Partyflock
 
­ Nederland

7th Sunday Festival kick-off ticket sale!

gepubliceerd door , op
Par-T zet ieder jaar precies zeven zondagen na Pasen, een meesterwerk neer met 7th Sunday Festival en juist daarom heeft het festival haar naam, ook dit jaar weer hoog te houden. Afgelopen jaar viel er 59mm regen en daarmee was het de natste editie ooit. Uiteindelijk werd het droog en knalde de absolute headliner Tiësto het dak eraf! De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat de zon dit jaar weer vol gaat schijnen en dat het Allround Music Festival wederom stijf uitverkocht zal zijn.

SLAM! Kick-off Ticket Sale Week
De 10.000 Loyal Tickets waren binnen no time uitverkocht. Op zondag 22 januari om 19:00 uur is de kaartverkoop voor 7th Sunday Festival 2023 van start gegaan waarbij de reguliere, VIP en combi tickets in de verkoop gingen. Alleen tijdens deze week zullen de tickets goedkoper zijn, daarna gaat de prijs omhoog.

De eerste 777 mensen hebben de mogelijkheid om voor hetzelfde bedrag een SLAM! Experience ticket te kopen! Een regular ticket, maar met vele extra's zoals fast lane entrance, toegang tot het speciale SLAM! VIP deck met zicht over de SLAM! stage én je maakt kans op een helikoptervlucht boven 7th Sunday Festival.