Partyflock
 
­ Nederland

Oranjebloesem Festival 2024
Een koninklijk technospektakel

gepubliceerd door , op
Oranjebloesem maakt op 27 april 2024 een glorieuze terugkeer naar het iconische Olympisch Stadion in Amsterdam, waar het een vorstelijk techno-evenement zal organiseren. De verwachtingen zijn hooggespannen, met de hoop om maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van het land te begroeten op deze grootschalige viering van de nationale feestdag.

Ter ere van de tiende verjaardag van het Oranjebloesem Festival zal de organisatie dit jaar groots uitpakken met een extra podium, een opwindende toevoeging ten opzichte van voorgaande edities. De totale beleving wordt verrijkt met vijf diverse podia, elk boordevol met de grootste namen uit de wereld van de techno, hardtechno en house. Volgens de organisatie belooft deze jubileumeditie het meest indrukwekkende programma tot nu toe te bieden.

De liefhebbers van techno, zowel de stevige als meer subtiele varianten, zullen ongetwijfeld aan hun trekken komen. Bovendien anticipeert het festival op de laatste trends door een hard house/trance-podium toe te voegen aan het programma. De volledige line-up en alle programma-details voor Oranjebloesem 2024 worden begin januari onthuld.

Voor degenen die geen enkel detail willen missen, is er nu de mogelijkheid om zich vooraf aan te melden voor het laatste nieuws over de line-up en ticketinformatie via een eenvoudige registratieprocedure op de festivalwebsite.