Partyflock
 
­ Nederland

Don't Let Daddy Know terug naar Amsterdam

gepubliceerd door , op
Don't Let Daddy Know
25 augustus 2022
FeestDon't Let Daddy Know · We Are Returning Home
Datumzaterdag 4 maart 2023
LocatieZiggo Dome Site
Met heel veel trots brengen we Don't Let Daddy Know terug naar Amsterdam op zaterdag 4 maart 2023! Na tientallen uitverkochte shows wereldwijd brengen we het evenement tot leven zoals nooit tevoren in de Ziggo Dome - een van de populairste en meest indrukwekkende evenementenlocaties van Nederland. Dankzij geweldige geluidskwaliteit, prachtige belichting en epische speciale effecten is DLDK een ervaring om nooit te vergeten.

Ons podium wordt, zoals je van ons mag verwachten, opnieuw gevuld met 's werelds meest invloedrijke DJ's. Zij kunnen - net als wij - niet wachten om je mee te nemen op een muzikale reis die je voor altijd zal bijblijven. Samen met tienduizenden feestgangers verwelkomen we je graag terug in onze alsmaar groeiende DLDK-familie!

In de jaren na ons eerste feest op het zonnige Ibiza groeide Don't Let Daddy Know uit tot veel meer dan enkel een epische club-nacht. Het evenement is inmiddels een beweging, een levensstijl. Een manier om kwalitatief hoogstaande muziek, de beste artiesten en mensen van over de hele wereld samen te brengen.

Onze geweldige line-up en meer informatie over #DLDKAMSTERDAM komt er binnenkort aan! Houd onze social media in de gaten zodat je niks mist.

Over Don't Let Daddy Know (DLDK)
In slechts negen jaar tijd groeide DLDK uit tot een van de bekendste dance-concepten van de internationale entertainmentindustrie. Het evenement verspreidde zich naar meer dan twintig landen, waaronder Singapore, het Verenigd Koninkrijk, Thailand en Myanmar. Grote artiesten en een innovatieve productie bieden de bezoeker een unieke, onvergetelijke ervaring. Feestgangers van over de hele wereld bezoeken onze evenementen. Tijdens ieder DLDK evenement zwaaien onze bezoekers met vlaggen van hun eigen landen, waardoor er een prettige familiesfeer hangt. Naast de evenementen beschikt het Don't Let Daddy Know-merk ook over een muzieklabel (#DLDKMUSIC) en een succesvolle merchandise-lijn. Don't Let Daddy Know is eigendom van de Nederlandse evenementenorganisatie E&A Events.