Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Sunday lanceert kaartverkoop voor 1 & 2 juli

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday
2 maart 2022
FeestStereo Sunday · Southern Wilderness
Datumzaterdag 2 juli 2022
LocatieJulianapark Site
Na een compleet uitverkochte editie in 2021 keert Stereo Sunday over minder dan vijf maanden weer terug naar het Julianapark. Het terrein zal worden omgetoverd tot één grote beestenboel onder het thema; Southern Wildness.

Ticketverkoop
Vanaf donderdag 17 april 19.00 uur kunnen festivalliefhebbers zich verzekeren van super early bird weekend tickets. Deze tickets zullen 20 euro kosten en verzekeren je van toegang tot een weekend Stereo Sunday op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. 'Iedereen wil weer los gaan, de behoefte is zo enorm groot, dus ben er als de kippen bij want het kon wel eens snel gaan met de tickets' aldus Mark Boots van de organisatie.

Thema Southern Wildness
Het thema Southern Wildness gaat bezoekers verrassen in verschillende opzichten. Op het festivalterrein waan jij je in een complete dierentuin bestaande uit kleurrijke- en dierlijke elementen. Het thema zal zich door vertalen in de complete festivalervaring; van activaties op het terrein, van kleine stages tot aan de grote mainstage!

Line-up Stereo Sunday
Het programma zal ook dit jaar weer erg gevarieerd zijn; van internationale top DJ's in verschillende genres tot artiesten van Nederlandse bodem die op dit moment niet te missen zijn. De line-up is op dit moment nog niet aangekondigd, maar dit zal snel gebeuren via de social media kanalen en de website. Voor meer informatie kijk op de bekende kanalen of op stereosunday.nl