Partyflock
 
­ Nederland

Politie en organisatie alert op vechtpartijen Mysteryland

gepubliceerd door , op
Politie en organisator ID&T hebben extra veiligheidsmaatregelen getroffen om dancefestival Mystery Land zaterdag in goede banen te leiden. Op Internet circuleren namelijk geruchten dat voetbalsupporters op het feest in Haarlemmermeer met elkaar op de vuist willen.

Volgens een politiewoordvoerder houdt de politie rekening met vechtpartijen. Directielid Jeroen Jansen van de organisatie zegt op de website van ID& T: "Het zal ons niet gebeuren dat zo'n groepje het gaat verzieken voor de 50.000 bezoekers die komen om te genieten van een mooie dag."

Bron: Telegraaf

229 opmerkingen

 
ik ga me dr niet eens druk om maken, laat ze elkaar maar de hersens in slaan als ze mij maar met rust laten!
 
Ik snap het echt niet hoor al dat slappe gelul. Iedereen houdt van verschillende stijlen maar daarom hoeft er nog gedaan te worden alsof je ook verstand hebt van feesten waar je nooit komt. Kijk die Sancer Groet Nou, met HQ richt zich meer opo de agressievere stijlen zoals hardstyle en hardhouse.
Op HQ in de Melkweg is de afgelopen 10 jaar nooit gevochten en er wordt geen hardstyl gedraaid bij HQ. HQ is gewoon UK-Hardhouse dat eerder een snellere en hardere versie is van Techno dan dat het op Hardstyl lijkt.

En wat zegt hij eigenlijk? dat op Q-base (van Q-dance en dus ID&T) wel gevochten wordt? en op alle andere Hardstyle, Hardcorefeesten dus verwacht mag worden dat er gevochten wordt? ID&T is de grondlegger van de agressievere stijlen.

lulverhaal dus van knakker!


Je had het niet beter kunnen zeggen! (y)
laatste aanpassing
Het zijn gewoon een stel zielige mensen. die een feest zo willen verzieken Je hoeft mij niet te vertellen welke clubs het zijn.

ajuuu
 
directeur van ID&T is een prominent lid van de F-side
Wat een trieste rukkers! Laat ze lekker afspreken op een veldje zoals ze ooit al eens gedaan hebben in Beverwijk! Heeft niemand er last van en kunnen ze lekker elkaar de hersens inslaan!
Trouwens...best dure grap (bijna 60 euro) om te knokken, dus echt slim zijn ze ook niet


Ja He Blijf maar lekker in je eigen buurt Kneus
Ik zie ut al de mensen hier zijn nog nooit naah het voetbal geweest... Als je wat te klagen hebt dan moet je eerst ffkijkuh in het stadion en dan begrijp je eindelijk wat r aan de hand is! en aan de ene gozah met dat van wat heeft ajax met joden te maken, kijk dan ff op de tribune met die joodse vlaggen en zo... en ps ajax is opgericht door joden...

overigens heb ik nix tegen het joodse volk hoor...
 
Beetje jammer als je de boel moet verpesten door met elkaar op de vuist de gaan.Doe dat lekker ergens anders waar geen mens last van jullie heeft en niet op een feest waar 50.000 andere mensen omheen staan die voor een leuk feesje komen en niet om te vechten!!
Ik ben benieuwd . . .
laatste aanpassing
 
(Wisten jullie ook dat alle grote bedrijven worden geleid door joodse mensen????) Het woord joden is een geuzen naam ,joden hebben zichzelf die naam gegeven of na een wedstrijd van den haag of utreg .ze noemen zich joden zullen ze ook zo genoemd worden,liever nog kkjood!
niets gemerkt!
helemaal mee eens tony montana..

(ps dit bericht is van Doml*FCDH*)
Heb vorig jaar meer vechtpartijtjes gezien dan gisteren. Best feestje gisteren.
 
Zie je wel heb ik toch gelijk gekregen..
 
Ja wat heb hardcore hier mee te maken!? Mysteryland 100% Urban?? No Way! :no: Tis al softy genoeg! Terwijl het begon met hardcore :yes: Was echt blij dat Q-dance er was met hardstyle, en een beetje hardcore zelfs :) anders was het helemaal een softe boel :S Enne had helemaal geen rellen gezien gelukkig...Sfeer was (Y)
Ow voor de rellers! Jullie moeten ze gewoon in een oorlogsgebied neerzetten, dan heb je pas echte geweld!!! Tsss voetbal :no:
laatste aanpassing
Voor extra beveiliging was goed gezorgd!!!
uhhhh... maar waren ze toen er wel matten was???
Het duurde ongeveer 10 minuten na een vechtpartij op de berg voor er 4 man beveiliging was. Mazzel voor die 4 man dat die veel grotere groep al gestopt was met vechten! hahahaha

O ja, en als meneertje ID&T volgende keer nog wat centjes over houdt van alleen al die €3.000.000 aan kaartjes.... zorg dan ook voor een beetje normale paden ipv die bagger sloten. We zijn 'mensen' die daar een hoop geld besteden. En geen Vee!!!

En ten derde... wat extra ingangen zou ook geen kwaad kunnen. Sta ruim 1.5 uur in een rij te wachten om naar binnen te mogen. pfff

Verder heb ik me wel vermaakt. :p
 
enenenene? was het nog wat dan? Wel een beetje klote weer!

:no:
 
ik heb me prima vermaakt en ik was met 10 min al binnen ;) voor de rest was het een super dag alleen af en toe kleine buitjes en die drek vond ik wat minder ..:yes:
 
Kom op
wrom komen ze naar een feest om te rellen?
doe dat dan in een open veld ofzo
maar verziek niet een heel leuk feest
Daar horen mensen ze te komen die wel herens hebbe
Artiest Kema
als ze willen vechten doe ze het maar als wij er maar geen last van hebben anders doen ze het maar een paar 100 meter ernaast waar niemand is
 
Nix van gemerkt.
Was een super feest.
Zkr wel!!!:D
 
Dr stonden een paar mensen naast ons die kregen al ruzie over n waterpistool, das pas triest !!!
waarom reageren hier zoveel mensen op dan

ow kut ik doe het nu zelf ook waaaaaaa

vechten is voor mietjessssss
en slapen ook
1.5 uur in de rij staan? welke ingang heb jij genomen dan.
Bij mij stond er maar 4 man voor. Was gelijk binnen. perfect.
Alleen nog steeds die kut helicopter op het laatst Het is maar goed dat hij bleef hangen als hij geland was was het wel rellen geweest denk ik.
Beetje de laatste nummers van promo verpesten
 
Artiest Square
Wat een klotefeest was dit.Muziek stond te zacht en het was 1 grote blubberzooi.Te weinig biertappen en pissen moest je maar als een koe op het veld.Te ver lopen vanaf de top vd berg.En daar betaal je dan 60 eurries voor.Q-dance maakte het allemaal nog een beetje goed.De rest moet volgend jaar maar op Njoy blijven.
Ingang Noord stond ik om ongeveer 14.00 uur.
En daar stond dus een hele grote rij. Maar ja, ben toch binnen gekomen.

En inderdaad, van die wc's, daar ben ik het ook mee eens. Halverwegen de berg stond 1 wc hokje. Zet aan de rustige kant van de berg ook nog 10 hokken neer. En een biertentje extra zo her en der kan ook geen kwaad. Levert z'n geld zeker wel op!!!!!
Heb wat mensen op hun bek zien gaan met bier omdat de helling te glad was. Wel gelachen natuurlijk!!!!

Maar volgend jaar kom ik zeker weer!!!!
Gekkûh huis........ was weer lekker naar de Kl*te Hahaiieeeee.....! niks van gemerkt van de rellen, als er mensen zijn die rellen zij het wel Mollukkers.......!!!!!!

maar gelukkig heb ik die tyd al gehad....

maar als het moet jaaah gaan we gewoon weer los Hakkûhh
En daar hoorden ze engelen zingen! Hellup!
En laat je vriend maar in de steek!

AFCA whahaha laat me niej lachuh op DV waruh jullie nog sneller weg dan het publiek... stelletjuh watjes!