Partyflock
 
­ Nederland

We trappen carnaval af met Poke's Beestenboel

gepubliceerd door , op
Poke's Beestenboel
10 januari 2023
FeestPoke's Beestenboel · Carnaval Special
Datumvrijdag 17 februari 2023
Locatie013 Site
Met carnaval op de stoep is er natuurlijk niks leukers dan genieten van een knaller van een feestje! Op vrijdag 17 februari komen we met Prins Poke naar Poppodium 013 om de slingers op te hangen, en Kruikenstad op de kop te zetten tijdens Poke's Beestenboel.

Wat jullie kunnen verwachten? Confetti, knallers, deuntjes, en een line-up om van te smullen, zie onderstaand!

Los in het Beestenbos, op een niveautje waarbij zelfs de Ark van Noach verbleekt tot een sneue kinderboerderij. En het mooiste van alles? Allemaal onder aanvoering van de Prins van de Jungle himself. Soort Mufasa meets Tarzan meets King Julien, maar dan vunzig. Hou je Baby Momma vrijdag de 17de van februari dus binnen, want als deze man met z'n shirt begint te zwaaien wordt het onrustig. Heel onrustig. Wat je wel moet doen? Je wildste pakkie aan, je Bende van Ellende mee, en samen met Prins Poke Carnaval laten escaleren! Lekker he?

De vroege vogels zijn alweer gevlogen, en naar verwachting verkopen de regulars ook één deze dagen uit. Dus hurry, liefjes: scheelt je al gauw een paar ekkies. En die ekkies kunnen beter naar drankjes, right?

Ticketshop
Tijdens Poke's Beestenboel kronen we Prins Poke in het Carnavalsweekend tot Koning van het Bos, en verandert hij samen met ons 013 in een vunzige dierentuin van heb-ik-jou-daar. Kom slingeren, lieve vunzigerds: OEFF! Koop je tickets via Ticketmaster.