Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque Indoor Festival 2023
Back to the Future

gepubliceerd door , op
Grotesque
1 december 2023
FeestGrotesque · Back To The Future
Datumzaterdag 13 januari 2024
LocatieNow&Wow Site
Het leukste indoor festival van Nederland keert terug op het oude nest. Daar waar het in 2009 begon voor Grotesque, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo. Op zaterdag 2 december, deze keer dus in het eerste weekend van december.

Na twee edities schuiven met ruimtes en artiesten kiest de organisator er dus voor om vraag en aanbod in positieve zin te herstellen. De vernieuwde Now & Wow, zoals de venue tegenwoordig heet, biedt met drie prachtige zalen ruimte aan dik 2000 bezoekers. Ruimschoots voldoende om het festival zonder concessies te kunnen organiseren.

Ook nieuw dit jaar is een area met een mix van (melodic) techno, tech house en house. Door de jaren heen blijkt dat veel bezoekers hier ook veel waardering voor hebben dus waarom niet! Het gaat er uiteindelijk om dat iedereen zich welkom mag en kan voelen op Grotesque. We zijn druk bezig met de programmering, maar voel je vrij om jouw favorieten te delen op social media.

Alle zalen van de Now & Wow zullen gebruikt gaan worden, dus 3 areas met een breed aanbod van artiesten en eigenlijk alles wat je de afgelopen jaren hebt gezien en ervaren in de Maassilo, maar dan een maatje kleiner.. Waar we afgelopen editie Back to the 80's als thema hadden, hebben we nu gekozen toch maar weer terug te gaan naar de toekomst.. Met Back to the Future als thema heeft de organisatie weer voldoende mogelijkheden om de venue indrukwekkend te decoreren en ook nu vragen wij ons publiek wat leuks te doen met dit thema in jullie outfit..

De eerste fase van ticket sale start dit weekend. De trouwste fans kunnen hier een 'blind' ticket kopen voor een uiterst goedkope prijs. En je begrijpt, ze zijn maar beperkt beschikbaar !

Koop je tickets via Eventix.