Partyflock
 
­ Nederland

Hardliners: Internationale hard-dance top doet Melkweg aan

gepubliceerd door , op
Het inmiddels tot een begrip geworden evenement Hardliners pakt vrijdag 18 oktober uit in de Melkweg met een onovertroffen internationale line-up. Temidden van de drukte tijdens het Amsterdam Dance Event geeft Hardliners de fans van de hardere dance-stromen alles wat zij willen. Van 22:00 tot 05:00 uur kan iedereen in de Melkweg weer flink los! Deze derde editie staat garant voor een avond vol knallend muzikaal geweld.

Na de eerste twee edities, in de Melkweg en op een boot achter Amsterdam Centraal, vindt Hardliners nu opnieuw plaats in de Melkweg. De reviews van beide voorgaande feesten geven aan dat het publiek duidelijk wacht op de daverende formule die Hardliners biedt.
Zoals al gezegd ditmaal een line-up van internationale allure. Begeleid door Hardliners-resident MC UB zul je er kunnen genieten van hardstyle uit Duitsland, Italië, Nederland en Groot Brittannie!

Voor Italië komt over de intussen tot icoon geworden dj Technoboy, die in Nederland al op diverse grotere en kleinere events furore heeft gemaakt. Zijn hit-records zijn onder meer uitgekomen op befaamde labels als Titanic, Red Alert, Bla en Dance Polution. Zijn onvergetelijke dj sets laten in heel Europa een onuitwisbare indruk achter. Wie bij Technoboy denkt aan techno heeft het danig mis: in Italië wordt hardstyle eenvoudigweg techno genoemd. Als zodanig is Technoboy dan ook de leading producer in de Italiaanse hardstyle-scene.
Eveneens leading, maar dan in Duitsland is [dj]310[/dj]. Zijn D-Trance cd's zijn een must om te hebben en sieren dan ook talloze cd-rekken. En dan hebben we het nog niet over zijn werk als producer en remixer: zijn laatste remix van 'James Brown is dead' is inmiddels DE hardstyle hit van het jaar. Hardliners is er dan ook trots op deze legende te mogen verwelkomen.
Uiteraard gaat Hardliners niet voorbij aan de eigen Nederlandse toppers. Wat kunnen we nog over Dana vertellen dat nog niet bekend is? Geboren in de hardcore scene vertegenwoordigt zij nu het beste op hardstyle gebied in Nederland. Tijdens haar Q-dance show op ID&T-radio laat zij Nederland kennismaken met het beste en nieuwste op harddance gebied. Met een internationale ervaring, verschillende cd's van haar hand en de binnenkort te verschijnen cd 'Dana in the mix' staat zij met stip bovenaan in de Nederlandse hardstyle scene.
Eveneens uit Nederland en eveneens geen onbekende is Micha B. Als resident dj op Hardliners en ReBirth, en veel gehoorde dj op Multigroove werkt hij voortdurend verder aan zijn eigen unieke stijl. Wie hem eenmaal heeft horen draaien is verkocht: een delicate mix van oldstyle, hardstyle en harddance die je van begin tot eind in zijn greep houdt. Wie hem heeft gehoord op de eerdere afleveringen van Hardliners weet dat hij alleen al een bezoek waard is!
Last but certainly not least, afkomstig uit de UK maar inmiddels wonend in Nederland: Danny D! Zijn unieke freestyle-mix van hardtrance, harddance en Europese hardstyle heeft het publiek al weten te boeien op fameuze feesten als I Love Hardhouse, HQ, Impulz, Kremlin en 4-Elements. Zijn dagelijkse werk bij Groove Connection, de top-platenzaak van JP, zorgt ervoor dat hij voortdurend op de hoogte is van de nieuwste releases, en zijn bekwaamheid op de decks en de effects van de Pioneer mixtafels heeft hem herhaaldelijke boekingen opgeleverd door half Europa en daarbuiten. Of het nu in Finland is, Ibiza of Israel: harddance minnend Europa kent zijn naam maar al te goed!

Wil je tijdens het Amsterdam Dance Event dus eens flink tekeer gaan, dan is Hardliners daarvoor DE aangewezen plaats. Een line-up zoals je die maar zelden ziet op middelgrote feesten, met vertegenwoordigers uit half Europa garanderen een ultiem avondje harddance. Voeg daar de technische kwaliteit en ambiance van de Melkweg aan toe en je weet het: dit feest mag je niet missen!

26 opmerkingen

 
Lachen! Ik was er de vorige twee edities ook. In de Melkweg hangt wel 'n gezellig sfeertje.
 
ja leuk feestje, denk dat ik wel ga!
ben zeker ter plaatsen!:D
laatste aanpassing
 
op die boot was heeeeeeeeeelemaaal top vorige keer!
ben zeker van de partij!
Die eerste was wel ok, die op die boot zoog.
boot had ook wel wat alleen plafon was ZZOOOO laag....:S
vond de boot ook wel phatjes eigenlijk :D
The Magikal: ja, ongelooflijk, kreeg last van claustrofobie daar :vaag: En bovenden was het ook nog eens 50 graden, geen temperatuur voor een feesie.
zh0rz: idd warm was het er ook nog eens.... en echt als me haar overeind zou staan zou het tegen het plafon komen...:$

Maar toch het had ook wel iets gaafs, had me toch goed vermaakt daaro :D
 
ben de eerste paar uur gewoon niet die zaal in geweest, heb me prima vermaakt inde ruimtes eromheen, maar goed, ik heb dan ook niet zoveel moeite mezelf te vermaken...:-)
op die boot was wel lachen, gewoon qua lokatie enzo maar die in de melkweg was gewoon zwaar stampen

ik ga zeker weer naar de melkweg :D
Op de boot was inderdaad too hot for words, maar melkweg ben ik sowieso aanwezig!!En de nacht kan helemaal niet meer kapot als er net zo n sfeertje hangt als met HQ....!
en met too hot bedoel ik te HEET ja, verder vond ik het opzich wel gezellig, maer binnen te heet en buiten weer net te koud, dus vond dat wel wat jammer...
Jah echt niet meer normaal man, binnen in die boot was het 50 graden ofzo, en als je ff buiten stond kreeg je bijna een longontsteking!
Beetje jammer, maar het was wel gezellig jah!
 
Ja Hardbass, je kan ook overdrijven!
 
Micha B(eroerd)!!!
Gelukkig geen waterdamp meer van het plafond op mijn intieme plekjes!

Maar lekker los in de melkweg.

See ya!!!!!!
laatste aanpassing
 
Micha B Draait goed man!! Tenminste niet de standaard hardstyle maar ook onbekende nummers!
Vorige keer in de Melkweg was het echt VET! Ben dr zeker weer bij deze keer (2 feestjes in 6 dagen... thunderdome is dr zaterdag ervoor hehe)
 
Present!
Vorige keer in de melkweg was veeet!
Met HOND, Saar, Girl, etc.
 
ja ik ga zekerzz er heen weer lekker stampuh :D
Hardliners - The Boat Edition was wel wreed, ik ben dus zeker aanwezig!!!
vet feest!!!!!!