Partyflock
 
­ Nederland

Tiësto komt naar 7th Sunday Festival

gepubliceerd door , op
7th Sunday Festival
26 maart 2020
Feest7th Sunday Festival · The Timeless Seven
Datumzondag 5 juni 2022
LocatieDe Roost
Tiësto heeft zijn komst naar 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven) bevestigd. De uit Breda afkomstige DJ was zo'n 20 jaar geleden als allereerste Nederlandse DJ bovenaan de DJ Mag Top 100 terug te vinden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wereldtop van de elektronische muziek. Tiësto is resident DJ in Las Vegas en treedt sporadisch op in Nederland.

Producent Par-T heeft Tiësto vastgelegd als headliner en daarnaast staan onder anderen Lucas & Steve, FeestDJRuud XXL Lonely At The Tap!, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends op het affiche. Ook kunnen de bezoekers zich verheugen op Antoon, D-Block & S-te-Fan, Flemming, Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion en ROD. De volledige line up wordt halverwege maart bekend gemaakt.

7th Sunday Festival kan bij iedere editie het bordje "uitverkocht" op de kassa plakken. Ook dit jaar is dat de verwachting. Het allround music festival kent zestien verschillende area's, waardoor vrijwel alle genres van de elektronische muziek zijn vertegenwoordigd: EDM, Hardstyle, Urban, House, Techno, Techhouse, Deephouse, Eclectic, Big Room, Trap, Hip Hop, Live, Disco, R&B en Reggae. In totaal staan meer dan 120 artiesten geprogrammeerd.

Op de grote Live Stage, die voor de eerste keer als zodanig wordt opgebouwd, maken Antoon, Flemming, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends hun opwachting. Club Seven, de area met Big Room, House, Future & Deep House en Eclectic geïntroduceerd in 2019, keert terug en wordt gehost door SLAM! Hierdoor komt het echte clubgevoel van SLAM! veel meer tot uiting. The High, is te vinden op zijn vertrouwde plek (The Mountain) en staat garant voor 'The best of 15 years of House'. Naast de verschillende stages is er onder de noemer The Playground een creatieve zone, met heerlijk eten, workshops en andere activiteiten.

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival is inmiddels geopend. De verkoop van de standaardtickets gaat erg hard en is bijna uitverkocht. Hierna volgt de Late Sale, waarbij de tickets € 3,- per stuk duurder worden. Tickets zijn te verkrijgen via 7thsunday.nl.

Het festival vindt altijd plaats op Pinksterzondag, zeven zondagen na Pasen. Het is ieder jaar met 45.000 bezoekers uitverkocht. Producent Par-T heeft diverse prijzen gewonnen met het concept, waaronder 'Grand Festival 2018' van Festivalchart.

1 opmerking

Toch wel een mooie zet van ze om Tiësto neer te zetten!