Partyflock
 
­ Nederland

Maison Liberte

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 maart a.s. zal het voorjaar naar binnen worden geschoten bij Sublime de Luxe met het zinnenprikkelend & exclusieve feest MAISON LIBERTE in een authentieke en historische locatie om dit waanzinnige feest met elkaar te beleven en wederom herinneringen te maken. Na de magische edities van afgelopen jaar gaan wij jullie weer een heerlijk feest voorschotelen in Fort. St. Gertrudis te Geertruidenberg welke we zullen transformeren tot een sfeervolle dance & party area.

Het thema MAISON LIBERTE staat in het teken van een verleidelijke reis welke zich uit met een wervelende voornamelijke female dj line up, zinnenprikkelend entertainment & supporting acts, cold drinks & bubbels, mooi publiek en de bekende ontspannen en warme Sublime sfeer die in elke hoek van de mysterieuze locatie voelbaar zal zijn.

De tickets gaan al in rap tempo over de digitale toonbank dus verwachten we dat het weer gaat afstevenen op een uitverkochte editie van Sublime de Luxe! We gaan altijd voor een gelimiteerde oplage tickets ipv propvolle area's zodat we het Sublime gevoel en kwaliteit van onze feesten kunnen blijven waarborgen.

Kortom meet, greet, dance & flirt op dit stijlvolle feest waar we natuurlijk weer zorgen dat je aan niets ontbreekt en met een glimlach het feest zal verlaten!