Partyflock
 
­ Nederland

De Jeugd van Tegenwoordig live op het Kralingse Bos Festival

gepubliceerd door , op
Diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, LOESOE IN DE SKY. Zie je jezelf dit nog niet helemaal met de longen uit je lijf eruit schreeuwen? Dan moet je nog een paar weken wachten en als een sodemietert naar het Kralingse Bos Festival komen.

Samen met de Jeugd van Tegenwoordig luiden wij het festivalseizoen in. Na zo lang wachten mogen jullie weer. Ga dan ook en haal alles in.

Van die eindeloze streams zijn we allemaal 'een beetje moe' en kan je nu van R'damse Kevin eindelijk live genieten. Dit ga je allemaal beleven in de gezelligste kroeg op Koningsdag met Donnie aka Maradonnie, de fenomeen, papa donnie, young Kermit, stream koning van de kroeg!

Het laatste woord is er nog niet uit want de Fissa stage is niet compleet zonder the Goat aka HEF. Misschien neemt hij nog wat Zeeman collab crossies mee?

Dit is champions league los gaan op Koningsdag dus neem het serieus en haal je ticket snel. Kralingse Bos Festival gaat net als vroegah weer stijf uitverkopen.