Partyflock
 
­ Nederland

WiSH outdoor
A Weekend Adventure awaits

gepubliceerd door , op
WiSH Outdoor heeft de afgelopen twee jaar niet stilgezeten. Naast een nieuw tweedaags uitverkocht event in oktober 2021, benutte de organisatie de coronaperiode optimaal om een gloednieuw muzikaal en zomers weekend avontuur te creëren. Daardoor krijgt de festivaleditie van dit jaar (A Weekend Adventure Awaits) een mega upgrade qua podia, programma, decors en camping. Op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli kunnen bezoekers op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein de Aa in Beek en Donk door maar liefst vier nieuwe epische werelden dwalen die qua sfeer, aankleding en duizelingwekkend programma zelfs de meest doorgewinterde festivalgangers zullen verbazen, verrassen en overweldigen:

  • Gardens of Live: live, pop & dance
  • District Overdrive: (raw) hardstyle
  • Urban Paradise: hip-hop, urban & guilty pleasures
  • La Favela: guilty pleasures, tech-house & tropical beats


De driedaagse editie van dit jaar biedt dan ook de meest uitgebreide en gevarieerde cross-over line-up uit de geschiedenis van WiSH Outdoor. Op meer dan tien majestueuze podia en area's zullen de populairste (inter)nationale (live) acts het publiek drie lange zomerse dagen in extase brengen met hardstyle, dance, hiphop, pop, urban, tech-house, tropical beats en guilty pleasures. Nieuw dit jaar op vrijdag is dat ook de indoor main stage Grand Theater – waar de grootste artiesten optreden - open gaat.

De eerste namen worden op woensdag 9 maart a.s. om 11:00 bekendgemaakt; dan herstart ook de ticketverkoop.



Volledig vernieuwde camping Nightsky City
Maar dat is nog niet alles, want ook de camping wordt dit jaar volledig vernieuwd voor de ultieme WiSH Weekend Experience. Als de zon onder is wordt het sfeervolle Nightsky City prachtig verlicht en gaat het avontuur verder in de relaxte Chill Area of in de romantische Campfire Area. Nightsky City biedt volop entertainment (een pre-party op vrijdag, elke dag wakker worden met exclusieve optredens, de razend populaire roemruchte silent disco afterparty na het festival); uitstekende luxe faciliteiten zoals een campingshop en supermarkt; én een uitgebreide keuze qua accommodaties: van basic tot super-de-luxe.

WiSH Outdoor 2022
WiSH Outdoor garandeert een ultieme festivalbeleving die nog lang zal heugen. Bezoekers ontmoeten oude vrienden en maken nieuwe friends for life. Ze vergapen zich aan de legendarische eindshow; reizen naar nieuwe werelden en genieten van de zomer, de unieke sfeer, de groots(t)e line-up en de lekkerste food & drinks.

WiSH Outdoor 2020 en 2021
Vanwege de coronaperikelen ging WiSH Outdoor in 2020 en 2021 niet door. Wel vond vorig jaar oktober de zeer geslaagde tweedaagse uitverkochte editie van 'WiSH Outdoor presents: The Start of A New Adventure' plaats in 4 area's op het Bavaria Festivalterrein in Lieshout.

Programma & ticket info
De eerste namen worden op woensdag 9 maart om 11:00 bekendgemaakt; dan herstart ook de ticketverkoop.