Partyflock
 
­ Nederland

Crazy Sexy Cool festival keert na 2 jaar terug met een spetterende line-up

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool is na twee jaar terug van weggeweest. Op het festival komen meerdere muziekgenres samen, verdeeld over vijf verschillende podia. Dit jaar staan onder andere Ronnie Flex & The Fam, Broederliefde, Jonna Fraser, Josylvio en Poke op het programma. De kaartverkoop herstart vrijdag 25 maart om 12:00 uur.

Line-Up
Het Crazy Sexy Cool Festival dat ieder jaar plaatsvindt in het Zuiderpark Rotterdam pakt dit jaar grootser uit dan ooit. Zo staan onder meer Ronnie Flex & The Fam en Broederliefde, maar ook Frenna Deluxe, Emma Heesters, The Partysquad, Gregor Salto en Karim Soliman op de line-up. Ronnie Flex, die dit jaar vader is geworden van zijn tweede dochtertje, heeft afgelopen najaar zijn nieuwe album Altijd Samen uitgebracht die het goed doet in de hitlijsten. "Met trots presenteren wij een line-up, waar Nederlands meest grote en populaire namen op staan. Na twee jaar wachten, komen de beste artiesten uit verschillende genres samen op Crazy Sexy Cool.", aldus de organisatie.

Op het festival zijn er vijf podia, met urban, house, tech house, afrohouse en spoken word. Er is een ruime keuze aan de lekkerste, internationale foodtrucks en op het festivalterrein worden er allerlei activiteiten georganiseerd die bij het thema passen. Zo zal er dit jaar ook een silent disco zijn.

Thema
Net als ieder jaar pakt Crazy Sexy Cool uit met één groot, overkoepelend thema. Hier wordt onder andere de decoratie op afgestemd, maar dit zal ook de leidraad zijn voor activiteiten. Dit jaar staat het Rotterdamse zomerfestival in het teken van "American Dream". Op 6 augustus wordt de bezoeker meegenomen op een reis door het beloofde land, waar cowboys hun revolver trekken, de hamburgers Supersize zijn en de gokkasten van Las Vegas non-stop rinkelen.

Tickets
De kaartverkoop herstart vrijdag 25 maart om 12:00 uur via: crazysexycoolfestival.nl. De eerste kaartjes bestel je voor slechts €39,50 (ex. fee) en zijn beperkt beschikbaar. Het grootste gedeelte van de kaarten is in 2020 en 2021 al verkocht.