Partyflock
 
­

Vacature: Client Success Manager Appic · Ervaren pitbull met passie voor festivals gezocht

gepubliceerd door , op
afbeelding Vacature: Client Success Manager Appic
OrganisatiesPartyflock
Appic Site
Nee, we hebben het niet over de rapper. Maar we proberen te laten merken wat de sfeer van onze werkomgeving is. Als je ergens 40 uur per week doorbrengt, is het lekker als je werkomgeving past bij wie je bent. En dat je je talent kunt ontwikkelen. En dat je lekkere koffie tot je beschikking hebt. Of thee, als je dat lekkerder vindt. En dat je bevlogen bent in wat je doet. Want als jij door het vuur gaat om een klant maximaal tevreden te stellen, je een koning bent in het behouden van het overzicht en dat over te brengen op anderen, en informatie van klanten naadloos kan vertalen in nieuwe ideeën, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Wij zoeken een gedreven Client Succes Manager om ons team te komen versterken.

Waar kom je terecht als je bij ons wordt aangenomen?
In Utrecht, bij ons op kantoor. Begin 2015 is het idee om Appic op te richten ontstaan na een legendary club night in New York City. Tenslotte beginnen alle goede dingen in het leven met een idee. En dat het oprichten van Appic een goed idee was, is onder andere af te lezen aan het groeiend aantal gebruikers, platformen en functionaliteiten van de app. Wat begon als een 'festival app' is uitgegroeid tot volwaardig mediabedrijf. Zeker nadat in 2017 grootmeester Partyflock onderdeel van het team is geworden. En daar laten we het niet bij, ontwikkeling staat bij ons hoog op de lijst. En bij ontwikkeling, hoort groei. Daarom zijn wij op zoek naar jou.

Wat je op festivals over je baan vertelt?
Dat je een Appic Legend bent. Dat je de grootste Nationale én Internationale Festivals helpt om meer tickets te verkopen, marketing activiteiten te verbeteren én van unieke inzichten voorziet o.b.v. data. Dat je bij de app werkt die alle waardevolle eigenschappen van de bestaande social media inzet voor het creëren van de ultieme festivalervaring. Of je nou je vrienden zoekt op een festival, suggesties zoekt voor nieuwe artiesten of festivals, kaarten of munten wil winnen of je eigen timetable wil maken. Niets is te gek en dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Tegenwoordig kan je zelfs op zoek naar je ultieme festivalmatch, ideaal voor als je je eigen vrienden even zat bent. Ook als er geen internet in de buurt is.

Wat ga je precies doen?
Met ondersteuning van 1 binnendienst medewerker en wisselende stage toppers zorgen dat alles voor onze klanten (festivals, evenementorganisaties, clubs) tot in de puntjes geregeld is: van het plannen van promotieacties op Appic naar het uitvoeren daarvan. Jij neemt de touwtjes in handen en onder jouw aansturing zorgen jullie ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Tegelijkertijd zijn we er ook voor de inmiddels meer dan 1,4 miljoen eindgebruikers van onze platformen. Dat betekent voor jouw rol dat je niet alleen de verantwoordelijkheid voor de afhandeling van promoties draagt, maar onze jonge kampioenen ook de kneepjes van het vak bijbrengt en dat je continu scherp bent en geen kans op verbetering van onze strategie, service of producten laat liggen.


Wat krijg je hier o.a. voor terug?
  1. Een vast basis salaris
  2. Een bonus
  3. Toegang tot héél véél festivals
  4. Afwisselend werk in een jong, gedreven team binnen een groeiend bedrijf
  5. Veel toekomstperspectief

Naar wie zijn wij op zoek?
Naar iemand met ervaring die vindt dat het tijd is om de wereld te laten weten hoe je alles uit je evenement haalt. En niet bang is om dit aan organisaties uit te leggen. Iemand die niet opgeeft. Iemand die extra mogelijkheden aanbiedt als er zich een kans voordoet. Iemand die mogelijkheden creëert.

Ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan je CV met Motivatie naar romy@beappic.com en je hoort snel van ons.