Partyflock
 
­ Nederland

We zeiden het je vorig jaar al: de zomer van 2021 is van ons!

gepubliceerd door , op
Na een bizar jaar kijken wij vol goede moed naar de zomer. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli aan als streefdatum om weer evenementen te laten plaatsvinden. En dat komt voor SWF 2021 meer dan goed uit met 14 augustus als datum. Dit zorgt ervoor dat ook wij weer positief naar de toekomst kijken. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor om met jullie te dansen op 14 augustus. En het mooiste nieuws: de gehele line-up van vorig jaar verhuist met ons mee naar de nieuwe datum.

Start kaartverkoop
Blok donderdag 28 januari in je agenda want om 12:00 uur starten we met de kaartverkoop en daar moet je snel bij zijn. Vorig jaar hebben een hoop mensen besloten hun ticket te behouden voor deze editie. De eerste trap is dus al volledig uitverkocht en en ook de tweede trap is er bijna doorheen. Zorg dus dat je klaar zit.

De kaartverkoop zal dit jaar wel iets anders verlopen dan je gewend bent. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we elkaar deze zomer weer kunnen zien, maar er blijft een kans dat de overheid besluit om festivals niet door te laten gaan. Daarom werken we op dit moment enkel met een aanbetaling van 50% van je ticket.

Gaat het festival definitief door?
Dan ontvang je van ons een mail om het resterende bedrag te voldoen waarna jij je ticket ontvangt.*

Gaat SWF 2021 niet door?

In dat geval ontvang je natuurlijk jouw aanbetaling terug (ex. service fee).

Wil jij een mail ontvangen wanneer de kaartverkoop start? Klik hier om je te registreren.

*Besluit je om jouw aanbetaling niet af te maken? Dan wordt deze niet gerestitueerd bij doorgang van het evenement. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden op de website.

Line-up
Dankzij het harde werken van ons team is de gehele line-up van SWF 2020 meegegaan naar de komende editie. Een parel van een line-up op alfabetische volgorde: