Partyflock
 
­

Lucas & Steve klussen bij als pakketbezorgers · Dj-duo verzorgt lunch live-sets bij verschillende bedrijven

gepubliceerd door , op
Dj-duo Lucas & Steve touren langs verschillende bedrijven om tijdens de lunchpauzes medewerkers te verrassen met live-sets. Ook helpen ze een handje mee met de drukte. Zo waren ze al te gast bij Domino Pizza's en The Athlete's Footshop. Vandaag verrassen de mannen de werknemers van DHL. In het distributiecentrum van DHL in Utrecht geven ze een live-set, die wereldwijd voor alle medewerkers wordt uitgezonden. De eerste preview van de set is hier te bekijken. Vanaf woensdag staat de hele set online.Normaal gesproken tourt het dj-duo de hele wereld over, wat nu niet mogelijk is door de situatie rondom COVID. Daarom besloten de jongens 'lunchbreak live-sets' te geven aan medewerkers die het nu enorm druk hebben. Het duo vindt het erg leuk om te doen:
"Vandaag zijn we de dag al vroeg begonnen samen met het enthousiaste team van DHL. De hectiek in de ochtend daar is ongekend en komt ons natuurlijk bekend voor van onze optredens die vaak tot in de vroege uurtjes doorgaan. Het is supercool om te zien en we hopen de medewerkers ff wat nieuwe energie mee te geven met onze set", aldus Lucas & Steve.

De komende periode verrast het duo nog meer medewerkers met een lunch-break. Dit sets zijn te zien op het YouTube kanaal.

Over Lucas & Steve
Het duo is niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Lucas & Steve weten altijd relevant te blijven. Het debuutalbum Letters to Remember bereikte binnen vier weken de gouden status en tracks 'Letters' en 'Another Life', die beiden op het album staan, werden wereldwijde hits. De laatste uitgebrachte track 'I Want It All' bestormt op dit moment de hitlijsten. De afgelopen jaren stonden ze op alle grote festivals in binnen- en buitenland. Meer informatie: lucasandsteve.­com