Partyflock
 
­ Nederland

Botenfestival
Unieke belevenis op het Markenmeer

gepubliceerd door , op
Essence of Trance
4 mei 2021
Zaterdag 31 juli belooft een legendarische dag te worden op het Markenmeer en jij kunt daar nog bij zijn! Vanuit Lelystad en Amsterdam IJburg vertrekken liefst zes grote zeilschepen met aan boord een geweldige selectie Trance dj's. De meeste boten zijn inmiddels helemaal volgeboekt. Je zult dus snel moeten handelen, want het botenfestival van "Essence of Trance" heeft nog maar enkele tickets beschikbaar.

Onvergetelijke ambiance
Met al achttien uitverkochte 'Sunset Cruises' achter de rug is de aantrekkingskracht van deze prachtige zeiltochten nog steeds groot. Op de indrukwekkende schepen beleven liefhebbers uit alle hoeken van Europa een magische reis over het prachtige Hollandse water. Iedereen is het erover eens, de sfeer op de cruise is fenomenaal en brengt mensen weer op een erg fijne manier samen!

Zes boten met negentien topartiesten – een unieke belevenis in 2021
Het botenfestival brengt jou een unieke, feestelijke dag op het water met stralende mensen, heerlijke muziek en als afsluiter een zonsondergang die vanaf het water bekeken nog net iets specialer aanvoelt. In deze tijd kom je niet snel zoiets leuks tegen en het is aan jou om later mee te kunnen praten over deze memorabele zeiltocht! De trossen gaan los om 15:00uur en zo rond 22:00uur zullen alle boten weer veilig aanmeren.

Line-up en belangrijke informatie
Verspreid over de zes boten zullen de onderstaande artiesten je de dag van je leven bezorgen. We vragen iedereen om - voordat je een ticket koopt - op onze website even goed de regels en voorwaarden door te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kijk dus goed welke dj op welke boot draait en vanaf welke haven de boot vertrekt. In verband met de aangekondigde versoepelingen zullen er een beperkt aantal extra tickets beschikbaar komen.

RAM & Susana pres Tales Of Life - Richard Durand - Sean Tyas - Jorn van Deynhoven
Mark Sherry - David Forbes - James Dymond - Cold Blue - Ciaran McAuley
Indecent Noise - Allen Watts - Billy Gilles - Daniel Skyver - XiJaro & Pitch
Rene Ablaze - Artento Divini - Woody van Eyden - Asteroid

Meld je nu aan bij ons Telegram kanaal en blijf op de hoogte
Wil jij als eerste en goed op de hoogte worden gebracht van onze zeiltochten? Meld je dan aan bij ons Telegram kanaal Hier delen wij essentiële informatie over nieuwe cruises, de ticketverkoop en belangrijke updates. En natuurlijk op Facebook.