Partyflock
 
­ Nederland

DJ Tiësto tijdens opening Olympische Spelen

gepubliceerd door , op
DJ Tiësto tijdens opening Olympische Spelen
12 augustus 2004
ArtiestTiësto Site
Dj Tiësto is tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene actief. Op vrijdag 13 augustus zal hij de sporters tijdens de parade in het Olympisch stadion begeleiden met zijn muziek.

Tiësto zal tijdens de Olympische Spelen ook een optreden verzorgen in het Holland Heineken House. Dat is het onderkomen van sportkoepel NOC*NSF. Hij treedt daar zondag 15 augustus op.

Het management van Tiësto bevestigde vanavond het optreden van de dj vrijdag 13 augustus in Athene. De Grieken waren echter niet blij met het naar buiten gekomen nieuws. Normaal gesproken zijn de verrichtingen tijdens de openingsceremonie tot het laatste moment geheim. Ook Tiësto viel dus onder de geheimhouding.

Tiësto is momenteel al in Athene, waar de komende dagen flink geoefend wordt om de openingsceremonie gladjes te laten verlopen.

Bron : www.id-t.com

257 opmerkingen

 
Hoewel ik absoluut geen fan ben van Tiësto, moet ik toch zeggen dat ik dit wel 'bervet van hem vind!
En het is hem, wat mij betreft, zeker gegund.

:respect: Van een gabbertje . . . .
 
tiesto is de best en niemand kan zijn plek in nemen


xxxxx mij
 
DJDENNIS ik ga die mix voor de grap wel even opzoeken, kijken of de hele set uit 1 loopje of 1 plaat bestaat, wat me erg sterk lijkt. Ik vind het wel mooi dat je zegt 'als je goed luistert hoor je dat het allemaal hetzelfde is', want volgens mij merk je dat alleen als je juist niet goed luistert. Luister je wel goed, dan zou deze discussie nergens voor nodig zijn :)

Ik snap ook nog niet helemaal wat je met 'deuntje' bedoelt.. je begrijpt wel dat een deuntje pas hetzelfde deuntje is als de melodielijn hetzelfde is? En dat het ritme hetzelfde blijft lijkt me logisch.. anders ie ie wel heel slecht aan t draaien... je moet je platen toch wel enigzins evensnel laten lopen wil je trance mooi kunnen mixen :D

Verder ben ik het, als zovelen, helemaal met Sigma eens ;)
laatste aanpassing
 
Whoa.. die mix 2003 van je, kan je daar een tracklist van opzoeken? Want wat ik nu net heb gedownload, Tiesto - Mix 2003.mp3, is allemaal uk hardhouse, zeker niet van tiesto..
Bedankt Tiesto from the city of Athens!!!

And well you played awesome in Venue-Athens. You are the 13th God of Olympus!!!!!!

Bravo!
 
Export product nr 1 :respect:


Ben ook geen Tiesto fan, maar dit is toch wel een bevestiging dat hij No. 1 DJ of the world is.
laatste aanpassing
Ik heb der zelfs nog na gekeken..

Maar is wel vet voor tiesto dat die oor zoveel man mag optreden!


dit was bijna een optreden voor de hele wereled groter kan haast niet!
 
Als ie op z'n hoogtepunt van z'n carriere wil stoppen, kan hij dat beter nu doen, zoveel publiek lukt em nooit meer!!!
 
Hee mister DjDennis.

ja, wat moet ik hier nu weer op zeggen... Dat met dat constant dezelfde melodie snap ik ook echt niet nee... Flight 643 en Traffic lijken toch in niets op elkaar? De enigste overeenkomst die ik zou kunnen verzinnen is dat ze allebei een vrij simpel melodietje hebben.... Verder zit er in die 2 nummers geen geluid in dat hetzelfde is... Flight 643 is meer de progressive kant op, veel diepere sound en langgerekte opbouw en afbouw en bij Traffic is het weer meer de trance kant op.... Die 2 nummers zijn dus echt niet met elkaar te vergelijken.

En vooral als hardcore liefhebber zeggen dat alles op elkaar lijkt, ik snap dat niet... Bij de hedendaagse hardcore heb je in mijn ogen 2 soorten platen:

1. hele simpele melodie, het draait eigelijk alleen om de bass en de melodie is iii iii ii en i-i-i-i-i (stotterend) Neophyte maakt dat bijvoorbeeld veel. Zo'n hoge toon, ook Thrillseeka om maar een bekende te noemen heeft dat... niet bepaald een erg intelligente melodie, maar wel een beest van een plaat...
Maar zo zijn er dus 100en platen gemaakt allemaal met zo'n soort sound.. hele simpele melodie alleen de bassdrums en samples zijn wat anders... Reden waarom ik niet veel naar hardcore luister, is omdat ik deze platen echt 13 in een dozijn vind en veels te simpel EN omdat ze veels te veel op elkaar lijken.... Een andere sample en iets andere tonen met dat hoge piepsynthje, de distortion op de bassdrum nog ietsje hoger voor een andere bassdrum en je hebt weer een nieuwe hardcore plaat. Ik moet wel zeggen dat de hardcore-producers, en das altijd zo geweest, qua stem-samples wel altijd de allervetste hebben. Stukken uit horror-films enzo, das zeker vet.

2. Hardcore platen met een trance-riff. Promo, Korsakoff van die stijl. Hier komen dus de intelligentere melodiën tevoorschijn. Ik luister als sinds 1996 hardcore en pas de laatste jaren vind ik dat er goeie melodielijnen in hardcoreplaten zitten. De 2 bovenstaande zijn daar best belangrijk in geweest o.a. (ik zit er niet echt in in de hardcore meer, maar ik volg wel alle nieuwe platen die uitkomen)
Nu neem ik weer een bekende plaat als voorbeeld: Korsakoff - Tamara. Deze plaat wordt vaak geroemd om zijn mooie melodielijn en superclimax enzo. Maar zeg nou zelf, deze plaat vind ik trance met een hardcore bass. Als je er een trancebassdrum voor in de plaats zou zetten was het een (goede!) trance plaat geweest. Daarom lach ik ook altijd een beete om die mensen met zo'n stoer 'fuck trance' shirtje aan, en die dan helemaal uit hun plaat staan te gaan op een feest op platen als Tamara. Ach ja, ieder zijn eigen mening he....

Nu reken ik dingen als Darkcore en van die dingen nie mee want daar heb ik geen verstand van. Ik heb wel eens plaatjes in die stijl gehoord, maar volgens mij is de melodie daar ook ondergeschikt aan de overstuurde herrie :)

Nu jij weer...


(nog ff over je bezoek aan Dana... bij hardstyle is het nog wel het ergste met platen die op elkaar lijken... het hangt aan elkaar van eerder gemaakte nummers en melodiën.... Je moet goed zoeken wil je nog goede en vernieuwende platen op dat gebied tegenkomen....)



----> OOH en nog ff tegen iedereen die denkt dat ik ook maar gewoon bijv hardcore af zit te zeiken en geen haar beter ben als mensen die dat bij andere stijlen doen:
Dat is niet zo :) Ik geef alleen antwoord op mensen die in mijn ogen dingen zeggen die nergens op slaan... ik probeer ze duidelijk te maken dat de dingen die ze zeggen niet waar zijn, door ze op hun eigen grondgebied (in dit geval hardcore) antwoord te geven. Daardoor gaan ze hopelijk inzien dat ze er niets aan hebben om van die rare dingen te zeggen zonder er bij na te denken.... Mocht dat niet lukken, dan heb ik pech! Heb ik het in ieder geval geprobeerd.... :/
laatste aanpassing
Lekker bezig, dj Sigma ;)
 
idd sigma.. krijg je geen kramp in je klauwen ?? je tikt je eigen de tering .. om het maar ff plat in de volksmond te te zeggen
 
Precies, Sigma!! Als je hem gister had zien draaien op Mystery Land had je er wel anders over gesproken. Met alle respect voor Tiesto.. maar ik vond er geen reet aan. Ben er een half uur bij weggelopen!! Om wat meer variatie te zoeken bij Q-Dance!!
 
Artiest Havoc 303
Denk dat 't op 't moment voor Tiësto een kwestie is van "alle puzzelstukjes die op de juiste plaats vallen", dat daar jaren aan werk aan vooraf zijn gegaan willen de meeste mensen volgensmij nog wel eens vergeten... Tuurlijk is hij niet 's werelds beste DJ, maar wie wel?

Verbaasd me trouwens niks om, behalve de standaard leeghoofdige opmerkingen uit de zwabberhoek, ook kritiek uit de technohoek te lezen hier. Trance geen volwassen stroming omdat 't nog geen 10 jaar bestaat en geen invloed op andere muziekstromingen uitoefent? Whahahaha! Valt me, wederom, tegen om zo'n opmerking júist uit de technohoek te moeten lezen, aangezien de meesten daarin nogal vol van zichzelf, en hun grenzeloze kennis zonder vooroordelen over andere dancemuziek, zijn...

Maar ja, 't zal mij allemaal een zorg zijn, ik vind 't knap dat Tiësto op dit moment alles mee heeft zitten om een wereldwijd gewaardeerd artiest te worden en daar ook de nodige jaren werk aan vooraf zijn gegaan... :respect:
 
denk dat er op aarde nog nooit een DJ zo hard carriere heeft gemaakt als Thijs sja waar het aan ligt sja meer de hype van tegenwoordig mja mooi toch. Muzikaal is meer ieder zn smaak , Mijne is het niet.
 
Tiësto is niet mijn favoriete Dj, hij draait absoluut niet mijn favoriete muziek.. Na 1.early hardcore 2.hardstyle en 3.hardcore van nu, komt trance met een aantal andere soorten house op een gedeelde 4de en laatste plaats.. Maar van mijn kant echt alle :respect:

Ik heb nog nooit zo trots, als nederlander, naar een opening van een Olympische Spelen gekeken.. Tja, beste Dj.. weet ik niet, maar wel een dj die meer heeft bereikt dan een hele hoop andere dj's bij mekaar nog niet hebben bereikt.. (y)

En wat betreft mensen die zich hier negatief over uitlaten.. tja, iedereen heeft (soms helaas) zijn mening, hoe vreemd die ook moge zijn..
 
Hand my the world on a zilver plate, zullen we maar zeggen.

Ik hou niet echt van zijn muziek maar RESPECT hij heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt.
 
Werkzaam bij Audiophonik
Artiest Amanael
Jeeeeej was erg leuk hoor :S
had meer oog voor de mensen die de hele griekse mythologie uitbeelde dan de nummers die meneer thijs stond te draaien.
No offencem aar ik vind t echt geen goede dj.
Waar zijn de skills van hem dan ?
Maatje van me ook een trance dj dus die draaid beter dan hem maja ...
nu komt er vast een rits commentaar <:o)
 
Artiest Maddox
nu komt er vast een rits commentaar < )


COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
COMMENTAAR!
heel bruut voor hem maar vind ze muziek eigelijk nix
 
GaGaGaGa Tennissen, ofzo, weetje!
Fuck Tiesto :)
 
ja maar nederland is wel bekent geworden door rotterdam met de dance muziek want alles begon in de jaren 90 meschien wel eerder in rotterdam parkzicht
 
Precies, Sigma!! Als je hem gister had zien draaien op Mystery Land had je er wel anders over gesproken. Met alle respect voor Tiesto.. maar ik vond er geen reet aan. Ben er een half uur bij weggelopen!! Om wat meer variatie te zoeken bij Q-Dance!!


Haha.. leuk zo'n opmerking. Variatie zoeken bij Q-Dance? Dan wil ik wel ff weten hoe en wat precies? Ik bedoel variatie is bij hardstyle en hardcore ook ver te zoeken. Weet nie welke dj's je dan bedoeld, ik ken de line-up niet ofzo... maar variatie is op hardstyle feesten ver te zoeken, dat kun je gewoon niet ontkennen. Ik ga zelf ook naar tig feesten per jaar waar ze hardstyle draaien, maar het is gewoon nie meer zoals het in 2001 en 2002 nog was, toen het nog nieuw was...
En als je Tiësto saai vond draaien dan is die muziek simpelweg niet voor je weggelegd... Je zegt het al zelf, je gaat erna naar de Q-Dance area... Dan kom je op dat feest om te beuQen, vanzelfsprekend dat je je dan niet vermaakt bij Tiësto. Veels te intelligente muziek ook...
 
idd sigma.. krijg je geen kramp in je klauwen ?? je tikt je eigen de tering .. om het maar ff plat in de volksmond te te zeggen


Inderdaad het waren een paar flinke stukken tekst, daar ga ik nu ook mee stoppen in dit topic. Ik denk dat ik mijn mening wel duidelijk verteld heb. Maar als mensen in mijn ogen stomme dingen zeggen, dan wil ik dat graag rechttrekken, zo ben ik nu eenmaal ;)
 
antonio was er bij en wist niet eens dat tiesto er was d8 het is opgenomen materiaaal hahahahaha
hoorde het later ahahhaah
 
leuk
:recpect: echt goed al heb je zoiets bereikt, maar hij draait toch niet echt mijn muziek
Werkzaam bij Njoy
BREDAaa breda bredaaaa :-)