Partyflock
 
­

Legendarische techno-act Scooter lanceert twintigste studioalbum: 'God Save The Rave'

gepubliceerd door , op
afbeelding Legendarische techno-act Scooter lanceert twintigste studioalbum: 'God Save The Rave'
OrganisatieArmada Music Site
ArtiestScooter Site
"Eerst redden we de rave, dan redden we de wereld!" Het twintigste studioalbum van Scooter, Duitslands meest succesvolle techno-act aller tijden, is een tijdige herinnering dat het raven niet vergeten mag worden. Het is de soort strijdkreet waar frontman H.P. Baxxter om bekend staat, schallend over het slagveld op eenzelfde manier als de in oktober uitgebrachte 'FCK 2020'. Zeven tracks van het album waren al eerder beschikbaar gemaakt met maar liefst 200 miljoen streams tot gevolg. 'God Save The Rave' is nu officieel uitgebracht, en de redding lijkt nabij.

Luister hier naar Scooter – God Save The Rave

Met hun twintigste album voldoen de onvervalste ravetitanen volledig aan de verwachtingen die aan hen kleven: ze vatten de bijzondere omstandigheden van deze vreemde periode bij de horens en bouwden er de ene na de andere hit omheen. Op de laatste dag voor de lockdown was daar nog de laatste etappe van hun tour door Rusland, waar ze in volledig uitverkochte arena's in Moskou en Sint Petersburg de boel op stelten zetten. En zodra de versterkers ontkoppeld werden en de Europese podia stilvielen, keerden ze terug naar Hamburg om zich in de studio op te sluiten en nieuw tracks te bouwen.

H.P. Baxxter: "Wij kozen ervoor om het beste te maken van een unieke situatie, twee keer zo hard te gaan in de studio en een album te maken waarvan elke track een hit is. Het was de allereerste keer sinds de start van de band dat we een album konden produceren zonder de afleiding of onderbreking van een festival gig of tour."

En zo geschiedde. 'God Save The Rave' staat bol van de hardcoretracks met maximale stootkracht, een kunst die Scooter door de jaren heen heeft geperfectioneerd. Het Hamburgse trio schiep zelfs een heel arsenaal aan vuurpijlen om de eerder uitgebrachte singles van stuwing te voorzien, wat voor miljoenen fans het wachten op de raves van de toekomst een heel stuk dragelijker maakt.

3 opmerkingen

Techno?? :/

Maargoed, ik ga hem eens luisteren.
Nein danke