Partyflock
 
­ Nederland

B.I.T.C.H komt met nieuwe oktober-editie en laatste info 4 februari

anoniem gepubliceerd op
B.I.T.C.H komt met nieuwe oktober-editie en laatste info 4 februari
25 januari 2023
Het gaat weer gebeuren. De voorverkoop voor de Oktober editie gaat beginnen morgen om 19:00 uur. En aangezien er op ticketswap meer dan 2100 zoekende zijn voor de aanstaande editie, zal de kaartverkoop weer vanouds hard gaan en uitverkopen binnen een paar uur. De VIP kaarten zijn zelfs meestal al binnen 20 minuten uitverkocht. Daarom is de link voor de voorverkoop belangrijk. Zet je wekker half 7 en zorg dat je ze binnen hebt.

4 Februari gaan we weer genieten van ons mooie feest B.I.T.C.H in de Hemkade. Om 20.00 uur gaan de deuren open en kom lekker vroeg want het wordt zeker druk. Voor de doorloop en voor jezelf is het altijd verstandig zo vroeg mogelijk te komen. Er komen ook nog een paar grote lockers. Houd het in de gaten.

Dit keer zullen we extra streng zijn dat er geen loslopende mannen alleen binnen zijn. Verder zijn er dungeon masters die binnen alles nauwlettend in de gaten houden.

Heren dienen ten tijde van het event in gezelschap te zijn van diens levenspartner. Zowel bij entree als binnen zal hier op gecontroleerd worden. Om BITCH het feest te laten zijn waar ieder stel zichzelf kan zijn, zal er bij de entree extra gecontroleerd worden of namen overeenkomen met dat wat op het e-ticket vermeld staat.

We gaan er weer een onvergetelijke nacht van maken :)

BITCH event is geen feest om je socials te vullen. Het maken van foto's is tijdens het gehele evenement niet toegestaan. Onze crew zal hier streng op toe zien. Verwijdering van het event is hierbij niet uitgesloten.

Crazyland Maffia Klokgebouw voorverkoop bijna door zijn VIP kaarten heen.

Voorverkoop Crazyland Maffia thema in het Klokgebouw op 15 april loopt zo hard dat de VIP kaarten op 90 kaarten na al helemaal uitverkocht zijn. En dat bijna 3 maanden voor het feest. Met dj's als La Fuente, Francois, Erick E, Luna, Pavo, Darkraver, Dr Rude etc etc kan je er van uit gaan dat stilstaan geen optie meer is.