Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe locatie voor feestend West-Friesland

anoniem gepubliceerd op
Jaren lang is de house-scene in de kop van Noord Holland niet van de grond gekomen door het ontbreken van geschikte locaties. Daar komt nu verandering in: schouwburg en congres centrum “Het Park” opent haar deuren voor dance minnend West Friesland!

De ligging pal aan het ijselmeer, de fantastische vormgeving, de ruime parkeer gelegenheid en een mooie zaal met een capaciteit van 800 man zorgen ervoor dat dit gebouw zich uitstekend leent voor dance party’s. De moderne house liefhebber neemt uiteraard niet meer genoegen met een donker zaaltje met 2 speakers, maar wil verwend worden met een sfeervolle ambiance, mooie verlichting en een kwalitatief uitstekend geluidssysteem. En dat is nu net wat Het Park je kan bieden.

Om deze nieuwe uitgaansgelegenheid feestelijk te openen heeft de house tak van Het Park, Park Avenue, een bijzonder concept bedacht: A trip to heaven a trip to heaven… Want bij een nieuwe locatie past ook een nieuw soort feest met een bijzondere line-up.

Zo wordt de avond geopend door Tasha's world, een 10 koppige nu-soul band uit Rotterdam. Deze groep heeft inmiddels opgetreden over de hele wereld en is in meerdere landen onderscheiden met verschillende muziek prijzen. Brian S zal daarna de druk wat verder opvoeren met zijn swingende beats. Om ook dit optreden een extra muzikaal tintje mee te geven zal Brian S worden ondersteund door Costar op de saxofoon. Als laatste zal Groovar een set voor jullie neerzetten. Ook hij zal bijgestaan worden door 2 live muzikanten, deze keer op de percussie.

Voor het komende half jaar staan de volgende feesten alweer in de startblokken. Verwacht opnieuw een mix van veel live muziek in combinatie met house. Daarnaast zullen uitgebreide decoratie en een kwalitatief hoogstaand concept de kenmerken zijn van het werk van Park Avenue.

68 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
wel mooie locatie :p
 
Artiest {SHOWLIST artist 1969, 3255}
idd mooie locatie .

Hoop alleen niet dat t dak weer instort.
Paule, Rob en de rest van de crew zijn al bezig met de vergunningen neem ik aan :P
 
goeie zaak voor een knaak
Artiest Martinez
Het dak gaat er af aan de parkweg
Leuk :), maar zijn er ook nog 'hardere' feesten in de planning?
 
hnou ik ben benieuwd, ga zeker een keertje kijken.
mooie lokatie ga zeker een keer kijken !!
zal leuk zijn als er een hardcore feesie gegeven word daarzo
voor brian s ga ik er niet heen
precies ja lekker oldskool feestje zit er vast niet in? of toch wel?
Locatie is idd topper. In de tekst staat dat het een nieuwe locatie is voor de house liefhebber; maar wat (welke stromingen) verstaan ze bij Park Schouwburg onder house???
We zullen ons best gaan doen ;)
Hetgeen het park nu onder house verstaat, zijn live optredens in het 'softere genre' zoals staat geprogrammeerd. Niet meer niet minder.

Maar goed..it's a start, leuk feestje.
netjes...

pauleuh, zit jij hier achter!?!?
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Leuk, leuk, leuk...

Wanneer komt er Techno ?!
 
Er komen vanzelf meer dingen eerst even de uitwerking zien van dit concept lijkt mij.
 
friesland bobhuuuu whahaha..:kots:
laatste aanpassing
 
Artiest NTT
1- het is WEST friesland... dat ligt in provintie Noord-holland
2- het dak van het NIEUWE theater is ingestort, de locatie is het OUDE park theater
3- Ik geloof dat er idd ook hardere feestjes in de planning zijn.. iets met cosmic gate :D
Het 'hardere' feestje betreft Dancemission 16 okt., wat plaatsvindt in Sportcentrum Hoorn, en heeft een groter capaciteit dan Het Park. Idd met Cosmic Gate, Bas en Ram, Spider, Stamble en mc Tomster.

Beide feesten/organisaties hebben verder niets met elkaar te maken.

Park Avenue Presents vindt wel degelijk plaats in de nieuwe schouwburg Het Park.
Ik ga liever hier naar toe:
Wicked Hardcore · New Season Friday Edition 24 september 2004

:yes:
 
fryslan

mmmmmmmmmmmmmmm
"Nieuwe locatie voor feestend West-Friesland"

Is dit een slogan van de gemeente Hoorn om de ideeën van de komst van de discotheek een beetje te inkrimpen? Leuk zo'n locatie, maar het feest wat wordt beschreven is maar eenmalig, en het is dus niet een discotheek die elke week geopend is, wat "de jeugd van Hoorn" al jaren beloofd wordt. Discotheek Blauwe Berg was het niet?

Nieuwe locatie voor feestend West-Friesland geeft dus een iets wat scheef beeld en is dus een beetje een verkeerde titel voor dit bericht. Ik dacht namelijk al, zou het dan eindelijk gebeuren? Een discotheek in omgeving Hoorn??? Zo kun je het sportcentrum ook wel meetellen. Daar wordt een keer per kwartaal ook een feestje gegeven!
Nou nou, DJ Wes, niet zo sceptisch! We zitten nu idd nog in de try-out fase. Het Park heeft zich opengesteld voor house evenementen, op zich al een unicum lijkt mij. Het is nu aan ons om te bewijzen dat ze daar geen verkeerde beslissing mee hebben genomen. Als blijkt dat deze concepten werken (zowel financieel als orde handhaving) zal dit een vast terug kerend feest worden. Over de frequentie zijn nog geen afspraken gemaakt, maar hoe leuker de feesten, hoe vaker het terug komt.

Verder wil ik nog 1 ding kwijt: iedereen loopt altijd te zeiken dat er niks te doen is, maar als je een keer een feest geeft moet je hemel en aarde bewegen om genoeg mensen te trekken. Lukt dat niet, hoor je de week daarop alleen maar: er was geen fuck aan, veel te weinig mensen. Tegen al die mensen die zeuren dat er niks is:


Kom nou gewoon eens langs, ook als het niet helemaal jou ding is. Door een grote opkomst slaagt het concept en word er meer ruimte gegeven voor nieuwe dingen. Daarnaast is het bij drukte altijd een geslaagd feest, laat staan als alle andere ingredienten aanwezig zijn. Als jullie allemaal met een zuur gezicht thuis blijven zitten komt die discotheek er ook NOOIT.
2- het dak van het NIEUWE theater is ingestort, de locatie is het OUDE park theater

????
Oude word toch nu gesloopt?
Als SVN even de moeite had genomen in de agenda te kijken, zou hij zien dat het hier om de NIEUWE schouwburg gaat.

de fantastische vormgeving


Gaat niet echt op voor het oude park hè? ;-)
laatste aanpassing
 
Verder wil ik nog 1 ding kwijt: iedereen loopt altijd te zeiken dat er niks te doen is, maar als je een keer een feest geeft moet je hemel en aarde bewegen om genoeg mensen te trekken


(y) en zo is het !!
Weet je wat het is, als ze echt een volle zaal willen hebben dan kunnen ze beter een andere soort stijl draaien ik noem en hardstyle een hardcore een oldstyle. dan krijg je het zeker vol en dan kunnen er ook andere dingen een kans krijgen maar op deze mannier word het hem niet echt denk ik. (helaas)
De flyer is gepikt van Extrema Festival ....
2 luuk: Misschien heb je kwa bezoekers aantallen gelijk. Maarrrrrrrrr.........


De gemeente en het bestuur van het Park (en eigenlijk iedereen van die leeftijd) heeft een bepaald vooroordeel als het om House gaat. En de groep die het dichtst in de buurt komt van dat vooroordeel zijn juist de stijlen die jij opnoemt. Op het moment dat ze daarmee geconfronteerd worden is het gelijk afgelopen. Als ze echter zien dat het ook anders kan als wat zij in hun hoofd hebben word dat vooroordeel langzaam bijgesteld en DAN is er pas ruimte voor andere dingen.

Daarnaast is het natuurlijk grote onzin dat je geen 800 man kan trekken met de stijl die nu geprogrammeerd staat. Met lappendag hadden we er meer dan 1000, zei het gratis, maar zonder promotie. Het feit dat er hier op PF grotendeels 'gabbers' komen wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook representatief is voor de hele scene!!

Verder blijf ik het zeggen: verbreed je blik nou toch eens in godsnaam! Blijf niet hangen bij 1 stijl maar open je oren ook eens voor iets anders. House gaat om de vibe, om het samen zijn en samen genieten van muziek en de sfeer. Kraak nou eens voor de verandering niet alles af wat anders is als wat je in jje CD speler hebt zitten en probeer ook eens iets nieuws, daar is nog nooit iemand slechter van geworden!

De flyer is gepikt van Extrema Festival


Ik weet niet eens hoe die flyer er uitziet en de ontwerper (Raves) volgens mij ook niet dus dat lijkt me sterk :)
Ik zal eens gaan kijken of ie er op lijkt.


2 druppels water.
Op de kleur blauw na weinig overeenkomsten dacht ik :S
 
ik ben er zeker bij!!:yes:
2 groovar

Je zegt wel geef jezelf eens open voor iets anders!!
Maar dat werkt niet.....

Er gaan niet voor niks zoveel mensen naar Hardstyle olschool of hardcore feesten!!
Omdat dit gewoon populair is!!
En wil je iets bereiken met de organisatie
zal je toch met de rest mee moeten gaan!!!

Je gaat toch ook geen snoep verkopen wat niemand lekker vind!!!

Of bier verkopen waar alleen kinderen van 10 jaar zijn....

Ik ben het niet eens met deze stelling!!!

Ik zou maar eens goed met het bestuur praten en ze een andere kant laten zien van de andere muziek stylen en mensen.....
Allereerst even dit:

Favoriete muziekgenres: club, funk, garage, groove, house, lounge, progressive, techno



Zie jij hardcore? ik ook niet ;-)


Een hardcore feest organiseren omdat die stijl populair is vind ik walgelijk! Je moet je eigen ding doen en niet iets wat veel andere mensen goed vinden.

Omdat dit gewoon populair is!!
En wil je iets bereiken met de organisatie
zal je toch met de rest mee moeten gaan!!!


Van deze opmerking krijg ik dus ook letterlijk kotsneigingen. Werd ID&T een aantal jaren geleden niet tot de grond toe afgebrand omdat ze dat aan het doen waren? Komop zeg, het is ook nooit goed! :S Als je iets doet wat populair is ben je commercieel en doe je iets dat nieuw is geeft niemand het een kans :S Schiet mij maar lek.....

















Maar goed, om deze reactie samen te vatten:

verbreed je blik nou toch eens in godsnaam! Blijf niet hangen bij 1 stijl maar open je oren ook eens voor iets anders. House gaat om de vibe, om het samen zijn en samen genieten van muziek en de sfeer. Kraak nou eens voor de verandering niet alles af wat anders is als wat je in jje CD speler hebt zitten en probeer ook eens iets nieuws, daar is nog nooit iemand slechter van geworden!


Amen...
Ik weet niet of je het snapt!!!

Maar Q-dance is ook commercieel....

Hoeveel mensen gaan daar heen!!!!

En q-dance is denk ik de grootste
feest organisatie van het moment
plus zij kijken ook vooruit maar doen dat op
een zeer goede manier!!!

Het is niet dat ik je wil benadelen
maar je wil toch ook dat je clubje het
goed gaat doen....

Dus breng de nieuwe style of muziek soorten
er langzaam bij in en kijk hoe de mensen reageren!!!

Latersss...
Ik weet niet of je het snapt!!!


:frusty:



Laat maar......
Gewoon geen harde kinderhouse in de schouwburg.
Lomp funkloos gestamp,buuuuh dat hebben we nu wel eens gehad.
Die zielloze boem klap smurfenhouse.Gatverdamme !!











Kooom maar kom maar kom maar.
Ziet er leuk uit, is een goed initiatief en kom ook zeker ff een keertje langs, maar vrijdag nog maar ff niet. De portemonnaie gaat het nog niet toelaten vrees ik....

Beetje club, funk ed is best leuk op zijn tijd, ondanks dat mijn voorkeur, zoals bij zovelen hier @ PF, naar de hardere stijlen gaat.
Kijk, zo kan het dus ook. Eindelijk iemand die niet in hokjes denkt maar openstaat voor andere dingen. Pffff, was ff bang dat die mensen niet meer zouden bestaan ;-)
 
Als je als oude l.u.l al alles hebt meegemaakt in onze mooie stadje, is dit eindelijk een initiatief die we moeten omarmen.
Laten we eerst maar een beetje op safe gooien en de nieuwe burgemeester laten zien dat jeugdig Hoorn ook wil feesten.

De mensen die op Lappendag aanwezig waren weten ook dat het af en toe behoorlijk springen was, en dat de DJ's lekker hard kunnen draaien.

Hardcore is een stroming die te veel negatieve gevoelens opwekt bij mensen die het fenomeen nog nooit hebben gezien. Je kunt beter een iets 'rustigere' start hebben.
Pcies Master X. Als iedereen gewoon zijn goede wil toont en lekker komt om te feesten kan het altijd nog wel eens zo ver komen dat er een party wordt georganiseerd voor de mensen die (ook) van de hardere stijlen der dansmuziek houden. De negatieve associaties zullen niet verdwijnen, maar de jeugd kan iig laten zien dat ze willen feesten ipv vechten ed.
laatste aanpassing
2 masterX: ik had het niet beter kunnen verwoorden. tot vrijdag ;-)
Goh misschien moet ik dan toch maar terugverhuizen naar Hoorn..

Nee hoor, ik ga hier zeker even kijken!

Wanneer komt er techno? O:)
 
Artiest Dennis Hupla
Inderdaad wat een zeikerds hier, mijn stijl is het totaal niet maar als ik geld heb (momenteel de Koos aan het uithangen O:)) ga ik zeker wel kijken, hoevaak zijn er van dit soort initiatieven in Hoorn?
 
TOP :)
Ben blij dat ik een heleboel positieve reacties krijg. Dat geeft de burger moet!!;-)
Het moed inderdaad wel lukken zo. ;)
 
Klinkt allemaal wel leuk...!!

Tenminste geen lomp hardstyle/core beuk feestje..

Lekker een nachtje funken..:P
 
Goed dat er wat komt,maar ben het eens met wat andere zeggen.Zonde van deze mogelijkheid om een soulband etc te laten spelen.Is er eindellijk een goede locatie kan het wel iets meer mainstream om zo maar te zeggen en daar bedoel ik absoluut geen hard(core)house mee!
ten eerste RESPECT voor de organisatie ik vind het heel netjes dat jullie iig proberen om wat hardcore feesten op gaan te krijgen hier in de buurt ik denk dat ik er wel zal zijn ook omdat het nieuw is maarvooral om dat ik een goede discotheek in de buurt wil
?nogmaals?RESPECT
een hele hoop mensen zeggen hier de hele tijd sta open voor andere muziek soorten zolang het maar niet hardcore, oldstyle, of hardere muziek stylen zijn ? dus alleen mensen die van rustige muziek houden hebben recht op een leuke plek om samen te feesten ? dat is echt typisch,schreeuwen
dat mensen niet bij 1 style moeten blijven hangen maar o wee als je over hardcore of hardere muziek stylen begint !!
het = wel geinig om te proberen
maar denk dat je toch meer mensen trek met de hardere stylen ???
20 november Accelerate in de PAUS - Lutjebroek
dat wordt ook weer knalhard stampe :P

Succes evengoed verder
 
Kom zeker even kijken, al is het niet helemaal mijn muziekstyle. Ik vind het namelijk super dat er eindelijk een keer iets in Hoorn wordt georganiseerd. Ik hoop voor de organistatie dat het een succes wordt, want dan komt zal er vast een vervolg.
2 stampgeweld: de enige reden dat er geen hardcorefeesten in Het Park komen is omdat het bestuur het niet wil hebben. niet meer niet minder

Maar daar ging de discussie niet om. Het ging er om dat er iets nieuws aangeboden word en iedereen begon te janken dat het geen hardcore was. Ik heb dan zoiets van: probeer het nou gewoon eens.

Als jij een hardcore feest op een heel vernieuwende manier neerzet en ik zet me er tegen af omdat het niet mijn muziek is, dan heb je gelijk als je hetzelfde tegen mij zegt. Maar volgens mij heb je niks georganiseerd dus heb ik niets om me tegen af te zetten, wat ik dus ook niet doe...


Er word eindelijk iets aangeboden op party gebied maar dat word gelijk weer de kop ingedrukt omdat het niet is wat jullie gewend zijn. Beetje jammer...
Hallo kom op zeg.Dit alles is gewoon een kwestie van smaak.
Jij zou ook niet naar een "venieuwend" hardcorefeest gaan,Groovar.

De hardere muziekstijlen zijn over het algemeen weggelegd voor de wat jongere partyganger.
En de muziek van komende vrijdag voor de wat oudere bezoeker.

Toen ik 16 17 jaar was wilde ik ook alleenmaar HAKKKUUUUH.
Ik denk alleen dat je dan bij een sporthal ofzo moet aankloppen om een feessie te geven.

Vooral nu hardcore wordt geasioseerd met nazi's en rascisten,zal het wel helemaal niet in de nieuwe schouwburg gebeuren (wat ik niet erg vind)
Jij zou ook niet naar een "venieuwend" hardcorefeest gaan,Groovar


Sssssssssssssst ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Waarom is iedereen niet gewoon blij, dat er mensen zijn die het innitiatief nemen om een feest te geven.

Ik denk dat schouwburg het Park een hele mooie locatie is voor een goed Club Feest!

Jongens ga er vooral mee door!

En als iemand het er niet mee eens is dat er geen Hardcore of Hardstyle gedraait word... Houd je grote bek en neem zelf dan het innitiatief...
Houd je grote bek en neem zelf dan het innitiatief...



Hahaha! Dat zijn de woorden waar ik naar zocht ;-)
PPffffff, mensen toch.............wat een gejammer naar elkaar.

Ik denk dat de meeste (op een paar na) het punt hier niet echt zien en misschien komt dit ook omdat ze niet bekend zijn met het o zo 'bruizende' Hoorn.

Het gaat totaal niet de style van de muziek die gedraait wordt, het gaat erom DAT er HOUSE is! En ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat ieder HOUSE feest beter is als die ski-hut bende wat men de kroeg noemt.

Zelf had ik ook liever de wat hardere stylen gezien aangezien dat toch zeker mijn voorkeur heeft. Maarja........who knows what the future may bring :)

Ik hoop echt dat het een succes wordt, het is weer een stapje dichter bij voor de acceptatie van 1 van de grootste jeugdstromingen ooit in Nederland.........

TOT VRIJDAG :)
En dan nog maar hopen dat de staalconstructie et gaat houden he:P
Was weer een leuk feesie.
In December zeker weer vd partij !!
ach,

dat domme gelul over hardcore/hardstyle altijd! Als er hardcore en hardsyle gedraaid moet worden dan ga je maar naar de plaatselijke kinderdisco.

Indien je gebruik maaakt van de juiste marketinginstrumenten kan je makkelijk een een volle zaal met club, funky grooves neerzetten. Het is echt geen pre om alleen hardcore of hardstyle neer te zetten. Je moet het gewoon goed aan de man brengen en desnoods je blik verder werpen dan alleen west friesland.

Tevens willen wij in hoorn graag een avond waar ook heerlijke vrouwen op af komen in heerlijk sexy kleding en tja om nou een half geschoren gabberbitch te zien, aij BACK TO THE PREHISTORIE zou ik zegguh!

Wat groovar zegt is helemaal waar, om eerst het vooroordeel weg te werken moet je niet gelijk met hardcore beginnen (liever helemaal niet). het is een feit dat al die gabbers het 1 en ander benuttigen en vandaar dat er eerst een feestje moet komen waarbij het drugsgebruik minimaal is (op het roken van joints na dan).

Vandaar dat er maar 1 conclusie gemaakt kan worden en dat is dat hoorn toe is aan TECHNO, jaja TECHNO

1.minimale techno a bart skills voor de funky clubbers

2. technologische techno a jeff mills/surgeon en dave clark voor de echte technoliefhebber

en tot slot

3. harde techno ala AMOK DJ rush voor de hardere fanaten die van hardstyle houden.

Zo heeft ieder wat en kan een ieder genieten van techno ! TECHNO RULEZZZ

i love techno 2004