Partyflock
 
­

Tiësto Karol G bundelen krachten voor epic pop dance anthem Don't be shy

gepubliceerd door , op
afbeelding Tiësto Karol G bundelen krachten voor epic pop dance anthem Don't be shy
ArtiestenTiësto Site
Karol G
Met het nummer "Don't Be Shy"! schrijven Tiësto en zangeres en songwriter Karol G geschiedenis. Het nummer is de eerste Engelse plaat ooit voor multiplatina-ster Karol G, evenals haar eerste kennismaking met dance. Daarnaast viert het nummer ook de eerste Latin artist-samenwerking voor de Grammy award-winnende en internationale ster Tiësto. De DJ en muziekproducent blijft zijn muziek en ambacht voortdurend ontwikkelen in nieuwe genres en verschillende stijlen.

Het duo heeft onlangs ook een muziekvideo opgenomen in Miami, geregisseerd door de fenomenale regisseur Christian Breslauer. De videoclip speelt zich af in een bijzonder museum, vol verrassingen. Karol G is te zien met een indrukwekkende choreografie en ook Tiësto en cabaretier Blake Webber komen voorbij.

Tiësto viert de release van zijn nieuwe single en de aftrap van zijn zomeroptredens "Don't Be Shy Las Vegas.", met een lanceringsfeest aanstaande zaterdag in Ayu Dayclub. Dit is onderdeel van zijn residentie in Las Vegas en samenwerking met Zouk Group en Resorts World Las Vegas. Het nummer en de officiële videoclip, zullen op 12 augustus om 18.00 wereldwijd lanceren en tegelijkertijd op het 100.000 vierkante meter grote West Tower LED-scherm van het resort te zien zijn.

"Karol G is een onwijs getalenteerde superster en de perfecte aanvulling op dit nummer. Toen ik haar zachte stemgeluid voor het eerst hoorde op 'Don't Be Shy' was ik meteen hooked. Ik kijk uit naar het delen van deze samenwerking met onze fans over de hele wereld", aldus Tiësto.

"Werken met Tiësto is een van de mooiste hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ik heb het gevoel dat ik het gemanifesteerd heb," zegt Karol G. "Mijn afspeellijst bevat verschillende nummers van hem, waar ik regelmatig naar luister. Toen ik werd benaderd om met hem samen te werken was ik erg enthousiast. Het is een buitengewone kans om met Tiësto te mogen werken en daarnaast is het de eerste keer zijn dat ik een lied volledig in het Engels zing. Ik heb altijd bekend willen staan om mijn Spaanstalige muziek, maar ik heb het gevoel dat het nu de perfecte tijd is om te experimenteren, uit te breiden en een ander publiek te veroveren."

'Don't Be Shy' is het tweede project binnen Tiësto's nieuwe samenwerking met Atlantic Records. In september 2020 bracht hij de multi-platina wereldwijde hit 'The Business" uit bij het label, die tot nu toe al meer dan 1 miljard streams heeft verzameld. Het nummer debuteerde in tien landen in de top-10 in tien en bereikte de nummer 1 in de Amerikaanse Dance Charts. De officiële videoclip voor "The Business" is tot nu toe, alleen al op YouTube, meer dan 132 miljoen keer bekeken.