Partyflock
 
­ Nederland

Rooskleurig Festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 26 augustus viert Rooskleurig Festival de tweede editie in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De organisatie kondigde deze week het hoofdprogramma aan, en die is niet mis: Racoon, Snelle & de Lieve Jongens band, Jeroen van der Boom en band, The Dirty Daddies, Q Music Het Foute Uur Live, Quique en DJ Seaze betreden de mainstage. En daar blijft het niet bij.

De silent disco van afgelopen jaar krijgt een programmering, gericht op jongeren. "Zo hebben we Jody Bernal en Vunzige Deuntjes Soundsystem geboekt en zijn we aan het kijken om de silent disco een grotere plek te geven", vertelt de organisatie van Rooskleurig.

"Daarnaast hebben we ook scherp gekeken naar de inrichting en indeling van het festivalterrein en hebben een ruimere opzet kunnen maken waardoor het eetgedeelte en de toiletten meer ruimte krijgen en dus ook makkelijk meer capaciteit aankunnen. Dat was nodig en gaat een fijne verbetering zijn ten opzichte van afgelopen jaar."

De 'vroege vogel tickets' waren binnen mum van tijd uitverkocht. De reguliere tickets van €37,50 gaan op maandag 12 december om 10:00 uur in de verkoop. Koop je tickets via Paylogic