Partyflock
 
­ Nederland

Geheime Liefde komt met extra festivaldag op 31 julie 2021

gepubliceerd door , op
Het populaire Utrechtse Geheime Liefde festival is ieder jaar weer een succes en om de overweldigende vraag naar kaartjes tegemoet te komen, heeft de organisatie een extra festivaldag op de kalender gezet. Naar verwachting gaan de kaartjes van deze nieuwe festivaldag, net als die van zaterdag 7 augustus, razend snel. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus zorg dat je vrijdag 2 juli om 12:00 uur klaar zit. Dan start de kaartverkoop voor Geheime Liefde op 31 juli!

Geheime Liefde
Geheime Liefde zit, zoals de naam aangeeft, vol met geheimen, klaar om ontrafelt te worden. Van verstopte hoekjes & verborgen area's tot een raadsel van een line-up. In het diepste geheim wordt de line-up van Geheime Liefde gevuld, wil jij er achter komen wie er te bewonderen zijn? Bestel dan jouw kaartje en vind het uit op Geheime Liefde 2021.

Op zaterdag 31 juli, zaterdag 7 augustus én zondag 8 augustus kun je je laten verrassen door de muzikale kunstenaars van Geheime Liefde. Ontdek, feest, dans en geniet van artiesten die je van tevoren niet kent! Pas op het moment dat zij plaatsnemen achter de draaitafel maken zij zichzelf bekend. Eén ding is zeker. na een jaartje gedwongen rust, worden deze drie dagen Geheime Liefde de fijnste van het jaar!

Kaartverkoop extra dag Geheime Liefde op 31 juli
De kaartverkoop voor Geheime Liefde op 31 juli start op vrijdag 2 juli a.s. De eerste kaartjes kosten slechts €37,50 en je koopt ze via geheimeliefde.nl.