Partyflock
 
­ Nederland

Hellbound - The Darkside update

gepubliceerd door , op
Hellbound - The Darkside update
17 september 2004
Zaterdag 9 oktober is het zover. Met nog een kleine maand te gaan is inmiddels ruim de helft van de tickets over de toonbank gegaan wat in één keer de enorme populariteit van het concept weergeeft.

Zoals bekent, staat The Darkside volledig in het teken van de dj-battles. Met veel zorg zijn artiesten bij elkaar gevoegd om de sets exclusiever en spectaculairder te maken. De kracht van de battles uiten zich in de overtreffende trap waarin de sets zijn opgebouwd. De artiesten draaien track om track en zijn constant bezig met het overtreffen van de laatste plaat wat resulteerd in een enorme prestigestrijd en machtsvertoon.

Buiten het feit dat het merendeel van de artiesten bezig is met produceren van diverse nieuwe tracks die op het evenement gereleased worden, zijn DJ Partyraiser en DJ Triax druk in de weer met het produceren van het Hellbound Theme dat zowel op vinyl als op de aankomende Hellbound CD wordt uitgebracht.

Na de succesvolle eerste Hellbound CD-release die plaats vond op 29 april, gemixed en gecompileerd door Nosferatu & The Rapist, is de CD na de derde persing compleet uitverkocht. Aangezien de Hellbound compilaties twee CD’s bevatten heeft resident The Rapist opnieuw een Hardcore grootheid uitgenodigd en de eer gegeven om het vervolg samen met hem samen te stellen. The Rapist heeft er voor gekozen de Zwitserse Hardcore koningin Miss Flower naar Nederland te halen en om samen met haar de komende periode te werken aan de tweede Hellbound release. Miss Flower ontfermt zich over CD 1 en gaat een kruising van Mainstream, Partycore met uitschieters naar Early Rave bevatten. Het nieuwste op het gebied van New Industrials, Darkstyle aangevuld met een aantal Terror tracks is het domein van The Rapist. Degene die eerdere releases of een dj-set van deze man hebben gehoord zijn op de hoogte van zijn bovennatuurlijke skills en meesterlijke gevoel voor de donkere sound.

Zaterdag 9 oktober tijdens Hellbound The Darkside in de Borchland Amsterdam wordt de CD exclusief gereleased. Tevens zal op het evenement de CD gesigneerd door Miss Flower & The Rapist verkrijgbaar zijn voor een gereduceerde prijs.

De winnaars van de ticket-contest worden in de complete oplevering van het Hellbound kasteel bekend gemaakt samen met een voorproefje op de aankomende CD en te vinden via de website.

Omdat we er zelf ook eigenlijk een beetje trots op zijn, nogmaals de line-up:

Mainstage . Hardcore
Lenny Dee & Promo
DJ Vince & The Viper
Buzz Fuzz & Champ-e-on
Outblast & Nosferatu
Lady Lady Dana & UZI feat. Da Mouth of Madness
Miss Flower & Delirium
Bass-D & King Matthew
Partyraiser & D-Passion feat. MC M-Shane
Hades live
Dr. Z-Vago & Dione
Hosted by Da Mouth of Madness

Stage II . New Industrials & Terror
Meagashira/Project Omeaga
Hellfish & The Speed Freak
Jappo a.k.a. Unexist
Manu Le Malin & DJ Daisy
The Rapist & Tieum
Dr. Macabre live
Deathmachine & Fracture 4

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Ticketbox, alle filialen van de Free Record Shop, Ticketbox.nl, via 0900-93 93 [€ 0,45 p/m] en de reguliere voorverkoopadressen. Prijs: € 35,- [ex. fee].

The Darkside
www.Multigroove.nl

131 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 12392, 89526}
Ha ha.
Voor de mensen die ik ken.
Ik moet daar achter de bar werken.
Waar ik sta?
Als je gratis wil zuipen?
Zoek me maar.

laterzzz!!!
Artiest {SHOWLIST artist 39952, 58356}
jappoooooooooo aka unexist will break youre face gekkuhhuis
 
helllboud hier we came gabber van nederlad
 
nog eve geduld hel;boud komt eraan gebbers
Artiest Joel
Verjaardag vieren @ Hellbound.:D:D
helemaaaaaal L.O.S
 
Dit wordt weer helemaal te gek !!!
Artiest Aizito
vette line-up gak
laatste aanpassing
 
*Dana toch weer naar hardcore ?*
Wat lul jij nou flapdrol:vaag:
Wanker
laatste aanpassing
Grrrr honden :@:@:@:@ hellfish & speedfreak :kwijl: fracture 4 vs deathmachine :kwijl:

maja je moet toch keuzes maken he af en toe :9
dus ik ga 9 okt toch maar liever naar Frankrijk :9
 
Is gewoon klote dat Raving nightmare en Hellbound tegelijker tijd is!!! Volgens mij kunnen de organisaties van tegenwoordig elkaar goed lopen treiteren!! Waarom? je houd er bijde niet meer aan over!!'T kan alleen maar minder mensen trekken!! Zelfde dan Q-base en MoH!! Die lagen elkaar ook in de weg!! Maarja, jammer dat 't zo moet, maar ik ga naar Raving nightmare, want das dichterby!!! (y)
dana tog weer naar hardcore?
hahaha
 
De Hel gaat los 9 okt......
Beter regelt multi ff vervangers voor Manu en Macabre, anders moeten ze promo en Lenny Dee maar in zaal 2 gooien, die draaien toch flink duister kan je wel van uitgaan, het heeft 2 voordelen, ze worden niet uitgefloten door een narrow-minded publiek en ik hoef niks te missen :D
 
al voel ik me wel gebonden met de hel...toch ga ik niet heen
 
dana zuigt..
 
Heb na MOH een gratis tickets gehad voor Multigroove en hellbound omdat ik een Multiketting omhad :D en t is nog dichtbij ook...wordt weer lekker goedkoop feesten :bounce:
 
Net aslof ik vet zielig bent.. en niet heen zou gaan..;)

WEL DUS!!:JAJA:
ik ga toch liever naar Raving Nightmare!!!


!!!the-TERROR-cell!!!
 
Hell is bound to be good......mooi naar amsterdam....
 
johoooo kaartje is binnen nu nog aftellen.......

:bounce:
 
wat een line up:kwijl:
laatste aanpassing
Mijn kaartje is ook binnen! Whehehehe
Ja cker zin in!!!!!
 
we gaan helemaal los daaro stampuuuuuuhhh!!!! ragge!!!!!!! tot zaterdag:bounce:
 
en of we los gaan
 
zeker weten dat we los gaan.....