Partyflock
 
­ Nederland

Dj Hell Herboren
De Legende is terug

gepubliceerd door , op
Markeer 21 mei 2022 in je agenda en reserveer de datum voor wat het meest prestigieuze techno-evenement van Amsterdam van het jaar wordt. DJ HELL keert terug naar Amsterdam om te draaien in Club John Doe (Rembrandtplein 31), ondersteund door een zwaargewicht line-up van ondersteunende acts, waaronder Julius Azoumi b2b Teun Conijn (W'areHouse), Steffie in tha Mix (SAUZ) en Alex Sharp ( UNDRGRND).

De Duitse legende DJ Hell wordt gecrediteerd voor de deelname aan het creëren van de basis van het genre dat we tegenwoordig kennen als elektronische muziek. Met meer dan 4 decennia aan releases en tourervaring op zijn naam heeft de Duitse DJ zijn naam stevig gevestigd als een pioneer binnen de elektronische underground muziekscene en wordt hij beschouwd als verantwoordelijk voor de heropleving van de Duitse en internationale clubscenes in de jaren 80.

Zijn discografie strekt zich uit tot een aantal invloedrijke labels, waaronder Dikso B, Datapunk, Get Physical, Buzzin Fly en K7, en is met name de oprichter en labelmanager van International Deejay Gigolo. International Deejay Gigolo heeft werken uitgebracht van grote namen in de internationale Techno-, House- en Electro-scene, waaronder Jeff Mills, Dave Clarke, Tiga, Fischerspooner, Dopplereffekt, Vitalic, Bobby Konders, Miss Kittin, KLF, Tuxedomoon en Laurent Garnier.

Benieuwd wat je in mei kunt verwachten van een DJ Hell-set? Pure, onvervalste rave Techno - verspreid over meerdere subcategorieën, waaronder (maar zeker niet beperkt tot) Electroclash, Electro, Electronic Avant-Garde House, Tech-House, House & Techno, Oldschool Classics. En het zou geen DJ Hell-set zijn zonder een gezonde dosis throwback jaren 80 Pop en Disco.

De capaciteit is beperkt tot maximaal 300 personen, en dit evenement zal ongetwijfeld snel uitverkocht zijn. Om je tickets te krijgen, ga je naar mgtickets.nl