Partyflock
 
­ Nederland

Secret Rave Techno strijkt neer in Roosendaal

gepubliceerd door , op
Na een uitverkochte eerste editie in Antwerpen strijkt Secret Rave Techno neer in Club Midnight in Roosendaal op vrijdag 14 oktober

Het concept
Het concept staat vanaf de eerste editie als een huis, want de organisatie wil terug naar de essentie van de techno industrie die begon in oude warehouses of fabrieksterreinen. Het echte 'underground' gevoel is belangrijk en daarin staat de muziek op nummer 1.

De organisatie vindt dat er op veel techno feesten vaak dezelfde techno dj's staan te draaien. "Dit is vaak de techno top 50, alles wat daaronder zit wordt minder geboekt en dat is jammer want er zijn zoveel goede dj's die echt een podium verdienen" aldus de organisatie.

De eerste editie was direct een succes
De eerste editie in Club Vaag in Antwerpen was gelijk een succes, de avond was uitverkocht en de sfeer was echt geweldig. Die avond stonden er dj's zoals Remy en Jan Liefhebber, beide heren draaien al heel lang mee, en ze brachten hele bijzondere sets. "Dat is nou precies wat wij ons publiek willen laten horen, voor de standaard dj sets ga je lekker naar een festival " lacht de organisator.

Nieuwe locatie
In Roosendaal zijn we gevraagd om eens te praten met de eigenaar van Midnight, een mooie club in het centrum waar zo'n 700 bezoekers in passen. "Deze locatie heeft de ingrediënten die onze feesten nodig hebben, we kunnen het 'undergound gevoel' evenaren en het geluid is ook fantastisch.

Line up editie 2
Voor de tweede editie hebben we weer gezocht naar unieke dj's die passen bij ons concept. Uit België komt Tom Hades een set draaien. Tom Hades draaide over de hele wereld en stond op grote feesten zoals Extrema. De afsluiter van de avond is de Duitse Frank Kvitta die bekend stond om zijn hardtechno sets, maar de laatste jaren uitblinkt met energieke techno sets. De line up wordt bijgestaan door Alex Hopkin en Blanda, beiden uit Nederland afkomstig.

Kaarten zijn tot vrijdag 14 oktober 17.00 uur beschikbaar via de ticketshop.
Deurverkoop is 15,- Euro per stuk

1 opmerking

Kicke!