Partyflock
 
­ Nederland

Record & CD Fair Rotterdam

gepubliceerd door , op
Record & CD Fair
6 februari 2023
De beurs van RecordPlanet in Rotterdam is inmiddels een groot succes en niet te vergeten ontzettend gezellig! De beurs kent een heel divers (internationaal) publiek: een mooie afspiegeling van hoe de wereldstad Rotterdam zich de laatste jaren ontwikkeld heeft.
­ ­ ­
Dus als je van muziek en vinyl houdt, is zaterdag 4 maart de ideale dag om een bezoek aan deze mooie platenbeurs te combineren met een bezoek aan wereldstad Rotterdam. Bezoek 's ochtends eerst de beurs in Ahoy, waar de kachel brand en natuurlijk ook koffie met gebak of andere lekkernijen verkrijgbaar zijn. Om daarna in de middag de stad in te gaan en nog een paar leuke (platen-) winkels te bezoeken om vervolgens de dag af te sluiten in een van de vele goede restaurants en bars die deze stad rijk is. Wij hebben er nu al zin in!

De beurs in Rotterdam Ahoy biedt de grootste keus dankzij een record aantal deelnemers uit geheel Europa. Meer dan 100 stands met exposanten uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Ierland en Engeland wachten op je. Zij brengen op zaterdag 4 maart alle stijlen muziek naar Ahoy. Denk hierbij aan nieuwe en oude releases, popmuziek, discohits uit de jaren '70, vroege househits uit de jaren '80 en hiphop klassiekers uit de jaren '90. Ook soul, jazz, dance, R&B en reggae zijn op vinyl en cd aanwezig. Kortom alle muzikale genres zijn er te vinden: van rock & roll tot punk, van heavy metal tot country en van nederbeat tot cabaret.

Koop je tickets via Eventgoose.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 7,50,- (excl. € 1,- servicekosten), koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar krijgen (onder begeleiding van een volwassene) gratis toegang.

De Record & CD Fair in Rotterdam Ahoy vindt plaats op zaterdag 4 maart van 10.00 tot 17.00 uur in Hal 2.