Partyflock
 
­ Nederland

Starlight Sunday Surprise

anoniem gepubliceerd op
Het DJ boekings- en partyorganisatie bureau Fleur Agency zal op zondag 22 september in Discotheek Starlight in Nijkerkerveen voor het eerst in Nederland een go-go dance wedstrijd organiseren.

Dit alles zal worden verpakt in een dance evenement waarbij het publiek zal worden vermaakt met verschillende DJ’s die diverse muziekstijlen ten gehore zullen brengen, variërend van groovy house tot aan funky techno, trance en progressive house.
De deelnemende go-go dansers zullen op de muziek van de DJ’s Rahim, Martine, M-Braa en Bird de zondagmiddag en avond in z’n geheel opvullen en het publiek meevoeren in de sunday house surprise express. MC Jean zal met zijn weergaloze stemgeluid de DJ’s en het publiek met elkaar vermenigvuldigen. Met diverse surprise acts, zorgvuldige aankleding en een gezellige ambiance hoopt Starlight de “loze” zondag een zinvolle en vermakelijke invulling te kunnen geven en de zomer waardig af te sluiten. Starlight en Fleur Agency spelen hierbij in op een sterk groeiende trend in Nederland, namelijk een dance evenement op de zondag dat ’s middags al begint.
Starlight is een goed bezochte discotheek dat regelmatig veel bekende DJ’s heeft staan zoals [dj]91[/dj], [dj]21[/dj], [dj]2[/dj], [dj]534[/dj], [dj]12[/dj], Azzido Da Bass e.v.a.
“Er loopt meer goed onbekend talent rond dan goed bekend talent” aldus een uitspraak van [dj]21[/dj].
Dit zal zondag de 22e zeker bewezen worden tijdens Nederlands eerste go-go wedstrijd welke een wederkerend evenement zal gaan worden waarbij ‘vernieuwing’, ‘ambiance’ en ‘verrassing’ sleutelwoorden zijn.
Kandidaten die geïnteresseerd zijn om aan de go-go wedstrijd deel te nemen kunnen zich wenden tot: info@fleuragency.nl, evenals voor de voorverkoopadressen.

Nog even alle feiten op een rij:

Datum: zondag 22 september 2002

Waar: Starlight, Nijkerkerveen

Open: 17.00 – 23.00 uur

Prijs: € 10,- (voorverkoop), € 12,50 (deur)

1 opmerking

leuk! voor nieuwe talenten!

maar het is echt niet voor het eerst dat zoiets in NL georganiseerd wordt :S
maar ja doet er ook niet toe....er zal wel bedoeld worden dat ZIJ dat voor het eerst doen waarschijnlijk....
laatste aanpassing