Partyflock
 
­ Nederland

Het Koningsparadijs brengt tijdens Koningsnacht 6 populaire Amsterdamse feestjes samen onder 1 dak in de Westerunie.

gepubliceerd door , op
Het Koningsparadijs
17 maart 2022
2 jaar heeft Amsterdam moeten wachten op een ouderwetse Koningsnacht. Nu alles eindelijk weer kan en de stad met Koningsnacht een groot Oranje feest wordt slaan 6 Amsterdamse feestjes met populaire avonden in verschillende clubs waaronder de Chin Chin, Bitterzoet en Oliva de handen ineen voor Het Koningsparadijs in het Westerunie complex. Omdat Koningsparadijs 6 organisaties bij elkaar brengt die allen andere muziekstijlen draaien, maar wel in hun eigen muzikale straatje tot het neusje van de zalm horen, belooft dit een heerlijke muzikale trip te worden.

Juicy - Hip-Hop-vrijmibo, -clubnacht en -festival en Friendzone, met maandelijks uitverkochte avonden, hosten gebroederlijk de Hip-Hop en R&B zaal in de Westerunie met op de line-up o.a. DJ Abstract en Dj Turne. Voor de tropische vibes slaan Wasserette en de Danshal de handen ineen in het Transformatorhuis met de
lekkerste Dancehall & Afrobeats met o.a. K-liber (live) en DJ Ballantine. House en Disco liefhebbers kunnen in de Westerliefde waar de BPM's een stukje hoger zullen liggen hun hart ophalen bij het extravagante Cirque du Zoleip. Latin-liefhebbers kunnen terecht bij Soepeltjes waar de lekkerste reggaeton, salsa en bachata door de speakers zal klinken.

Met al deze feestjes onder 1 dak kan er met recht gesproken worden over een mini-Koningsnacht-festival op het Westergasterrein.

Het Koningsparadijs duurt van 21:00 tot 04:00 uur. Check voor info en tickets: westerunie.nl