Partyflock
 
­ Nederland

RiSE & Grotesque presents Richard Durand
Exclusive Bustrip

gepubliceerd door , op
Door het grote succes van de gezellige bustrips met Artento Divini naar Dülmen en Parijs zijn we op het idee gekomen om ook voor de exclusieve Grotesque show in Keulen een VIP-Bustrip te organiseren.. Op zaterdag 29 oktober host Grotesque in een exclusieve club voor maximaal 300 bezoekers aan de voet van de Dom in Keulen.. In samenwerking met de Duitse organisatie RiSE presenteren wij de hoofdact, Richard Durand, ondersteund door onze Grotesque Music helden Artento Divini en Misja Helsloot.. RiSE residents TEKNO en D72 maken de line up compleet en samen zorgen zij voor een muzikale ervaring die je niet wil missen in deze bijzondere, exclusieve underground clublocatie..

Line-up!
Richard Durand - Artento Divini - Hel:sløwed - TEKNO - D72

Tickets Bustrip
Zoals de planning nu is zullen we rond 16.30u -17.00u vertrekken vanuit Utrecht met een exclusieve VIP bus met ruime stoelen, geblindeerde ramen en heerlijke muziek. We rijden dan via een 2e pickup point nabij Nijmegen naar Keulen waar we dan rond 19-19.30u aan zullen komen..

Dan is het voor iedereen vrij wat te gaan doen, even sightseeing in Keulen, eten met de groep of lekker op jezelf, het event begint om 22.00u en duurt tot 05.00u. Om 05.15u zitten we dan weer in de bus om gelijk terug te rijden naar Nederland, waar we dan rond 07.00u weer nabij Nijmegen zijn en tegen 08.00u in Utrecht.. Dus bus voorziet in de mogelijkheid lekker te slapen als hier behoefte aan is, advies is dan wel. Neem oordoppen mee.

Zo'n bus inclusief chauffeur is niet geheel voor niets, aangezien er max 40 tickets verkocht kunnen worden en er nu nog maar 26 beschikbaar zijn, gaan we er vanuit dat we de bus vol krijgen, echter wanneer we bijvoorbeeld maar met 30 zijn, wordt de ticketprijs per persoon duurder. Door de persoonlijke ervaringen uit het verleden hebben we inmiddels geleerd het risico niet geheel bij onszelf neer te leggen en ook hier open kaart in te spelen.

Om deze reden zullen de eerste 30 tickets verkocht worden voor €89,= inclusief entreeticket, de 5 kaarten erna worden verkocht voor €80,= inclusief entreeticket en die eerste 30 kopers krijgen dan geld teruggestort en de laatste 5 kaarten worden verkocht voor €72,= inclusief entreeticket.. Als deze verkocht zijn, krijgen de eerste 35 kopers geld teruggestort.. Ik hoop dat dit duidelijk is.. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe goedkoper de reis voor iedereen wordt, dus als je nog leuke vrienden hebt die zo'n tripje ook wel zien zitten, tip ze gerust..

Schakel snel, want op=op en we hebben er nog maar 26.

Bestel snel je ticket hier!