB JE AAN ONZE EXCUSUS>>HEBBEN 50 euro betaald..maar dat was het niet eeens waard....EN ER MOET ZEKER MEER HARDCORE ZIJN>>H4L I HATE CLUBNICHTEN

Mij zie je nie volgend jaar
ongeregeld zooitjuhhh daar jow mazzel
ga liever thuis van het padjuh wezen

he loser jij mag er niet eens zijn je bent pas 17 en als je zo'n hekel hebt aan clubnichten rot dan op naar masters respect voor q-dance hebben het iig toegegeven en shit happens.
 
Vervoer was kut, Maar de rest was teringvet.
LKKR HARD GEGAAN.
En door die regen raakte k ten minste niet overhit:)

NXT YEAR BETTER
Artiest {SHOWLIST artist 1068, 115740}
royco vhp 21 september 2004 13:11
TOTAAL GEEN RESPECHT HIER VOOR>WAT HEB JE AAN ONZE EXCUSUS>>HEBBEN 50 euro betaald..maar dat was het niet eeens waard....EN ER MOET ZEKER MEER HARDCORE ZIJN>>H4L I HATE CLUBNICHTEN


:no: pffff....er MOET ten eerste helemaal niks, en ten 2e zou je wel eens na kunnen gaan denken waarom ze geen grote hardcore area plaatsen! precies, door mensen als jij die alleen maar H4L ik haat/dood aan/110% anti- huppelkutjes/trancenichten/clubkutjes blabla kunnen roepen...ipv van iets toe te voegen aan het FEEST! maar ja, 17 he!

en wsx> ik zie daar een profielfoto'tje van N-1 :D
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 59346, 24255}
SJJAA.. ben dan voor de eerste keer niet na een nieuw qdance feest gegaan, maar voor het eerst sinds 4 jaar weer een keer na Masters toe, nou dat was indd ook echt niet alles hoor,ECHT fucking lang in de rij gestaan en alleen voor aan het dak een paar speakers en vuurwerk met knallen om de mensen wakker te houden had ik het idee, hahaha, maar ja, geloof er zoiezo al niks meer van van al die beloftes en de mensen die dat wel doen, leren dat vanzelf ook wel af.. dus als je gewoon met die instelling na een feest gaat, al is het niet de beste kan het altijd meevallen, je moet het er uiteindelijk zelf na je zin maken en als je met een kutinstelling er rond loopt, sja dan verpest je het voor je eigen.. TSJAKKA hahaha
en goed van Q-dance.. lef, beter dan helemaal niks zeggen.
Laters
 
djcremator.dan word het tenminste een vet feest,zo niet.kga volgend jaar ok zkes naar masters in eindhoven.Beter als die kut zooi daar.Iedereen zijn eigen mening djcremator en wsx...FUCK YOU ALL
tja, ik denk wel dat Masters beter op z'n plek is in Eindhoven.
Maar ik snap je fustratie wel....ik zou ook niet blij zijn als ik daar geweest was, maar wat kan ik daar aan doen dan?
Niet zeiken we hebben nog mazzel gehad.

Drugscontrole ik vond ut al meevallen dat het niet op de heenweg er al stond. 2 regen mwa we zijn gaan watjes en ook niet van suiker dus beetje regen geen probleem. 3 de locatie :respect:
en voor de rest ach alles heeft goede en slechte kanten dit ook dus geniet van de goede kanten en vergeet de sleche kanten.

TIP ga volgende x als VIP ;)


Q-DANCE SUPER
Ik vond het feestje erg leuk, maar wij stonden dan ook niet lang in de file en hadden het goed naar ons zin in Nederland 01. Op de terugweg wel in de file maar dat hadden we toch niet meer in de gaten. Mijn complimenten voor de rustige toiletten en de rustige bars.....volgend jaar weer!
ik heb er helemaal niks van gemerkt!!
(beter misschien);)

Q-dance bedankt vond het weer een toppertje
 
Het parkeerterrein zullen we dichter bij het festivalterrein situeren, zodat er geen pendelbussen ingezet hoeven worden en iedereen gewoon op eigen gelegenheid naar het festivalterrein kan lopen.

zijn die mensen nu zo dom daaro?? waarom doe je dat niet gelijk dan?? >> pendelbussen staat voor synoniem voor kut (dancevalley 2001); hadden ze echt aan kunnen zien komen. en ja; als er zo weinig toegangswegen zijn krijg je file...stelletje amateurs daaro. Op het terrein zelf prima feestje gehad (cari, speedy j & monika :yes:, maar het was mij de trip, het geld en gezeik niet waard. Laatste keer een feest met een q erin (was er toch al niet fan van)
gg q-dance ;)
van een organisatie als Q-dance verwacht ik wel beter. Netjes dat ze toegeven dat de logistiek niet helemaal vlekkeloos verliep(ze kunnen het moeilijk ontkennen :P)
Als ze doen wat ze beloven ben ik er volgend jaar weer ;)
mischien is dit concept beter voor in de zomer net als defqon.
Q-Dance kan bij de meesten van jullie echt niks fout doen he?
Ik zou er toch wel flink van balen als mijn 45 euries zo waren weggevlogen... Ik ga denk ik ook een bedrijf beginnen: voor 45 euro 10 uur irritatie... Goed idee?
 
Na afgelopen zat. weet ik het zeker - voor mij geen comm.betaalde feestjes meer , lekker free wouzen op goede en zeker knalharde TEKNO !!(met een K)
 
ondanks alles was het toch een mooi feesjuhhh...lees eerste verslag eens van q-base
q[base 2005 zal wel iets worden in de trant van

vvk-60 euro
parkeren-10 euro
drank beetje opkrikken, plee bonnen als op masters.

mijn grootste irritatie was dat ik te weinig ruimte had toen t regende. Toen waren al die fucking hangars stampe vol. Ik wil gvd alleen beuken had een tentje voor die hangers gespannen met wat extra boxen buiten.
yo royco nou was het wel een mooi feest wart heb je het over.

2 cremator yep inderdaad was super ben jij ook geweest?
Wel fijn om dit te horen ik was al bang dat het hele zooitje in de doofpot zou worden gestopt. Op de sfeer en de dj's was inderdaad niks aan te merken maar als je hele outfit en je make-up/haar al verregend is voordat je überhaupt bij de ingang bent dan is dat wel zwaar balen hoor. En dan kunnen ze zeggen dat je je daarop moet kleden maar met welke outfit kan je nou werkelijk een paar uur in de regen staan?
2 cremator verrek je hebt in de thunderdome tent zie ik op je profiel lachuh was zekker vet daar volgend zeker weer
Gewoon allemaal niet zo janken over die dingetjes die kut geregeld waren, dat kan je hebben met een eerste feest op een locatie, nieuwe formule blabla. :)

En sowieso dat gezeik over de regen.. Niemand die er wat aan kan doen, en van een btje regen ga je ook nie dood. Droogt wel weer hoor..

Ik vond het feest top, en dat het qua organisatie niet zo perfect was heeft voor mij het feest niet verziekt!
het terrein was vet, de dj’s hebben erg goed gedraaid en de sfeer was top!
Geen woord aan gelogen!
Die regen heb ik geen last van gehad en dat parkeren, sja dat was gewoon klote. Maar netjes dat ze hun excuses aanbieden, en uiteindelijk was het gewoon een gruwelijk feest!
Voor dat geld kan je toch wel wat beters organiseren of niet dan? Ik weet niet waar de heren van Q-dance JULLIE geld laten, maar volgens mij meer in eigen zak dan in de organisatie...
 
Begrijp ik dat ze dat zeggen denken ze het mee goed te maken en lukt nog ook bij veel mensen zo te horen.
Het was gewoon zwaar kut en dat kunnen ze nie meer goed maken!!!!
dit is de 1ste x dat een grote-organisatie zich ZO DUIDELIJK verontschuldigd ! Dat ze dr niet omheen draaien en gewoon zeggen: "het was niet goed genoeg geregeld" vink echt :respect: verdienen.
Ik von het ook allemaal slecht maar maak me daar nie druk om. verpest zo je eige feessie, gewoon vrolijk :xtc: en :bounce: maar !!! Ook in de regen, boeiend!!! we zijn tog gvd allemaal HOLLANDERS duz zijn tog wel iets van nattigheid gewend?!
 
wsx,mij heb je niet horen zeggen dat het een kut feest is.Alleen de dingen er omheen waren kutt,Het feest zelf was echt wel vet hakkuhh.
KIJK BIJ VERSLAGEN NR:2
idd het feest was fucking vet alleen jammer van de regen maarre daar laat ik me niet door tegen houden. maar vor de rest de sfeer was top muziek gruwelijk lekker en ach ja de file en het wachten was het vor mij wel waard. en q-dance bewijst maar weer eens wat voor een goede organistaie ze zij door netje hun excuus aan te bieden. Volgende keer ben k er weer en mnu op naar QLIMAX
ik heb er nu nog steeds een hangzak van...
het had zo mooi kunnen zijn
ach stelletje zeikerds.....feest maak je zelf sjongejonge