Partyflock
 
­ Nederland

Dutch Valley Festival maakt mystery guest bekend

gepubliceerd door , op
Dutch Valley, het grootste Nederlandse festival met alleen maar artiesten van eigen bodem, keert deze zomer voor de 11e keer terug in recreatiegebied Spaarnwoude. Verdeeld over zeven verschillende podia treden meer dan 100 Nederlandse acts op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski en Nederlandstalige muziek tot aan dance, disco en soul.

Het grootste deel van het programma werd eerder al bekend gemaakt met onder andere Chef'Special, Suzan & Freek, Flemming en Snollebollekes, maar ook FeestDJRuud, Wolter Kroes, Frans Duijts, Kevin, Boef en Cho. Er ontbrak echter nog één artiest, namelijk de 'mystery guest'. Vandaag onthult de organisatie André Hazes als 'mystery guest' van Dutch Valley 2023!

Hazes stond in 2018 voor het laatst op het hoofdpodium van 'de grootste muzikale kermis van Nederland'. Het is dus inmiddels vijf jaar geleden dat hij onderdeel uitmaakte van het programma. Hazes: 'Ik doe deze zomer maar drie optredens en ik ben ontzettend blij om terug te keren op het podium van Dutch Valley. De laatste keer was alweer even geleden en ik heb het er altijd ontzettend naar mijn zin gehad. Uiteraard neem ik mijn volledige band mee en we gaan er iets heel bijzonders van maken!'

Met meer dan 30.000 bezoekers mag Dutch Valley zich met recht een grote speler noemen in het landschap van festivals met alleen maar Nederlandse artiesten. De organisatie doet er alles aan om die positie te behouden en daarom hoeven de bezoekers zich niet alleen te vermaken met de tientallen optredens, maar kan men ook abseilen langs 'het grootste kraslot ter wereld', bungeejumpen, een tatoeage laten zetten of in een enorm reuzenrad.