Partyflock
 
­

Nicky Romero keert terug met single Why Do I Call

gepubliceerd door , op
afbeelding Nicky Romero keert terug met single Why Do I Call
ArtiestNicky Romero Site
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwe single Why Do I Call uit op Virgin Records/Universal Music. De nieuwste release laat een deephouse sound horen met soulvolle vocals en is het vervolg op zijn single Nights With You.

De Nederlandse DJ/producer die al meer dan tien jaar enkele van de grootste dancehits uitbrengt, stapte in 2020 een nieuw hoofdstuk binnen door een wereldwijde exclusieve licentiedeal te tekenen bij Universal Music / Virgin Records Duitsland voor de release van al zijn crossoversingles. Met de extra steun van Universal Music / Virgin Records Germany voor zijn releases, heeft Nicky inmiddels zijn internationale bereik nog meer kunnen vergroten.Protocol Recordings, het eigen label van Nicky, geeft aan trots te zijn om samen te kunnen werken met Universal in een hybride aanpak waarbij Nicky's crossover-materiaal gezamenlijk wordt uitgebracht. "We zien een enorme waarde in het delen van kennis met Universal in de bredere muziekgenres. Universal is de perfecte partner om via deze samenwerking onze doelen te bereiken met Nicky dan wel Protocol.", aldus Jorik van de Pol, A&R director.

Over Nicky Romero
Na de wereld veroverd te hebben met eerdere hits als Toulouse, Legacy (met Krewella) en # 1 single I Could Be The One (met Avicii), bewees Nicky Romero dat zijn talent zich steeds verder ontwikkelt. Na de lancering van zijn eigen label Protocol Recordings in 2012, zette Nicky als artiest, producer en labelhoofd zijn persoonlijke successen voort met een reeks grote releases, variërend van samenwerkingen met Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Taio Cruz, Cheat Codes, NERVO, Timmy Trumpet en Steve Aoki en remixen voor onder meer Kygo, Rita Ora, Robin Schulz, Steve Aoki, Martin Garrix en Jess Glynne. Nicky debuteerde vorig jaar zijn ultramoderne "Another World" live stream-concept en lanceerde zijn Monocule alter-ego.