Partyflock
 
­ Nederland

Trilogy
RAM & Susana, Richard Durand & Alex M.O.R.P.H. in Paradiso Amsterdam

gepubliceerd door , op
Essence Of Trance
17 oktober 2022
De iconische venue Paradiso Amsterdam staat aanstaande zaterdag 7 januari in het teken van Trilogy, het concept van Essence of Trance. Dat Paradiso zelden Trance programmeert maakt deze avond extra bijzonder en verklaart waarom de tickets zo gretig aftrek nemen. Drie fantastische headliners geven jou een 100% Trance garantie dus waar wacht je nog op?

Wij zijn er helemaal klaar voor… jij ook?
Alle ingrediënten zijn inmiddels wel op kamertemperatuur. Tickets zijn verkocht aan vele nationaliteiten, wereldwijd! Het wordt dus een heerlijk internationaal feestje in onze hoofdstad. Als de algehele vibe net zo spectaculair en intens wordt als de vorige uitverkochte editie dan gaan we een heet avondje tegemoet. Wij zeggen: Let it burn!

Paradiso Amsterdam
De onbetwiste nummer 1 als het gaat om heilige poppodia in Nederland. Een iconische uitgaanslocatie waar alleen de allergrootste muzikanten der aarde hebben gestaan. Om de maximale belevingswaarde uit deze locatie te halen heeft Essence of Trance besloten om publiek rondom de dj-booth toe te laten. Een Boilerroom-achtig effect dat een waanzinnig intieme setting oplevert voor zowel artiest als publiek.

Tickets en extra info
We zijn natuurlijk ontzettend blij en trots dat we Trilogy in de Paradiso kunnen organiseren. We zijn echter altijd afhankelijk van Paradiso's avondprogramma (de band Tim Knol). In verband met het concert dat voor Trilogy plaats vindt, gaat de grote zaal pas open als deze volledig ready is voor Trilogy. De richttijd is 23:00uur, maar dit kan eventueel uitlopen. Wees niet getreurd, de kelder van de Paradiso gaat al om 23:00uur open voor ons. Wij zorgen daar voor een soort voorprogramma met fijne progressive beats. Je kunt je jas al kwijt bij de garderobe en in de kelder is een bar dus je kunt ook al een drankje bestellen. Zodra de grote zaal gereed is starten we meteen met Alex M.O.R.P.H.

Timetable
23:00 Voorprogramma (kelder)
Opening Alex M.O.R.P.H. (wanneer de grote zaal gereed is) – 01:00
01:00-03:00 RAM & Susana present Tales of Life
03:00-05:00 Richard Durand