Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Rehab was super gezellig. Booming New Year 28 mei Hemkade bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Wij willen als organisatie iedereen heel erg bedanken voor het meebrengen van de mega sfeer afgelopen Crazyland. Wij hebben goed naar jullie geluisterd. Er was in 2020 een klacht in het Klokgebouw dat er te weinig gezellige zitplekjes waren ingericht. Daar hebben we gehoor aan gegeven. De sfeer hebben wij nu als nog beter ervaren. Nu het feest voorbij is kan je de foto s bekijken in deze mail en de rest op crazyland.org ! Er komen elke dag nieuwe foto 's bij.

Booming New Year 28 mei is het volgende feest waar jullie naar uit kunnen kijken. Het feest is bijna uitverkocht. Nog maar 15 vip kaarten en 156 normale kaarten. Het duurt zeker niet lang totdat er geen kaart meer te krijgen is. Wil je kaarten kopen ? Dan kan dat hier nog shop.paylogic Wees er op tijd bij want het is echt bijna uitverkocht

Booming in de Hemkade is een populair feest. Zorg dat je er bij bent. Wij zorgen voor de sfeer en de beste muziek in 4 zalen. Ook voor dit feest hebben we weer een leuk pakket om te winnen. Zet je zelf op zeker facebook.com en win een crazyland pakket! Een hoodie, een cap, een waaier en een cd!