Partyflock
 
­ Nederland

Heerenveen Live is terug op 8 & 9 september

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september organiseert stichting NVJ (bekend van de festivals Heaven Open Air & Beachrockers Festival) voor de tweede keer Heerenveen Live op het P6 Terrein in Heerenveen. Twee dagen genieten van Nederlands beste live muziek in Heerenveen. Met o.a DI-RECT, Joost, Flemming, Antoon, Miss Montreal haalt de organisatie grote namen naar Heerenveen, maar er is ook ruimte voor Fries talent zoals Katie Koss, Faske & Doelleazen.

Na de succesvolle eerste editie is de organisatie kon de tweede editie niet uitblijven. We kijken er enorm naar uit om Heerenveen Live weer te organiseren, waar publiek uit heel Friesland een gezellige nazomerdag met de beste artiesten van eigen bodem kan beleven", aldus de organisatie. "Heerenveen verdiend als regio een serieus popfestival.

Naast muziek is er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. Extra aandacht is er dit jaar voor eten, er is een breed scala aan foodtrucks waar men heerlijk gevarieerd en biologisch kan eten.

Line-up Vrijdag
  • Silent Disco
  • Nederland house, techno, hardcore, hardstyle


Line-up Zaterdag