Partyflock
 
­ Nederland

Eelke Kleijn releaset eerste single van 2022

gepubliceerd door , op
Eelke Kleijn releaset eerste single van 2022
25 februari 2022
ArtiestEelke Kleijn Site
Enkele dagen na de lancering van zijn meer dan vijf uur durende muziekproductiemasterclass op Armada University heeft Eelke Kleijn zijn fans opnieuw een reden gegeven om uit hun plaat gaan. Met zijn eerste single van 2022, 'Transmission', bevestigt de Rotterdamse dj, producer en componist eens te meer dat zijn eigenzinnige sound een meerwaarde is en op elk mogelijke moment het clubcircuit naar grotere hoogten kan tillen.

Luister naar 'Tranmission' van Eelke Kleijn



'Transmission' werd vorig jaar geschreven tijdens een vlucht van Amsterdam naar New York voor Eelke Kleijns eerste tour van 2021 op Amerikaanse bodem en greep vóór release op zijn eigen platenlabel (DAYS like NIGHTS) al de aandacht van medesmaakmakers als Above & Beyond, Adriatique, Agents Of Time, Green Velvet, Kevin de Vries en WhoMadeWho. Door de energieke bassline, evoluerende pads en hypnotiserende plucks staat de track garant voor een muzikale ervaring waar geen dancemuziekfan genoeg van zal kunnen krijgen.

Eelke Kleijn is een gevestigde naam in de dancemuziekwereld. Terwijl hij als undergroundartiest inmiddels drie volwaardige albums uitbracht, heeft hij door de jaren heen nooit geschroomd om een breder publiek te bereiken. Zijn remixes voor artiesten als John Legend, Pendulum en James Newton Howard en Jennifer Lawrence onderschrijven zijn veelzijdigheid als producer, en zijn composities voor Hollywood-films als Batman vs Superman, Rush, Parker en This Means War worden eveneens wereldwijd geprezen.