Partyflock
 
­ Nederland

WOO HAH! x Rolling Loud kondigt laatste 10 namen aan

gepubliceerd door , op
WOO HAH! Festival
8 december 2021
Vandaag maakt de organisatie de laatste 10 namen bekend waarmee het reguliere programma rond is. Naast eerder aangekondigde namen als Future, Dave, en J.Cole, zullen o.a. Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar en Trobi & Friends, op 1, 2 en 3 juli aanwezig zijn in Hilvarenbeek. Later volgen nog het New Talent en rand- en nachtprogramma.

Wat in het najaar van 2021, in het staartje van de pandemie, nog ongrijpbaar en onzeker voelde, is in de afgelopen periode steeds concreter geworden. Niks lijkt een succesvol WOO HAH! x Rolling Loud festival meer in de weg te staan. Over de afgelopen maanden heeft de organisatie hard doorgewerkt om een vijftigtal namen voor het festival aan te kondigen. Vandaag wordt de reguliere muziek line-up gecompleteerd met nog 10 smaakvolle Internationale en nationale artiesten. Onderdeel van deze tien artiesten zijn Amerikaanse vrouwelijke rapper Coi Leray, de punk-rappers van Ho99o9, Neerlands hit-kanon Mula B en een van de meest succesvolle producers Trobi, die onder de noemer Trobi & Friends een hele groep bevriende artiesten mee zal nemen.

Ruud Lemmen, festival directeur: "In het eerste jaar na een twee jaar voortdurende de pandemie, waar de festivalwereld compleet veranderd is en de ene na de andere productionele uitdaging zich aandient, zijn we verheugd dat we een heel hard, divers en smaakvol programma aan hebben kunnen kondigen. Vandaag hebben we dit weten te completeren. De nieuwe namen passen perfect bij eerder aangekondigde internationale en nationale sterren als Future, J Cole, Playboi Carti, Don Toliver, Frenna, Trippie Redd, Polo G, Hef, Central Cee, Dave, Kevin & The Animals en al die andere namen die we reeds aangekondigd hebben."

Ondanks dat het reguliere programma inmiddels helemaal compleet is, komen er op zeer korte termijn nóg meer aankondigingen aan. Zo zal er in de vorm van de welbekende Lil Cube stage een new talent programma van meer dan 25 artiesten bekend gemaakt worden. Ook komt de nachtclub vanzelfsprekend weer terug met een volwaardig programma.

De volledige lijst met namen die vandaag toegevoegd zijn aan het bomvolle programma van WOO HAH! x Rolling Loud is (in alfabetische volgorde): Albi X, Ashafar, Christian D, Coi Leray, DDG, Ho99o9, Iliasopdebeat, La$$a, Mula B, Trobi & Friends.